mundzia 08.03.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 mieszkamy od 29 pażdziernika 2006 ale oczywiscie nie mamy wszystkiego zrobionego na tip top wykanczamy, wykanczamy, wykanczamy i tak przez najblizszych 30 lat pewnie :D:D:D:D ale i tak nam sie mieszka super o kurka to dałam plamę , ale co Ty mówisz... jaka plamę przecież Ci nie mowiłam o tym, ani w ogole nie pisalam o tym, wiec jaka plama :):) a tak z innej beczki: czy przychodzi do Ciebie połozna? moja sasiadka urodzila tez teraz, tzn 29 stycznia, i bardzo sobie te naszą rejonową położną chwali... ciekawa jestem co Ty o niej myslisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.03.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 mieszkamy od 29 pażdziernika 2006 ale oczywiscie nie mamy wszystkiego zrobionego na tip top wykanczamy, wykanczamy, wykanczamy i tak przez najblizszych 30 lat pewnie :D:D:D:D ale i tak nam sie mieszka super o kurka to dałam plamę , ale co Ty mówisz... jaka plamę przecież Ci nie mowiłam o tym, ani w ogole nie pisalam o tym, wiec jaka plama :):) a tak z innej beczki: czy przychodzi do Ciebie połozna? moja sasiadka urodzila tez teraz, tzn 29 stycznia, i bardzo sobie te naszą rejonową położną chwali... ciekawa jestem co Ty o niej myslisz?? oj bo pomyślałam,ze nie doczytałam o zamieszkaniu co do położnej jeśli to ta sama a pewnie tak to ja również jestem z niej bardzo zadowolona. Na początku to co 3 dni przychodziła, teraz co tydzień, super jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.03.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Piękne streszczonko Gratki mundzia http://roshi101.webd.pl/gadzety/stringi.jpg ooo gatki z cukierków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.03.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 właśnie sąsiad przyniósł mi z okazji Dnia Kobiet....... jajka takie od wiejskiej kury oczywiście takiego prezentu jeszcze nie dostałam ...bardzo mnie wzruszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.03.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 właśnie sąsiad przyniósł mi z okazji Dnia Kobiet....... jajka takie od wiejskiej kury oczywiście takiego prezentu jeszcze nie dostałam ...bardzo mnie wzruszył chciałoby się powiedzieć przez jajka do serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.03.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 właśnie sąsiad przyniósł mi z okazji Dnia Kobiet....... jajka takie od wiejskiej kury oczywiście takiego prezentu jeszcze nie dostałam ...bardzo mnie wzruszył chciałoby się powiedzieć przez jajka do serca nie ma jak swojskie jajka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.03.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 właśnie sąsiad przyniósł mi z okazji Dnia Kobiet....... jajka takie od wiejskiej kury oczywiście takiego prezentu jeszcze nie dostałam ...bardzo mnie wzruszył chciałoby się powiedzieć przez jajka do serca nie ma jak swojskie jajka... ja, ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.03.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 zmykam miłego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 08.03.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Piękne streszczonko Gratki mundzia http://roshi101.webd.pl/gadzety/stringi.jpg ooo gatki z cukierków ooo, to proszę sie częstować to landrynki są??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.03.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Witam przelotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 08.03.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 lece po ciasto u nas w pracy same baby... ale se pojemy :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.03.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 to ja też już sie pożegnam Miłego dzionka życzę wszystkim aha ....Dzisiaj sa imieninki Beaty więc naszym Beatkom NAJPIĘKNIEJSZE ŻYCZENIA http://images1.fotosik.pl/17/558ftskehvfnf4s0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 08.03.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Witam wszystkich pięknie w tak miły dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 08.03.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Dziękuję wszystkim panom za piekne kwiaty i życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 08.03.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 dzień dobry wszystkim kawa do łóżka była ? Ja zostałam dzisiaj rano w łózku obsypana przez męża tulipanami Piękne były A potem poszliśmy spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.03.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 właśnie sąsiad przyniósł mi z okazji Dnia Kobiet....... jajka takie od wiejskiej kury oczywiście takiego prezentu jeszcze nie dostałam ...bardzo mnie wzruszył chciałoby się powiedzieć przez jajka do serca No, kawałek drogi do pokonania jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.03.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 dzien doberek mam malutka przerwunie , wiec podziekuje Panom za kwiatki i mile slowka mundzia gratki Sympatyczny gratki ew-ka masz sasiada z jajami milego dzionka wam zycze P.S. mialam kawe .. dwie kawy do lozka (a co? poszlam na calosc ) , sniadanko i super koszulke na aerobic , poza tym Frosch dzwonil juz do mnie w czasie pracy 9x i mysle , ze jeszcze cos szykuje , on jest bardziej walniety Walenty niz ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 08.03.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 dzien doberek mam malutka przerwunie , wiec podziekuje Panom za kwiatki i mile slowka mundzia gratki Sympatyczny gratki ew-ka masz sasiada z jajami milego dzionka wam zycze P.S. mialam kawe .. dwie kawy do lozka (a co? poszlam na calosc ) , sniadanko i super koszulke na aerobic , poza tym Frosch dzwonil juz do mnie w czasie pracy 9x i mysle , ze jeszcze cos szykuje , on jest bardziej walniety Walenty niz ja :lol: Czadowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 08.03.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 to na poczęstunek... troche słodkości http://www3.ingbank.pl/_itemserver/default/Czekoladki-Internet_male.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.03.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Witam Verunia spóźnione zyczenia urodzinowe, wszystkiego najlepszego i niech Ci się darzy na nowej drodze inwestorskiej Dziękuje panom za życzenia i kwiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts