frosch 05.03.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 jea , jak tam samopoczucie ? walnij se Upsarin-a C (nie zaszkodzi , a moze pomoze ) a ja Ciebie słucham i se walne, a co... sluchaj sie starszej ( a wlasciwie to nie wiem czy starszej ) i co? pomoglo ? parę dni młodsza jesteś czy pomogło, to jeszcze nie wiem ale jakieś bufory ciepła by mi się zdały... wiec musi byc inny rocznik jestes ( bo waga w moim jest mlodsza ode mnie ), ale to niewazne sluchaj sie czasem i mlodszej znalazlam takie bufory http://www.dlapacjenta.pl/sklep/images/img_bg/termofor5_d.jpg no i tyju sie napij http://www.imagepoint.biz/images/0264/264146_m.jpg kurde ....co ja sie tak przejmuje ? co ja twoja krankenszwester jestem czy jak ? tak naprawde , to sie zwyczajnie nad toba lituje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.03.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 no jestem , choc tylko przelotem w przerwie miedzy oknami czesc Justynka Cześć Greta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.03.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Czy ja znów przyszłam wtedy, gdy nikogo już nie ma?? ja jezdem co prawda z doskoku ale zawsze Ja też jezdem z doskoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 pp jak tam sprawy ? blizej czy dalej od Bytomia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.03.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 jea , jak tam samopoczucie ? walnij se Upsarin-a C (nie zaszkodzi , a moze pomoze ) a ja Ciebie słucham i se walne, a co... sluchaj sie starszej ( a wlasciwie to nie wiem czy starszej ) i co? pomoglo ? witaj beti jak tam wizyta Pana Muratora ? A, był. Porobił zdjęcia naszej "cudnej" drogi i całej tej gliny, domu i nas a potem zadawał mnóstwo pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 jea , jak tam samopoczucie ? walnij se Upsarin-a C (nie zaszkodzi , a moze pomoze ) a ja Ciebie słucham i se walne, a co... sluchaj sie starszej ( a wlasciwie to nie wiem czy starszej ) i co? pomoglo ? witaj beti jak tam wizyta Pana Muratora ? A, był. Porobił zdjęcia naszej "cudnej" drogi i całej tej gliny, domu i nas a potem zadawał mnóstwo pytań a wiesz gdzie i kiedy bedziemy je mogli zobaczyc ? jakie pytania ? intymne tez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.03.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Cóż, to chyba nie nastąpi tak szybko, bo materiały dopiero Pan zbiera. Mam Mu jeszcze dosłać zdjęcia z innych etapów budowy, plany itd. Intymne pytania? Hmmm większość taka była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 daj cynk jak juz bedzie wiadomo co i jak ? chetnie poczytam jak odpowiadalas na te pytania a mnie wlasnie kuzyneczka wyrolowala umowila sie ze mna na aeroba i nie idzie , choroba coz ...i tak pojde ..z corka i jej kolezankami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.03.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Pytania od np jak się poznaliśmy, poprzez skąd pomysł budowy, dlaczego tam, jak, dlaczego nie podaliśmy do sądu architekta, pytania o ekipy budowlane, koszty, ale także o trwałość małżenstwa w takich trudnych sytuacjach... A tych trudnych sytuacji było mnóstwo premiumpremium sporo wie, bo w Klubie Kobiet Budujących opowiadałam na bieząco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Pytania od np jak się poznaliśmy, poprzez skąd pomysł budowy, dlaczego tam, jak, dlaczego nie podaliśmy do sądu architekta, pytania o ekipy budowlane, koszty, ale także o trwałość małżenstwa w takich trudnych sytuacjach... A tych trudnych sytuacji było mnóstwo premiumpremium sporo wie, bo w Klubie Kobiet Budujących opowiadałam na bierząco o kurka !!! to faktycznie intymnie bylo mam nadzieje , ze pokonalas te wszystkie trudne sytuacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 ide sie szykowac mam troche mieszane uczucia , nigdy nie bylam na takich zajeciach . corka mnie straszy , ze tam niezly wycisk daja i nawet ona ( byla chilliderka ) niejeden raz pekala dobrze , ze mam poczucie humoru , najwyzej jaja bede sobie robila a wszyscy inni beda przy mnie pekac ale ...ze smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.03.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 ide sie szykowac mam troche mieszane uczucia , nigdy nie bylam na takich zajeciach . corka mnie straszy , ze tam niezly wycisk daja i nawet ona ( byla chilliderka ) niejeden raz pekala dobrze , ze mam poczucie humoru , najwyzej jaja bede sobie robila a wszyscy inni beda przy mnie pekac ale ...ze smiechu Ja nie w temacie Gdzie idziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.03.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Pytania od np jak się poznaliśmy, poprzez skąd pomysł budowy, dlaczego tam, jak, dlaczego nie podaliśmy do sądu architekta, pytania o ekipy budowlane, koszty, ale także o trwałość małżenstwa w takich trudnych sytuacjach... A tych trudnych sytuacji było mnóstwo premiumpremium sporo wie, bo w Klubie Kobiet Budujących opowiadałam na bieząco o kurka !!! to faktycznie intymnie bylo mam nadzieje , ze pokonalas te wszystkie trudne sytuacje Mam nadzieję, w sumie to bedzie artykuł o "pionierach" Bo my niby tacy pionierzy co to budują sie na dziewiczym gruncie jakim jest glina Poza tym może wcale sie nie ukaże, bo np pan zrezygnuje, albo my sie nie zgodzimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 ide sie szykowac mam troche mieszane uczucia , nigdy nie bylam na takich zajeciach . corka mnie straszy , ze tam niezly wycisk daja i nawet ona ( byla chilliderka ) niejeden raz pekala dobrze , ze mam poczucie humoru , najwyzej jaja bede sobie robila a wszyscy inni beda przy mnie pekac ale ...ze smiechu Ja nie w temacie Gdzie idziesz? beatka pisalam wyzej , ze ide na aerobic ( corka mnie namowila ) , mialam isc z kuzynka , ale cos jej wypadlo ( czytaj peka ) wiesz musze te kilosy zimowe stracic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.03.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 ide sie szykowac mam troche mieszane uczucia , nigdy nie bylam na takich zajeciach . corka mnie straszy , ze tam niezly wycisk daja i nawet ona ( byla chilliderka ) niejeden raz pekala dobrze , ze mam poczucie humoru , najwyzej jaja bede sobie robila a wszyscy inni beda przy mnie pekac ale ...ze smiechu Ja nie w temacie Gdzie idziesz? beatka pisalam wyzej , ze ide na aerobic ( corka mnie namowila ) , mialam isc z kuzynka , ale cos jej wypadlo ( czytaj peka ) wiesz musze te kilosy zimowe stracic To jeszcze nie poszłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Pytania od np jak się poznaliśmy, poprzez skąd pomysł budowy, dlaczego tam, jak, dlaczego nie podaliśmy do sądu architekta, pytania o ekipy budowlane, koszty, ale także o trwałość małżenstwa w takich trudnych sytuacjach... A tych trudnych sytuacji było mnóstwo premiumpremium sporo wie, bo w Klubie Kobiet Budujących opowiadałam na bieząco o kurka !!! to faktycznie intymnie bylo mam nadzieje , ze pokonalas te wszystkie trudne sytuacje Mam nadzieję, w sumie to bedzie artykuł o "pionierach" Bo my niby tacy pionierzy co to budują sie na dziewiczym gruncie jakim jest glina Poza tym może wcale sie nie ukaże, bo np pan zrezygnuje, albo my sie nie zgodzimy? u mnie tez glina czerwoniuska (cegly moge robic , pierwszy raz w zyciu taka widzialam ) stawiamy dom na plycie , wiec o to sie nie boje , ale najwiekszy bol mam z ogrodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.03.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Ja nie w temacie Gdzie idziesz? beatka pisalam wyzej , ze ide na aerobic ( corka mnie namowila ) , mialam isc z kuzynka , ale cos jej wypadlo ( czytaj peka ) wiesz musze te kilosy zimowe stracic Aaaa, super Chociaż ja juz nie lubie chodzic na aerobik. Nie lubie tych układów choreograficznych Poza tym mam problemy z kregosłupem i ostatnio zapisałam sie do "szkoły kręgosłupa" To spokojniejsze ćwiczenia i zdecydowanie je wolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.03.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Pytania od np jak się poznaliśmy, poprzez skąd pomysł budowy, dlaczego tam, jak, dlaczego nie podaliśmy do sądu architekta, pytania o ekipy budowlane, koszty, ale także o trwałość małżenstwa w takich trudnych sytuacjach... A tych trudnych sytuacji było mnóstwo premiumpremium sporo wie, bo w Klubie Kobiet Budujących opowiadałam na bieząco o kurka !!! to faktycznie intymnie bylo mam nadzieje , ze pokonalas te wszystkie trudne sytuacje Mam nadzieję, w sumie to bedzie artykuł o "pionierach" Bo my niby tacy pionierzy co to budują sie na dziewiczym gruncie jakim jest glina Poza tym może wcale sie nie ukaże, bo np pan zrezygnuje, albo my sie nie zgodzimy? u mnie tez glina czerwoniuska (cegly moge robic , pierwszy raz w zyciu taka widzialam ) stawiamy dom na plycie , wiec o to sie nie boje , ale najwiekszy bol mam z ogrodem My mamy na fundamentach tzw schodkowych. Mam nadzieje, ze jest to wszystko dobrze zrobione, bo chyba bym sie powiesiła jakby sie okazało, ze trzeba np. dom zburzyc bo coś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 ide sie szykowac mam troche mieszane uczucia , nigdy nie bylam na takich zajeciach . corka mnie straszy , ze tam niezly wycisk daja i nawet ona ( byla chilliderka ) niejeden raz pekala dobrze , ze mam poczucie humoru , najwyzej jaja bede sobie robila a wszyscy inni beda przy mnie pekac ale ...ze smiechu Ja nie w temacie Gdzie idziesz? beatka pisalam wyzej , ze ide na aerobic ( corka mnie namowila ) , mialam isc z kuzynka , ale cos jej wypadlo ( czytaj peka ) wiesz musze te kilosy zimowe stracic To jeszcze nie poszłaś? nosz , widzisz ..czekaalm na kuzynke , miala przyjsc najpierw na kawe , ale mnie wykiwala a teraz czekam na corke (szlaja sie z kumpelami , ale juz jest pod domem ) na szczescie mam bliziutenko (plusy mieszkania w miescie , w centrum miasta ) ide na 19-ta , trzymaj kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.03.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Ja nie w temacie Gdzie idziesz? beatka pisalam wyzej , ze ide na aerobic ( corka mnie namowila ) , mialam isc z kuzynka , ale cos jej wypadlo ( czytaj peka ) wiesz musze te kilosy zimowe stracic Aaaa, super Chociaż ja juz nie lubie chodzic na aerobik. Nie lubie tych układów choreograficznych Poza tym mam problemy z kregosłupem i ostatnio zapisałam sie do "szkoły kręgosłupa" To spokojniejsze ćwiczenia i zdecydowanie je wolę W tamtym roku chodziłam na aerobic, ale tez nie lubie tych układw, poza tym za mało efektywny był. Dlatego teraz chodze na siłownię. Plusem jest to że sama sobie ustalam kiedy chodzę i sama ustalam intesywnośc ćwiczeń. No i ci pieknie zbudowani męzczyżni . Na aerobicu same baby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts