Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

mieszkamy :) od 29 pażdziernika 2006 :D ale oczywiscie nie mamy wszystkiego zrobionego na tip top :) wykanczamy, wykanczamy, wykanczamy :) i tak przez najblizszych 30 lat pewnie :D:D:D:D:D ale i tak nam sie mieszka super :)

o kurka to dałam plamę :oops: ,

ale co Ty mówisz... jaka plamę :) przecież Ci nie mowiłam o tym, ani w ogole nie pisalam o tym, wiec jaka plama :wink: :):):):):)

a tak z innej beczki:

czy przychodzi do Ciebie połozna? moja sasiadka urodzila tez teraz, tzn 29 stycznia, i bardzo sobie te naszą rejonową położną chwali... ciekawa jestem co Ty o niej myslisz??

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

mieszkamy :) od 29 pażdziernika 2006 :D ale oczywiscie nie mamy wszystkiego zrobionego na tip top :) wykanczamy, wykanczamy, wykanczamy :) i tak przez najblizszych 30 lat pewnie :D:D:D:D:D ale i tak nam sie mieszka super :)

o kurka to dałam plamę :oops: ,

ale co Ty mówisz... jaka plamę :) przecież Ci nie mowiłam o tym, ani w ogole nie pisalam o tym, wiec jaka plama :wink: :):):):):)

a tak z innej beczki:

czy przychodzi do Ciebie połozna? moja sasiadka urodzila tez teraz, tzn 29 stycznia, i bardzo sobie te naszą rejonową położną chwali... ciekawa jestem co Ty o niej myslisz??

oj bo pomyślałam,ze nie doczytałam o zamieszkaniu :lol:

co do położnej jeśli to ta sama a pewnie tak to ja również jestem z niej bardzo zadowolona. Na początku to co 3 dni przychodziła, teraz co tydzień, super jest.

właśnie sąsiad przyniósł mi z okazji Dnia Kobiet....... jajka :lol:

takie od wiejskiej kury oczywiście :D :D :D

takiego prezentu jeszcze nie dostałam ...bardzo mnie wzruszył :lol:

chciałoby się powiedzieć przez jajka do serca :wink:

nie ma jak swojskie jajka...

właśnie sąsiad przyniósł mi z okazji Dnia Kobiet....... jajka :lol:

takie od wiejskiej kury oczywiście :D :D :D

takiego prezentu jeszcze nie dostałam ...bardzo mnie wzruszył :lol:

chciałoby się powiedzieć przez jajka do serca :wink:

No, kawałek drogi do pokonania jest...

dzien doberek :D

mam malutka przerwunie , wiec podziekuje Panom za kwiatki i mile slowka :D

mundzia gratki :D

Sympatyczny gratki :D

ew-ka masz sasiada z jajami :lol:

milego dzionka wam zycze

P.S. mialam kawe .. :oops: dwie kawy :o do lozka (a co? poszlam na calosc :wink: ) , sniadanko i super koszulke na aerobic :o :lol: , poza tym Frosch dzwonil juz do mnie w czasie pracy 9x :o i mysle , ze jeszcze cos szykuje , on jest bardziej walniety Walenty niz ja 8) :lol: :lol: :lol:

dzien doberek :D

mam malutka przerwunie , wiec podziekuje Panom za kwiatki i mile slowka :D

mundzia gratki :D

Sympatyczny gratki :D

ew-ka masz sasiada z jajami :lol:

milego dzionka wam zycze

P.S. mialam kawe .. :oops: dwie kawy :o do lozka (a co? poszlam na calosc :wink: ) , sniadanko i super koszulke na aerobic :o :lol: , poza tym Frosch dzwonil juz do mnie w czasie pracy 9x :o i mysle , ze jeszcze cos szykuje , on jest bardziej walniety Walenty niz ja 8) :lol: :lol: :lol:

Czadowo :D