frosch 06.03.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Już wstałem no przeciez cie budzilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.03.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Już wstałem no przeciez cie budzilam od razu mnie z łóżka poderwało, cześć Sympatoschko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.03.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Dzięki froschka za kawę i wodę na dolewki A ja dzisiaj Twoje samopoczucie po wczorajszym aerobicu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Już wstałem no przeciez cie budzilam od razu mnie z łóżka poderwało, cześć Sympatoschko taka gebe z rana zobaczyc , to dopiero koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Dzięki froschka za kawę i wodę na dolewki A ja dzisiaj Twoje samopoczucie po wczorajszym aerobicu? wiesz co ? wczoraj czulam sie swietnie , a dzisiaj xxx mnie boli i troche ramiona ,a le to pewnie od niedzielnej siatki mam nadzieje , ze sie wyrobie z biegiem czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.03.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 heloł ewrybady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.03.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Już wstałem no przeciez cie budzilam od razu mnie z łóżka poderwało, cześć Sympatoschko taka gebe z rana zobaczyc , to dopiero koszmar eee....tam, przecież uśmiechnięta jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.03.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 heloł ewrybady hellow body Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.03.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Heloł Olka. Fajny taras budujecie. Taki błotny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.03.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Heloł Olka. Fajny taras budujecie. Taki błotny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.03.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Froscha nie przejmuj się. Rozruszasz się z czasem. Ja po wczorajszej piłce zastanawiam się nad udaniem do ortopedy, bo ledwo do pracy doszedłem. Tą nogę już miałem w gipsie, a teraz ból ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.03.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Heloł Olka. Fajny taras budujecie. Taki błotny a co tam u Tomasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.03.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Heloł Olka. Fajny taras budujecie. Taki błotny a co tam u Tomasza? Tomasz spał dziś w nocy bardzo ładnie tj. obudził się tylko raz w nocy o 4 potem o 6 ale to już rano wiec się nie liczy. Teraz drzemie po śniadaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 czesc olunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.03.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Gdzie jesteście? Aaaa pewnie oglądacie mój błotny taras, Froschce się pewnie spodoba jak to żabie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.03.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 czesc olunia cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Gdzie jesteście? Aaaa pewnie oglądacie mój błotny taras, Froschce się pewnie spodoba jak to żabie. ja mam ladniejszy i sie nie chwale , taaaki zielooooony i duuuuuzy ( 1000m kw. ) ale to blotko takie cudne u ciebie , ze chyba tez kiedys sobie taki sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.03.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Gdzie jesteście? Aaaa pewnie oglądacie mój błotny taras, Froschce się pewnie spodoba jak to żabie. ja mam ladniejszy i sie nie chwale , taaaki zielooooony i duuuuuzy ( 1000m kw. ) ale to blotko takie cudne u ciebie , ze chyba tez kiedys sobie taki sprawie w sprawach organizacji takiego błotka zawsze służę radą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Gdzie jesteście? Aaaa pewnie oglądacie mój błotny taras, Froschce się pewnie spodoba jak to żabie. ja mam ladniejszy i sie nie chwale , taaaki zielooooony i duuuuuzy ( 1000m kw. ) ale to blotko takie cudne u ciebie , ze chyba tez kiedys sobie taki sprawie w sprawach organizacji takiego błotka zawsze służę radą u mnie bedzie ladniej , bo mam piekna czerwona gline ( po co mi kostka , mam piekna naturalna terakote ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.03.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Idę posprzątać łazienkę, może mi sią uda i Ssak się nie obudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts