beti555 05.03.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 [Aaaa, super Chociaż ja juz nie lubie chodzic na aerobik. Nie lubie tych układów choreograficznych Poza tym mam problemy z kregosłupem i ostatnio zapisałam sie do "szkoły kręgosłupa" To spokojniejsze ćwiczenia i zdecydowanie je wolę W tamtym roku chodziłam na aerobic, ale tez nie lubie tych układw, poza tym za mało efektywny był. Dlatego teraz chodze na siłownię. Plusem jest to że sama sobie ustalam kiedy chodzę i sama ustalam intesywnośc ćwiczeń. No i ci pieknie zbudowani męzczyżni . Na aerobicu same baby . Tez długo rekreacyjnie chodziłam na siłownie, ale wolałam na taką dla kobiet, bo w sumie to wkurza mnie jak jest kilku facetów, którzy okropnie stękają przy podnoszeniu tych ciężarów Bo zazwyczaj stękaja niemiłosiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.03.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 [Aaaa, super Chociaż ja juz nie lubie chodzic na aerobik. Nie lubie tych układów choreograficznych Poza tym mam problemy z kregosłupem i ostatnio zapisałam sie do "szkoły kręgosłupa" To spokojniejsze ćwiczenia i zdecydowanie je wolę W tamtym roku chodziłam na aerobic, ale tez nie lubie tych układw, poza tym za mało efektywny był. Dlatego teraz chodze na siłownię. Plusem jest to że sama sobie ustalam kiedy chodzę i sama ustalam intesywnośc ćwiczeń. No i ci pieknie zbudowani męzczyżni . Na aerobicu same baby . Tez długo rekreacyjnie chodziłam na siłownie, ale wolałam na taką dla kobiet, bo w sumie to wkurza mnie jak jest kilku facetów, którzy okropnie stękają przy podnoszeniu tych ciężarów Bo zazwyczaj stękaja niemiłosiernie No fakt, czasami stękaja, ale najczęsciej stoja przed lustrem i napinaja muskuły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.03.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Wklejam Wam mój świeżo zrobiony dach To tak zamiast gatek [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia703 05.03.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 też dołączę sie chetnie do grupy budujacych, mam domek do generalnego remontu, więc może mnie przyjmiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.03.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 [Aaaa, super Chociaż ja juz nie lubie chodzic na aerobik. Nie lubie tych układów choreograficznych Poza tym mam problemy z kregosłupem i ostatnio zapisałam sie do "szkoły kręgosłupa" To spokojniejsze ćwiczenia i zdecydowanie je wolę W tamtym roku chodziłam na aerobic, ale tez nie lubie tych układw, poza tym za mało efektywny był. Dlatego teraz chodze na siłownię. Plusem jest to że sama sobie ustalam kiedy chodzę i sama ustalam intesywnośc ćwiczeń. No i ci pieknie zbudowani męzczyżni . Na aerobicu same baby . Tez długo rekreacyjnie chodziłam na siłownie, ale wolałam na taką dla kobiet, bo w sumie to wkurza mnie jak jest kilku facetów, którzy okropnie stękają przy podnoszeniu tych ciężarów Bo zazwyczaj stękaja niemiłosiernie No fakt, czasami stękaja, ale najczęsciej stoja przed lustrem i napinaja muskuły i śmierdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.03.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Wpiszcie w Google słowo kutas i wybierzcie opcję Szczęśliwy traf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.03.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Wpiszcie w Google słowo kutas i wybierzcie opcję Szczęśliwy traf niesamowite ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 05.03.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Witam wszystkich wieczornie gosia703 witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.03.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 I ja was witam tą wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.03.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Wpiszcie w Google słowo kutas i wybierzcie opcję Szczęśliwy traf SPRAWDZIŁAM!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 05.03.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Wpiszcie w Google słowo kutas i wybierzcie opcję Szczęśliwy traf SPRAWDZIŁAM!!!!! ja też sprawdziłam dobreee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 zaraz sprawdzę co sie ukrywa pod kutasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.03.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Witam Ja tu z zaproszenia żabci Można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Witam Ja tu z zaproszenia żabci Można? pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.03.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Witam wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 czesc dziewczyny i stuk-puki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 wrocilam cala , zdrowa i zadowolona nie, nie ....facioli nie bylo nie jest ze mna tak zle , jak myslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.03.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Czesc froschka Jak było na aerobiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Czesc froschka Jak było na aerobiku? mysle , ze to cos dla mnie tylko cyckonosz musze sobie sprawic aerobowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 gdzie wszyscy poszli ? na google ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts