frosch 09.03.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 no to tak jak u mnie, ale cicho, bo chyba sie lekko słoneczko probuje do nas dostać tak tak wyraźnie widać,że walczy o pozycje na niebie a wlasnie przeciez wy ziomalki jetescie przypomnialam sobie , jak to wyobrazalam sobie , ze mundzia wyglada jak olka bo jest z Poznania noooo, verunia musi juz zaczac wlosy zapuszczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.03.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 czesc olusia ssaczek spi ? nie wiem, jest w salonie a ja w gabinecie, jakieś dźwieki z siebie wydaje, najważniejsze, że nie płacze jednym slowem lew salonowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 09.03.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witaj Olka no a propos wydawania dźwięków przypomnialo mi sie jak jadąc pociagiem próbowałam zasnąć (10 godzin podrózy) i w przedziale jachała młoda mam z 3 letnim synkiem, któremu tez sie nudziało ale spac mu sie nie chciało. wiec piszcał, skamlał, jękał itd, trudno to nazwać, mamy go uspakajała, ze ma być cicho, bo Pani chce spać (czyli ja ) az w koncu dosc poirytopwana mowi "nouspkój sie, co Ty robisz???" na co malec z oburzeniem "no jak to, wydaje z siebie dzwięki" :D:D tak mi sie przypomniało ... uśmiałam sie wtedy :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 09.03.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 no to tak jak u mnie, ale cicho, bo chyba sie lekko słoneczko probuje do nas dostać tak tak wyraźnie widać,że walczy o pozycje na niebie a wlasnie przeciez wy ziomalki jetescie przypomnialam sobie , jak to wyobrazalam sobie , ze mundzia wyglada jak olka bo jest z Poznania noooo, verunia musi juz zaczac wlosy zapuszczac :D:D no, my tu wszyscy tak samo wyglądamy :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.03.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witaj Olka no a propos wydawania dziwków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.03.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 no to tak jak u mnie, ale cicho, bo chyba sie lekko słoneczko probuje do nas dostać tak tak wyraźnie widać,że walczy o pozycje na niebie a wlasnie przeciez wy ziomalki jetescie przypomnialam sobie , jak to wyobrazalam sobie , ze mundzia wyglada jak olka bo jest z Poznania noooo, verunia musi juz zaczac wlosy zapuszczac :D:D no, my tu wszyscy tak samo wyglądamy :D:D i jemy tylko pyry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 09.03.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witaj Olka no a propos wydawania dziwków łe jery :D:D miało byc dźwięków zaraz poprawie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.03.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Jak myślicie zabranie Małego do marketu na zakupy chyba nie jest najlepszym pomysłem co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.03.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witaj frosch jaka pogoda u Ciebie?? ku wieliej radosci ew-ki za oknem barowo u mnie też barowo cześc wsiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 09.03.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 no to tak jak u mnie, ale cicho, bo chyba sie lekko słoneczko probuje do nas dostać tak tak wyraźnie widać,że walczy o pozycje na niebie a wlasnie przeciez wy ziomalki jetescie przypomnialam sobie , jak to wyobrazalam sobie , ze mundzia wyglada jak olka bo jest z Poznania noooo, verunia musi juz zaczac wlosy zapuszczac :D:D no, my tu wszyscy tak samo wyglądamy :D:D i jemy tylko pyry pyry z gzikiem oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 09.03.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 obowiązki wzywaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.03.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 no to tak jak u mnie, ale cicho, bo chyba sie lekko słoneczko probuje do nas dostać tak tak wyraźnie widać,że walczy o pozycje na niebie a wlasnie przeciez wy ziomalki jetescie przypomnialam sobie , jak to wyobrazalam sobie , ze mundzia wyglada jak olka bo jest z Poznania noooo, verunia musi juz zaczac wlosy zapuszczac :D:D no, my tu wszyscy tak samo wyglądamy :D:D i jemy tylko pyry i wydajecie dziwaki regionalne zwyczaje a propo : jak robicie pisanki w Poznaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 09.03.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 ja sie z nimi uporam to wróce tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.03.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Jak myślicie zabranie Małego do marketu na zakupy chyba nie jest najlepszym pomysłem co? no ...nie najlepszym ....siedlisko zarazków i bakterii zresztą tak jak szpital Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.03.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witaj frosch jaka pogoda u Ciebie?? ku wieliej radosci ew-ki za oknem barowo u mnie też barowo cześc wsiem to jadę .....u mnie słońce trzeba będzie coś robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.03.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witaj frosch jaka pogoda u Ciebie?? ku wieliej radosci ew-ki za oknem barowo u mnie też barowo cześc wsiem czesc ew-cia a my jemy pankszkraut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 09.03.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 pisanki?? no najpierw myjesz jajo, robisz dziurke, dmuchasz, potem odpoczywasz i potem malujesz czym chcesz i jak chcesz... :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.03.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witaj frosch jaka pogoda u Ciebie?? ku wieliej radosci ew-ki za oknem barowo u mnie też barowo cześc wsiem to jadę .....u mnie słońce trzeba będzie coś robić w ogrodku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.03.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witaj frosch jaka pogoda u Ciebie?? ku wieliej radosci ew-ki za oknem barowo u mnie też barowo cześc wsiem to jadę .....u mnie słońce trzeba będzie coś robić w ogrodku? tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 09.03.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witaj frosch jaka pogoda u Ciebie?? ku wieliej radosci ew-ki za oknem barowo u mnie też barowo cześc wsiem to jadę .....u mnie słońce trzeba będzie coś robić u nas tez słonce wygrywa te nierówna walke i jest go coraz wiecej a chetnie bym cos porobila w domku lub dookola niego, ale dzis praca do wieczora i w dodatku nocowanie poza domem nie lubie... pomimo ze u rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts