Ew-ka 04.03.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Marjucha przystojniak z krwi i kości miło Cię poznać w całej okazałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Marjucha przystojniak z krwi i kości miło Cię poznać w całej okazałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 witam w niedzielne południe zimno, wieje jeszcze nie pada ale sie chmurzy z każdej strony ( najwięcej od strony Froszki ....znowu dmucha w moją stronę ) czesc ew-unia wieje ci od poludnia ? serwuje kurczaka z kluskami jem dzisiaj obiad tylko ze starszym synem , bo maluchy ida do taty (nie zdaza im sie to za czesto ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.03.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Witam niedzielkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.03.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Mariucha Cieszę sie, ze trafiłam na twoje fotki Nie dość że czarujący jak to froszka powiedziała to i budynek gospodarczy super zrobiłeś No no jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.03.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Froszka ..nie godej ,żeś w hajmacie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Mariucha Cieszę sie, ze trafiłam na twoje fotki Nie dość że czarujący jak to froszka powiedziała to i budynek gospodarczy super zrobiłeś No no jestem pod wrażeniem Chyba zaraz spłonę zawstydzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.03.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 serwuje kurczaka z kluskami jem dzisiaj obiad tylko ze starszym synem , bo maluchy ida do taty (nie zdaza im sie to za czesto ) ja mam karczek upieczony wczoraj w rękawie zaraz ugotuję kaszę gryczana i jaglaną ( ostatnio jadamy kaszę -w naszym wieku trza dbać o zdrowie ) do tego marchewka z groszkiem na słodko żurek już jedliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Froszka ..nie godej ,żeś w hajmacie jest niy godom ino pisza tera ida warzyc tyn lobiod , ciao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.03.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Froszka ..nie godej ,żeś w hajmacie jest niy godom ino pisza tera ida warzyc tyn lobiod , ciao warz warz ino nie przywarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.03.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Witam niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.03.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Nio nio Marjucha ja z Ciebie fajny facet i pracowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Nio nio Marjucha ja z Ciebie fajny facet i pracowity chyba jednak usunę te zdjęcia, bo nie jestem przyzwyczajony do tylu komplementów naraz Ja uciekam (z Anią oczywiście) i życzę udanego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.03.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Nio nio Marjucha ja z Ciebie fajny facet i pracowity chyba jednak usunę te zdjęcia, bo nie jestem przyzwyczajony do tylu komplementów naraz Ja uciekam (z Anią oczywiście) i życzę udanego dnia wszystkim No co ty zostaw są ok Ci tez miłego dnia Hej Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.03.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 A u mnie piekne wiosenne słoneczko nieśmiało zza chmur wygląda, chyba jednak wiosna blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.03.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Nie przesadzaj Tylko się ciesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.03.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Witaj Andrzejko A u nas pogoda jak w kalejdoskopie Deszcz słońce chmury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.03.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Marjucha miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.03.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Hejka Nie nadążam za Wami, a ostatnio na RW czasu nie mam..... Ale dziś zimno u nas, miała być wiosna, a tu co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.03.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Rolnik wyszedł na pole, patrzy, a tam w gruncie rzeczy... Pozdrawiam wszystkich bywalców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts