Anna Wiśniewska 06.03.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Tylko jeszcze jedną sprawę załatwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.03.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Nowa stronka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.03.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 REKORDUM RANKINGUM 1. Jajcek - 305 2. inż. Mamoń - 270 3. SławekD-żonka - 196 4. verunia - 149 5. Joanna i Janusz - 142 6. kze - 133 7. Olkalybowa - 128 8. Whisper - 119 9. fizyk - 99 10. kasztanka - 92 11. Majka - 85 12. maksiu - 84 13. Ania Wiśniewska - 70 14. teska - 65 15. frosch - 64 16. Sonika - 53 17. badi - 52 18. jea - 47 19. monka - 44 20. andre59, andrzejka - 42 22. Aga J.G - 40 23. Moniś, ew-ka - 36 25. facio - 35 26. zaba_gonia - 34 27. markus_gdynia - 29 28. Jezier, pp - 28 30. Witos, Nefer - 27 32. marcel2000 - 23 33. Funia, Trini - 20 35. Maxtorka, tola - 18 37. gaweł - 17 38. Sylvia1 - 16 39. Agniesia - 14 40. joola, Karolkal - 13 42. Jane, Wojty, prymasek - 10 45. kasia64, duende, ania - 9 48. kolia, Zielonooka, jamles - 7 51. Januszz, tabaluga1, marjucha - 6 53. lafcadio, edzia, Paty, ave!, ewuś - 5 59. Pawson, mundzia- 4 60. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2 - 3 66. Baba_budowniczy, Gryfpc, beti555 - 2 69. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, Mikopiko -1 Utknęłam na 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.03.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 olus , a co powiesz jako osobka bardzo kompetentna na temat aerobica ? da sie cos zrzucic i ujedrnic czy tylko zakwasy mi wyjda ? Ja znawcą nie jestem, ale na pewno Ci nie zaszkodzi. Będziesz miała lepszą kondycję, zakwasy tylko na początku, bo ruszyłaś w końcu te swoje żabie udka Na samym początku wysiłku organizm czerpie energię z cukrów, dopiero po około 20 min zabiera się za tłuszcze. Potrzebny jest do tego wysiłek tlenowy którym jest aerobik. Po jakimś czasie zakwasy nie będą Cię już męczyć. Organizm na bieżąco będzie sobie radził z wydalaniem tych ubocznych produktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.03.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Aniu gratki . Uciekam na spacer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.03.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 olus , a co powiesz jako osobka bardzo kompetentna na temat aerobica ? da sie cos zrzucic i ujedrnic czy tylko zakwasy mi wyjda ? Ja znawcą nie jestem, ale na pewno Ci nie zaszkodzi. Będziesz miała lepszą kondycję, zakwasy tylko na początku, bo ruszyłaś w końcu te swoje żabie udka Na samym początku wysiłku organizm czerpie energię z cukrów, dopiero po około 20 min zabiera się za tłuszcze. Potrzebny jest do tego wysiłek tlenowy którym jest aerobik. Po jakimś czasie zakwasy nie będą Cię już męczyć. Organizm na bieżąco będzie sobie radził z wydalaniem tych ubocznych produktów. Z cukrów zgromadzonych w wątrobie w postaci glikogenu. W wytrenowanych organizmach zapas energii w wątrobie wystarczy nawet na pół godziny. Froschce wystarczy pewnie na 10 minut. Udanego spacerku Olka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 olus , a co powiesz jako osobka bardzo kompetentna na temat aerobica ? da sie cos zrzucic i ujedrnic czy tylko zakwasy mi wyjda ? Ja znawcą nie jestem, ale na pewno Ci nie zaszkodzi. Będziesz miała lepszą kondycję, zakwasy tylko na początku, bo ruszyłaś w końcu te swoje żabie udka Na samym początku wysiłku organizm czerpie energię z cukrów, dopiero po około 20 min zabiera się za tłuszcze. Potrzebny jest do tego wysiłek tlenowy którym jest aerobik. Po jakimś czasie zakwasy nie będą Cię już męczyć. Organizm na bieżąco będzie sobie radził z wydalaniem tych ubocznych produktów. Z cukrów zgromadzonych w wątrobie w postaci glikogenu. W wytrenowanych organizmach zapas energii w wątrobie wystarczy nawet na pół godziny. Froschce wystarczy pewnie na 10 minut. Udanego spacerku Olka. nie slodze zadnych napojow i za slodyczami nie przepadam , wiec moze tych cukrow nie jest za wiele ja ten aerobic biore na wesolo , ale jak mi w czyms pomoze to tez bede sie cieszyc aniu gatki http://www.intymna.bptnet.pl/lupo/4263.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.03.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Na pewno pomoże. Zawsze warto się poruszać,a co jesz nie ma większego znaczenia, bo organizm i tak to przetworzy żeby mieć zapas energetyczny w postaci glikogenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.03.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 A ja się wczoraj spotkałem z konstruktorem i już wiem, że nie posadowię domu na płycie fundamentowej. Będę jednak musiał zrobić wymianę gruntu . A co ze słupami to nadal nie wiem, ale co się zaczyna ruszać, bo znalazłem gościa, który zaczął budowę parę miesięcy temu, a z balkonu do linii energetycznej ma może z 1,5m . Teraz muszę go znaleźć i dowiedzieć się jak on to zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 marjucha , a dlaczego nie mozesz na plycie ? myslalam , ze normalnych tradycyjnych law nie mozna na kazdym gruncie , no ale jestem calkowity laik pod tym wzgledem popytaj o ten slup , musi byc jakies wyjscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.03.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 marjucha , a dlaczego nie mozesz na plycie ? myslalam , ze normalnych tradycyjnych law nie mozna na kazdym gruncie , no ale jestem calkowity laik pod tym wzgledem popytaj o ten slup , musi byc jakies wyjscie Bo u mnie problemem oprócz wysokiego poziomu wód gruntowych jest także bardzo słaba nośność gruntu. Dopiero na poziomie 2m jest gleba mogąca przyjąć obciążenia projektowanego domu. Gość z którym rozmawiałem to doświadczony konstruktor i do tego znajomy, więc się go będę słuchał. Dodatkowo poradził, żebym wymienił grunt tylko pod ławami, bo nie ma sensu wymieniać pod całością, a do tego często namawiają firmy, które się tym zajmują, bo więcej zarobią. Dam radę. Co prawda jestem sam, a słupy są dwa, ale ja im pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 06.03.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 marjucha , a dlaczego nie mozesz na plycie ? myslalam , ze normalnych tradycyjnych law nie mozna na kazdym gruncie , no ale jestem calkowity laik pod tym wzgledem popytaj o ten slup , musi byc jakies wyjscie Bo u mnie problemem oprócz wysokiego poziomu wód gruntowych jest także bardzo słaba nośność gruntu. Dopiero na poziomie 2m jest gleba mogąca przyjąć obciążenia projektowanego domu. Gość z którym rozmawiałem to doświadczony konstruktor i do tego znajomy, więc się go będę słuchał. Dodatkowo poradził, żebym wymienił grunt tylko pod ławami, bo nie ma sensu wymieniać pod całością, a do tego często namawiają firmy, które się tym zajmują, bo więcej zarobią. Dam radę. Co prawda jestem sam, a słupy są dwa, ale ja im pokaże I tak trzymaj marjucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.03.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Witam co tu takie puchy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.03.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Aniu gratki http://www.duoline.pl/images//bielizna-damska-m/obsessive-juliaM.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 06.03.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Witam co tu takie puchy... Cześć jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.03.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 hej Jutro kupuję projekt. W końcu wybraliśmy taki: http://www.stylowydom.com.pl/projekty/rd1/rd1.html#f I co o nim powiecie? Wiem, dach będzie pieruńsko drogi. Ale ten projekt idealnie pasuje na działkę i do otoczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.03.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Cześć Verunia idę obejrzeć ten projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.03.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Rozumiem, że działkę macie obtalowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.03.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 O kurdeblaszka, fajny Z którym poddaszem będzie , A czy B? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.03.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Na początku chciałam A, ale znajomy namawia nas na B. Przekonał męza że wjednym pokoju zrobi się siłownię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts