forum_user 09.03.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 verunia nowego projektu szukasz? i co wpadł ci w oko jakiś? sylvia, znalazłam i nawet za niego zapłaciłam, teraz grzecznie czekam aż do mnie dotrze Verunia ja tu nowa i nie w temacie ... to ty się będziesz budować ? a ten dom i ta piękna robinia to gdzie? Przeprowadzam się z Puław do Poznania Sylvia, dom pokazałam na stronie poprzedniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.03.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 streszczenie Najpierw było o jajecznicy, dziurce a nawet dwóch i dmuchaniu ,... o grzecznych dziewczynkach co do domu wracają pierwszym autobusem i zapuszczają włosy. o projektach, domach i chęci zwycięstwa... Lepiej bym tego nie ujęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.03.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 streszczenie Najpierw było o jajecznicy, dziurce a nawet dwóch i dmuchaniu ,... o grzecznych dziewczynkach co do domu wracają pierwszym autobusem i zapuszczają włosy. o projektach, domach i chęci zwycięstwa... Lepiej bym tego nie ujęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.03.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 No i znowu przez RW nie posprzatałam w domu , a jutro na koniki. Znowu pewnie pojadę w teren. Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.03.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Miłego konikowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.03.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 streszczenie Najpierw było o jajecznicy, dziurce a nawet dwóch i dmuchaniu ,... o grzecznych dziewczynkach co do domu wracają pierwszym autobusem i zapuszczają włosy. o projektach, domach i chęci zwycięstwa... mikopiko - ale streszczenie dobrywieczorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.03.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witam w wieczorny piąteczek Nic w domku nie zrobiłam bo wody brak A jutro do pracy i jak tak dalej pójdzie to jeszcze do pracy pójdę brudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.03.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Verunia a działkę już masz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.03.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Helou! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.03.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witaj PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.03.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witam w wieczorny piąteczek Nic w domku nie zrobiłam bo wody brak A jutro do pracy i jak tak dalej pójdzie to jeszcze do pracy pójdę brudna http://porady.kolo.com.pl/images/ceramika_i_meble_ego_aranz_06.jpg łap wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.03.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witanko. Ja dziś na budowie wzięłam się za sprzątanko, bo po malowaniu i ułożeniu podłóg nie było sprzątane. Łazienka lśni błyszczy i pachnie. A w bloku nie chce mi się odkurzacza wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.03.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 streszczenie Najpierw było o jajecznicy, dziurce a nawet dwóch i dmuchaniu ,... o grzecznych dziewczynkach co do domu wracają pierwszym autobusem i zapuszczają włosy. o projektach, domach i chęci zwycięstwa... mikopiko - ale streszczenie dobrywieczorek Dzięki panie inżynierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.03.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witaj TOLA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.03.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 O proszę, pojawili się Forumowicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.03.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witam w wieczorny piąteczek Nic w domku nie zrobiłam bo wody brak A jutro do pracy i jak tak dalej pójdzie to jeszcze do pracy pójdę brudna http://porady.kolo.com.pl/images/ceramika_i_meble_ego_aranz_06.jpg łap wodę dzieki ale trochę mało tej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.03.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Tola już to przerobiłam Przed samą przeprowadzką mieszkanie w bloku wyglądało fatalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.03.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 U mnie aż tak źle nie jest, ale dlatego, że dzieci mają dyżury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.03.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 tola już to przerobiłam przed samą przeprowadzką mieszkanie w bloku wyglądało fatalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.03.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 U mnie aż tak źle nie jest, ale dlatego, że dzieci mają dyżury U nas to już nawet czasu na dyżury nie było Ale jak wszystko wyniesliśmy to była jeszcze chwila na posprzątanie i oddanie kluczy, łatwo się sprzątało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts