Whisper 19.03.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Do tego, żeby obraz, czyli światło wpadające przez obiektyw zamienić na impulsy elektryczne, które z kolei dadzą się obrobić i zapisać na kasetce. Czyli: obiektyw + przetwornik=podstawa kamery, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.03.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 wooow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.03.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Do tego, żeby obraz, czyli światło wpadające przez obiektyw zamienić na impulsy elektryczne, które z kolei dadzą się obrobić i zapisać na kasetce. Czyli: obiektyw + przetwornik=podstawa kamery, Dzięki , czyli sprawdziło się przysłowie, że pierwsz myśl najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.03.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 i z tego wszystkiego spaliłam garnek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.03.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 i z tego wszystkiego spaliłam garnek A co fajnego robiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.03.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 wooow Chyba Muuuu. A właściwie to jak robią łosie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.03.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 i z tego wszystkiego spaliłam garnek A co fajnego robiłaś? gotowałam kurkę na obiadek, buuuuuuuu Najbardziej to mi szkoda garnka, ale może się odmoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 19.03.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Któż to wie jak robią łosie Sonika garnek rzecz nabyta, ale co upichconego straciłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 19.03.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 A mocno przypaliłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 19.03.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 mnie kiedyś puścił taki garnek po namoczeniu domestosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 19.03.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Sonikajeśli nawet go odmoczysz- jeśli bardzo przypaliłaś- to i tak przy każdym gotowaniu w tym miejscu momentalnie wszystko przywiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.03.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Kura? Na obiad? Gotowana? Znaczy rosół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.03.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 A może chińszczyznę? http://www.ucnet.com/beijing/images/frontpage_pic.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.03.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Kura? Na obiad? Gotowana? Znaczy rosół? Nie, to nie był rosół. To były udka, najpierw upieczone, a teraz się dusiły w marchewce z cebulką, a na koniec miały być zalane sosikiem pt. "Chicken Casserole". Mniaaaam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.03.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Sonika jeśli nawet go odmoczysz- jeśli bardzo przypaliłaś- to i tak przy każdym gotowaniu w tym miejscu momentalnie wszystko przywiera. Ale mnie pocieszyłaś . To był garnek stalowy, to może nie będzie tak żle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.03.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Ciekawe gdzie jest teraz nasza Joola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.03.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 A może chińszczyznę? http://www.ucnet.com/beijing/images/frontpage_pic.jpg Sam gotowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.03.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Pewnie że sam. Wyskoczylem z pracy na chwilkę, zgarnąłem jakiegoś bezpańskiego kurczaka, trochę ziółek pozbieralem z przydrożnego rowu i już. Z pałeczkami był największy problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.03.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Wszyscy poszli pewnie na obiadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.03.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 A mój jest spalony....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.