forum_user 09.03.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 nie mam odwagi wprosić się do środka , ale mam wielkę ochotę tam zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.03.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 no no (czytaj noł noł!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.03.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 nie mam odwagi wprosić się do środka , ale mam wielkę ochotę tam zajrzeć verunia .....co Ci szkodzi zapytac ...najwyżej Ci odmówia ale jest szansa ,że Ci pokażą dom i bedziesz szczesliwa zanim sie wprowadzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.03.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 widziałam dzisiaj na żywo dom wg projektu ktory chce budować. Stoi koło Kazimierza, pięęęęękny pstryknij jakies fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.03.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 nie mam odwagi wprosić się do środka , ale mam wielkę ochotę tam zajrzeć przepraszam ale ja się do ciebie wprosiłam! podglądałam twój ogród - robinia pięknaaaaaaaaaaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.03.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 nie mam odwagi wprosić się do środka , ale mam wielkę ochotę tam zajrzeć verunia .....co Ci szkodzi zapytac ...najwyżej Ci odmówia ale jest szansa ,że Ci pokażą dom i bedziesz szczesliwa zanim sie wprowadzisz może jak mąż przyjedzie to się wprosimy. On jest odwazniejszy . Nie chc e zeby mnie wzieli za zlodzieja. Postaram się zrobic fotke z ukrycia Mikopiko, moj dom jest dla was zawsze otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.03.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 wygladal dokladnie tak, tylko ściany bardziej intesywnie kremowehttp://www.stylowydom.com.pl/projekty/rd2/images/rd1_front_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.03.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 a jeżeli chodzi o podglądanie to my też znaleźliśmy nasz dom i jak jesteśmy w Sulejówku (bo tam jest ) to zawsze zbaczamy z drogi i się przyglądamy. Zawsze się śmieję , że wygląda to tak jakbyśmy planowali włam Verunia dzięki za zaprosiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.03.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 wygladal dokladnie tak, tylko ściany bardziej intesywnie kremowe http://www.stylowydom.com.pl/projekty/rd2/images/rd1_front_01.jpg Zaraz zaraz ja ten dom gdzieś widziałam, jak sobie przypomnę to powiem! BARDZO ŁADNY. W MOIM STYLU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.03.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Ja też chciałam zrobić białą stolarkę okienną i drzwiową i białe obrobki dachowe i podsufitkę. To dodaje niesamowitej lekkości domowi.Do tego w ogrodzie strasznie pasuja mi roże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.03.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Mogę się pochwalić moim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.03.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Mogę się pochwalić moim? jeszcze sie pytasz, dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.03.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Dobra...... Muszę... Tak będzie wyglądał mój: http://www.archeton.net/RESOURCES/RYSUNKI/amber/amber-d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.03.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Moim zdaniem w stylu podobne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.03.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 też śliczny (trochę podobny), z jakiej pracowni bo się na niego nie natknęłam, a na pewno by zwrocił moja uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.03.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 ale ze mnie gapa, juz odczytałam, że z ARCHETONU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.03.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 też śliczny (trochę podobny), z jakiej pracowni bo się na niego nie natknęłam, a na pewno by zwrocił moja uwagę ARCHETON - projekt Amber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.03.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 też śliczny (trochę podobny), z jakiej pracowni bo się na niego nie natknęłam, a na pewno by zwrocił moja uwagę ARCHETON - projekt Amber fajnie że się podoba, nam też dlatego go wybraliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.03.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 A jeżeli chodzi o projekty to ten był chyba czwarty i .... okazał sie ... ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.03.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Bum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts