monka 07.03.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 to może ja poproszę tequilę verunia dużo zdrowia ci życzę, spełnienia marzeń i spokojnego (o ile to możliwe ) budowania nowego domku sto lat!!! sto lat!!! http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/2/5/3/2/5329_52935329_919.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.03.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Ale fajnie pojawiły sie dawno nie widziane dziewczyny. Joola, monka co u was słychac ciekawego, ze tu nie zagladacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.03.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Veruniu najmilsza, dużo, bardzo dużo zdrówka, zawsze dobrego humoru i nieustającego szczęścia życzę Ci, niech spełniają się Twoje marzenia http://www.kwiatyonline.com/images/k-71-big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.03.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 To kto wypije moje zdrowie? http://bowlingclub.f2g.net/photo/alkohol.jpg Zdrowie Veruni 100 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.03.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Ale fajnie pojawiły sie dawno nie widziane dziewczyny. Joola, monka co u was słychac ciekawego, ze tu nie zagladacie? wykańczam się dosłownie i w przenośni do przeprowadzki mało czasu a my jeszcze w lesie a ja już chciałabym, chciaaała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.03.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 witam sie i .....zmykam Gaszę światło ......DOBRANOCKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.03.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 DZIEŃ DOBRY !!! DLA WSZYSTKICH MIŁYCH PAŃ http://www.roze.pl/gfx/S012_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.03.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Witam DLA KOBITEK Z RW http://www.twojekwiaty.pl/photo/912.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.03.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 heloł jakie piękne kwiaty dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 08.03.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Witam wszystkich z rana jea, jamles dzięki bardzo no i musze popracować, ale nie za duzo bo w koncu dzis dzien taki inny nieco [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.03.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Żaba wita Znacie to. Spiewałam to w podstawówce. A potem bieglismy do nauczycielek kucharek, swietliczanek, i innych woźnych z goździkiem Dzień kobiet, dzień kobiet, niech kazdy sie dowie ze dzisiaj siwęto dziewczynek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.03.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Cześć dziewczęta . To co Żaba dzisiaj z pracy wracasz i otwierasz kwiaciarnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 08.03.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Żaba wita Znacie to. Spiewałam to w podstawówce. A potem bieglismy do nauczycielek kucharek, swietliczanek, i innych woźnych z goździkiem Dzień kobiet, dzień kobiet, niech kazdy sie dowie ze dzisiaj siwęto dziewczynek.... no... ledwie budzik rano zadzwonił i właśnie tę piosenke usłyszałam w wykonaniu mojego męża no i do tych goździków jeszcze rajstopy w pudełku z różyczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.03.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Cześć dziewczęta . To co Żaba dzisiaj z pracy wracasz i otwierasz kwiaciarnię? Niekloniecznie.. U nas w szkole dzisiaj barzdo smutny dzień. Żegnamy naszego ucznia, maturzystę. W sobotę zginął w wypadku samochodowym. Była jego wychowawczynią w tamtym roku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 08.03.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Cześć dziewczęta . To co Żaba dzisiaj z pracy wracasz i otwierasz kwiaciarnię? Witaj Olka zycze aby kazda Pani dzis po pracy mogla otworzyc kwiaciarnie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.03.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 a mój mąż który najchętniej zbojkotowałby każde święto, z buzią pełną płatków śniadaniowych zaspiewał sto lat sto lat bo wiesz dzisiaj dzień kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 08.03.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 ooo, Zabcio, to rzeczywiscie smutne :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.03.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Cześć dziewczęta . To co Żaba dzisiaj z pracy wracasz i otwierasz kwiaciarnię? Niekloniecznie.. U nas w szkole dzisiaj barzdo smutny dzień. Żegnamy naszego ucznia, maturzystę. W sobotę zginął w wypadku samochodowym. Była jego wychowawczynią w tamtym roku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 08.03.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Olka, wczoraj Twoj Tato z Mężem Twoim (chyba) wymieniali opinie na temat robienia tarasów i kładzenia kostki trafiłam przechodząc drogą na obchód dookoła domu z latarką juz chciałam głośno pogratulować Potomka, ale mi jakoś wstydno sie zrobilo i sie nie odezwalam... ale i tak im gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.03.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Dziewczyny kochane, dobrze, że jesteście. Niech że Was ucałuję i kwiaty stosowne wręczę http://www.akant.wroclaw.pl/fot/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts