frosch 06.03.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 jestem , bylam na zebraniu drugim juz dzisiaj zreszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.03.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Hej, gdzie Wy jestescie? Tak tu pusto ....seriale oglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Hej, gdzie Wy jestescie? Tak tu pusto ....seriale oglądają jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.03.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Hej, gdzie Wy jestescie? Tak tu pusto ....seriale oglądają jakie? M JAK MIŁOŚĆ NA WSPÓLNEJ.... ale już się skończyły ...to może spią? Hej !! budźcie się!!!! a to dla rozweselenia waszych i moich smutków http://www.kamyki.com.pl/wino.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 mikopiko tez oglada u mnie jakis meczyk ogladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.03.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 cześć .....mam dzisiaj gadane ...przez telefon godzine rozmawiałam z jedna koleżanką ....a teraz skończyłam gadać z inna ( prawie godzinę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 cześć .....mam dzisiaj gadane ...przez telefon godzine rozmawiałam z jedna koleżanką ....a teraz skończyłam gadać z inna ( prawie godzinę ) Telefony telefony gdzie dzwonić mam jaki numer mam wykręcić do kogo z was telefony telefony tele-tele-telefony telefony telefony do kogo z was telefony w mojej głowie bez przerwy trrrrrrrrrrr nikt nie dzwoni nikt nie dzwoni to tylko ja tylko ja telefony w mojej głowie telefony w mojej głowie telefony w mojej głowie to tylko ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.03.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Ten utwór był kiedyś hymnem mojej działalności gospodarczej. Prowadziłam mały sklep z aparatami telefonicznymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Ten utwór był kiedyś hymnem mojej działalności gospodarczej. Prowadziłam mały sklep z aparatami telefonicznymi to byl swietny numer nadal jest ale dla naszego pokolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 tam gdzie dzwonię nie poznają megogłosu-głosu-głosu-głosu-głosu złe numery złe numery złe ad-resy-dresy-dresy-dresy-dresy ten telefon w mojej głowie tylko brzączy-brzeczy-brzęczy-brzęczy aaaaaaaaaaaaa brzęczy-brzęczy-brzęczy-brzęczy aaaaaaaaaaaaa kto wydzwoni kto wykręci w końcu numer mój kto zadzwoni kto zadzwoni tutaj do mnie telefony w mojej głowie wciąż telefony w mojej głowie wciąż telefony w mojej głowie wciąż telefony.... to tylko jaaaaaaaaaaaaaa... ale mnie wzielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.03.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 hop hop dziewczynki Tola -podziwiam Twoje wyobraźnie łazienkową może byś mi pomogła z tarasem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 06.03.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Niestety musze sie z Wami pozegnać Ale jutro tu wróce, a co Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.03.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 hop hop dziewczynki Tola -podziwiam Twoje wyobraźnie łazienkową może byś mi pomogła z tarasem ? Siostra, Tobie nie trzeba pomagać, Ciebie trzeba stopować, bo jak Cię znam, to zastosujesz tam milion swoich własnych pomysłów. I wszystkie będą genialne. Ja od Ciebie się uczę A mnie ten problem też dotyczy, od zachodu łąki i gwiździ jak... Glicynia na tamtych zdjęciach, wiesz....to poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.03.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 mikopiko tez oglada u mnie jakis meczyk ogladaja Nie oglądam.... szukam informacji na temat hurtowni, która ma nas obsługiwać (alem powiedziała ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.03.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Ale jutro tu wróce, a co Dobrej nocki ...a nic ....a co ? DOBRANOC Beatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Niestety musze sie z Wami pozegnać Ale jutro tu wróce, a co Dobrej nocki wazne , ze z nami klkalas papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.03.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Do jutra Beti, dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.03.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 zaś gadałam przez telefon dostałam cynk o wyprzedaży Solo Femme ...jets kiermasz butów u producenta zimówka jest wyprzedawana - buty sa po 100 160 i 200 zł ....buty ,które w sklepach sa po 400 zł .Jade jutro zobaczyć ( ostatnio kupiłam sobie kilka par ,ale były po 30 zł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.03.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Dobrze z Wami, ale czas opuścić krzesełko.Dobrej nocy, do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.03.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 No nareszcie sie dopchałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts