Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Mężulek się spisał. Dostałam fachowo goździka w celofanie korzeniem :wink: do góry :lol: .

Wiem,że to nic w porównaniu z Froschką ale i tak się cieszę :D .

jak to nic? :o nawet celofanu ci pozalowal :lol: ciesz sie z kazdego przejawu dobroci 8)

od ojca moich dzieci nigdy , doslownie NIGDY nic nie dostalam , nawet buziaka , tlumaczyl sie , ze on tego swieta nie obchodzi :o (dobrze , ze mialam fajnego sasiada /czyt.Froscha 8) /, ktory przychodzil do mnie z kwiatkeim :D )

Frosch to teraz nadrabia :lol: :lol: :lol: ( no i wiesz , narazie sie stara dopoki nie jestem jeszcze jego zona 8) :wink: , no a ja ? tez sie jeszcze staram :p :p :p )

cmyk dziekuje bardzo :D

Mężulek się spisał. Dostałam fachowo goździka w celofanie korzeniem :wink: do góry :lol: .

Wiem,że to nic w porównaniu z Froschką ale i tak się cieszę :D .

no, ja to kiedys na imieniny jako kwiatek dostałam pelargonie w donicce :D:D:D:D liczy sie gest oczywiście, jakiś Pan mu tak doradził w sklepie ponoć, no podziękowałam, ale ledwo powstrzymywałam śmiech... a pelargonie okazała się niezniszczalna :D przetrzyma chyba wszystko, a traktuję ją czasem wyjątkowo brutalnie - i paść nie chce :D teraz to zaczne o nia dbac bo bede miala ja gdzie wystawic :)