andre59 05.03.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 no, to teraz doliczyłam do 5 bosz... ja sie nie nadaje do nichego... jak sie nie nadajesz? a moze ciebie tez cos lapie ? czy mialas jakies kontakty z jea ? no frosch wyobraź sobie że nie miałam kontaków z jea wiec tym bardziej nie rozumiem co jest!! może przesilenie zimowe jakieś albo przepracowanie... po weekendzie nie wiem... moze jest ktos kto sie na tym zna i ma jakąś celna diagnozę?? a we w czym jest problem? hmmm.. no właśnie w tym problem ze nie wiem w czym... bo zle ze mna cos, nie umiem liczyc, sieje zamet i pisze głupoty... poza tym podaje capuccino na przebudzenie... może Ty się ponownie zakochałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Dzień dobry hej masz kajies nowe utworki?? kombinuję "Song of the seas" Vangelisa nagrać i jeszcze coś własnego (czaderskiego) kombinuj dobrze , a potem daj nam do oceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 no, to teraz doliczyłam do 5 bosz... ja sie nie nadaje do nichego... jak sie nie nadajesz? a moze ciebie tez cos lapie ? czy mialas jakies kontakty z jea ? no frosch wyobraź sobie że nie miałam kontaków z jea wiec tym bardziej nie rozumiem co jest!! może przesilenie zimowe jakieś albo przepracowanie... po weekendzie nie wiem... moze jest ktos kto sie na tym zna i ma jakąś celna diagnozę?? a we w czym jest problem? hmmm.. no właśnie w tym problem ze nie wiem w czym... bo zle ze mna cos, nie umiem liczyc, sieje zamet i pisze głupoty... poza tym podaje capuccino na przebudzenie... może Ty się ponownie zakochałaś? widziala fotki marjuchy wiedzialam , ze to sie tak skonczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 05.03.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 no, to teraz doliczyłam do 5 bosz... ja sie nie nadaje do nichego... jak sie nie nadajesz? a moze ciebie tez cos lapie ? czy mialas jakies kontakty z jea ? no frosch wyobraź sobie że nie miałam kontaków z jea wiec tym bardziej nie rozumiem co jest!! może przesilenie zimowe jakieś albo przepracowanie... po weekendzie nie wiem... moze jest ktos kto sie na tym zna i ma jakąś celna diagnozę?? a we w czym jest problem? hmmm.. no właśnie w tym problem ze nie wiem w czym... bo zle ze mna cos, nie umiem liczyc, sieje zamet i pisze głupoty... poza tym podaje capuccino na przebudzenie... może Ty się ponownie zakochałaś? widziala fotki marjuchy wiedzialam , ze to sie tak skonczy no to mnie teraz normalnie rozpracowaliscie... zawsze miałam słabość do długich włosów ah.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.03.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Dzień dobry hej masz kajies nowe utworki?? kombinuję "Song of the seas" Vangelisa nagrać i jeszcze coś własnego (czaderskiego) kombinuj dobrze , a potem daj nam do oceny przez to budowanie paluszki mi zesztywniały i czasem nutki koślawe wychodzą ale poćwiczę, nagram i wrzucę do posłuchania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 05.03.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Dzień dobry hej masz kajies nowe utworki?? kombinuję "Song of the seas" Vangelisa nagrać i jeszcze coś własnego (czaderskiego) kombinuj dobrze , a potem daj nam do oceny przez to budowanie paluszki mi zesztywniały i czasem nutki koślawe wychodzą ale poćwiczę, nagram i wrzucę do posłuchania no andre, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 no, to teraz doliczyłam do 5 bosz... ja sie nie nadaje do nichego... jak sie nie nadajesz? a moze ciebie tez cos lapie ? czy mialas jakies kontakty z jea ? no frosch wyobraź sobie że nie miałam kontaków z jea wiec tym bardziej nie rozumiem co jest!! może przesilenie zimowe jakieś albo przepracowanie... po weekendzie nie wiem... moze jest ktos kto sie na tym zna i ma jakąś celna diagnozę?? a we w czym jest problem? hmmm.. no właśnie w tym problem ze nie wiem w czym... bo zle ze mna cos, nie umiem liczyc, sieje zamet i pisze głupoty... poza tym podaje capuccino na przebudzenie... może Ty się ponownie zakochałaś? widziala fotki marjuchy wiedzialam , ze to sie tak skonczy no to mnie teraz normalnie rozpracowaliscie... zawsze miałam słabość do długich włosów ah.... Nna miłość jest tylko jedno lekarstwo - kolejna miłość moze jea wklei swoje foto , albo poszukaj sobie gebusi andre satysfakcja gwarantowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.03.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Mundzia, ile utworków słuchałaś?Były trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.03.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 jea , zapomnaialm ci napisac , ze frosch bardzo sie smuci z powodu twojego zlego samopoczucia powiedzial , ze to pewnie skutek uboczny abstynencji uwielbiam , jak cie nazywa...... Pan Marchewka Dzięki i pozdrów Go rok temu nazad nie smarkałem i też miałem przerwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.03.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 no, to teraz doliczyłam do 5 bosz... ja sie nie nadaje do nichego... jak sie nie nadajesz? a moze ciebie tez cos lapie ? czy mialas jakies kontakty z jea ? no frosch wyobraź sobie że nie miałam kontaków z jea wiec tym bardziej nie rozumiem co jest!! może przesilenie zimowe jakieś albo przepracowanie... po weekendzie nie wiem... moze jest ktos kto sie na tym zna i ma jakąś celna diagnozę?? a we w czym jest problem? hmmm.. no właśnie w tym problem ze nie wiem w czym... bo zle ze mna cos, nie umiem liczyc, sieje zamet i pisze głupoty... poza tym podaje capuccino na przebudzenie... może Ty się ponownie zakochałaś? widziala fotki marjuchy wiedzialam , ze to sie tak skonczy no to mnie teraz normalnie rozpracowaliscie... zawsze miałam słabość do długich włosów ah.... i facetów z ...kielnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 05.03.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Mundzia, ile utworków słuchałaś? Były trzy. wydaje mi sie ze dwa... czyli jeden mi gdzies umknął... zaraz odnajde frosch no jakoś nie jestem przekonana, ze na miłość najlepsza nastepna...hmmm... z natury wierna bestia ze mnie no ale moze zakocham sie spowrotem w moim mężu, co?? moze to mi przywróci "normalność" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 jea , zapomnaialm ci napisac , ze frosch bardzo sie smuci z powodu twojego zlego samopoczucia powiedzial , ze to pewnie skutek uboczny abstynencji uwielbiam , jak cie nazywa...... Pan Marchewka Dzięki i pozdrów Go rok temu nazad nie smarkałem i też miałem przerwę dzieki , przekaze moj byly by ci powiedzial , ze to brak sexu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Mundzia, ile utworków słuchałaś? Były trzy. wydaje mi sie ze dwa... czyli jeden mi gdzies umknął... zaraz odnajde frosch no jakoś nie jestem przekonana, ze na miłość najlepsza nastepna...hmmm... z natury wierna bestia ze mnie no ale moze zakocham sie spowrotem w moim mężu, co?? moze to mi przywróci "normalność" a jakie mezus ma wlosy ? dlugie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 05.03.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Mundzia, ile utworków słuchałaś? Były trzy. wydaje mi sie ze dwa... czyli jeden mi gdzies umknął... zaraz odnajde frosch no jakoś nie jestem przekonana, ze na miłość najlepsza nastepna...hmmm... z natury wierna bestia ze mnie no ale moze zakocham sie spowrotem w moim mężu, co?? moze to mi przywróci "normalność" a jakie mezus ma wlosy ? dlugie ? hmmm... krótkie... ale za to gęste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.03.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Mundzia, ile utworków słuchałaś? Były trzy. wydaje mi sie ze dwa... czyli jeden mi gdzies umknął... zaraz odnajde pomogę, 1. piosenka forumowa 2. kołysanka były moje i jeszcze 3. Monacu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.03.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Mundzia, ile utworków słuchałaś? Były trzy. wydaje mi sie ze dwa... czyli jeden mi gdzies umknął... zaraz odnajde frosch no jakoś nie jestem przekonana, ze na miłość najlepsza nastepna...hmmm... z natury wierna bestia ze mnie no ale moze zakocham sie spowrotem w moim mężu, co?? moze to mi przywróci "normalność" a jakie mezus ma wlosy ? dlugie ? hmmm... krótkie... ale za to gęste to tak jak ja wcale nie chcą mojej głowy opuszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 05.03.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Mundzia, ile utworków słuchałaś? Były trzy. wydaje mi sie ze dwa... czyli jeden mi gdzies umknął... zaraz odnajde pomogę, 1. piosenka forumowa 2. kołysanka były moje i jeszcze 3. Monacu no nie moge znalezc podaj je jeszcze raz... plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Mundzia, ile utworków słuchałaś? Były trzy. wydaje mi sie ze dwa... czyli jeden mi gdzies umknął... zaraz odnajde frosch no jakoś nie jestem przekonana, ze na miłość najlepsza nastepna...hmmm... z natury wierna bestia ze mnie no ale moze zakocham sie spowrotem w moim mężu, co?? moze to mi przywróci "normalność" a jakie mezus ma wlosy ? dlugie ? hmmm... krótkie... ale za to gęste moze zaczac zapuszczac a na poczatek peruka tez by sie przydala moze taka? http://www.zabawnie.pl/images/babunia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 05.03.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Mundzia, ile utworków słuchałaś? Były trzy. wydaje mi sie ze dwa... czyli jeden mi gdzies umknął... zaraz odnajde frosch no jakoś nie jestem przekonana, ze na miłość najlepsza nastepna...hmmm... z natury wierna bestia ze mnie no ale moze zakocham sie spowrotem w moim mężu, co?? moze to mi przywróci "normalność" a jakie mezus ma wlosy ? dlugie ? hmmm... krótkie... ale za to gęste moze zaczac zapuszczac a na poczatek peruka tez by sie przydala moze taka? http://www.zabawnie.pl/images/babunia.jpg frosch litości!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Mundzia, ile utworków słuchałaś? Były trzy. wydaje mi sie ze dwa... czyli jeden mi gdzies umknął... zaraz odnajde frosch no jakoś nie jestem przekonana, ze na miłość najlepsza nastepna...hmmm... z natury wierna bestia ze mnie no ale moze zakocham sie spowrotem w moim mężu, co?? moze to mi przywróci "normalność" a jakie mezus ma wlosy ? dlugie ? hmmm... krótkie... ale za to gęste to tak jak ja wcale nie chcą mojej głowy opuszczać tylko sie cieszyc moj froschek ma mniej szczescia , ale mnie to nie przeszkadza ( mowie mu , ze jak bedzie juz calkiem lysy bede go klepac po glowie jak Benny Hill tego malego dziadka , taki fajny klang bedzie przy tym , na co on , ze bedzie mnie tak po ...xxx .. klepal ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts