Maxtorka 12.03.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Dzieńdoberek U nas piękne słoneczko , dzień zapowiada się cudny , czego i Wam życzę Dzięki za kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.03.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 froschka avatarek jest cudny I taki bliski naturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 12.03.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 andre wszystlkiego dobrego spoznione nieco (bo nie bylo mnie wczoraj) ale szczere :) no to na zdrowie!! http://grecja.home.pl/kuchnia/kieliszki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 12.03.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 jea z rana (zwlaszcza w poniedzialek ) wszystko dziwnie wyglada jak samopoczucie? twoje i corki ? mam nadzieje , ze lepiej Mundzia co porabialas przez weekend? no, jak zwykle w sobote praca... byłam w domu dopiero o 16:00 i padnięta, wiec zrobiłam obiad, lekko ogarnęłam dom, poszłam na spacer i dzien sie skonczyl. a wczoraj goscie, goscie goscie... szykowanie, zmywanie, szykowanie, zmywanie, sprzatanie, lezenie i spanie... szybko minęło i jest juz poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.03.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 jea z rana (zwlaszcza w poniedzialek ) wszystko dziwnie wyglada jak samopoczucie? twoje i corki ? mam nadzieje , ze lepiej Mundzia co porabialas przez weekend? corcia jeszcze gnije w łóżku, ja nie mogę witam, których nie witałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.03.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 witaj Sympatyczny jak ci sie podoba moj nowy avatar, ktory specjalnie dla ciebie wysznupalam? Ojej Sympatoschny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.03.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 andre wszystlkiego dobrego spoznione nieco (bo nie bylo mnie wczoraj) ale szczere :) no to na zdrowie!! http://grecja.home.pl/kuchnia/kieliszki.jpg Dziękuję Mundzia na zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.03.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 u mnie tez slicznie za oknem , wlasnie kombinuje gdzie i jakby tu wykorzystac taka piekna pogode jea ile twoja mala ma lat? mundzia ja sie wczoraj goscilam (u mamusi ) , najpierw nie chcialam jechac , bo ona mi zawsze humor zwali , ale musze przyznac , ze bylo bardzo sympatycznie , byl tez moj brat ze swoja rodzinka maxi czytalam , ze swietnie wypoczelas andre mam nadzieje , ze kffiatek zadowolony [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 12.03.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 u mnie tez slicznie za oknem , wlasnie kombinuje gdzie i jakby tu wykorzystac taka piekna pogode jea ile twoja mala ma lat? mundzia ja sie wczoraj goscilam (u mamusi ) , najpierw nie chcialam jechac , bo ona mi zawsze humor zwali , ale musze przyznac , ze bylo bardzo sympatycznie , byl tez moj brat ze swoja rodzinka maxi czytalam , ze swietnie wypoczelas andre mam nadzieje , ze kffiatek zadowolony [/b] no to miło czyli weekend troche przełomowy i udany oby takich wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.03.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 ... andre mam nadzieje , ze kffiatek zadowolony [/b] wypieszczony i podlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 12.03.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 ... andre mam nadzieje , ze kffiatek zadowolony [/b] wypieszczony i podlany no tak, wiosna idzie to sie zawsze jakos więcej na wiosne podlewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.03.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 No ładne kffiatki Wypoczęłam , najeździłam się do bólu i teraz mogę stawić czoła wiośnie Ale tak mi się nie chce do roboty jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.03.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 cześc wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.03.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 u mnie tez slicznie za oknem , wlasnie kombinuje gdzie i jakby tu wykorzystac taka piekna pogode jea ile twoja mala ma lat? mundzia ja sie wczoraj goscilam (u mamusi ) , najpierw nie chcialam jechac , bo ona mi zawsze humor zwali , ale musze przyznac , ze bylo bardzo sympatycznie , byl tez moj brat ze swoja rodzinka maxi czytalam , ze swietnie wypoczelas andre mam nadzieje , ze kffiatek zadowolony [/b] z tego co się orientuję, to chyba 8lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.03.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 ... andre mam nadzieje , ze kffiatek zadowolony [/b] wypieszczony i podlany wiosna – cieplejszy wieje wiatr wiosna – znow nam ubyło lat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.03.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 ooo.. widzę ,że nam sie wontek ogrodniczy rozwija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.03.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 u mnie tez slicznie za oknem , wlasnie kombinuje gdzie i jakby tu wykorzystac taka piekna pogode jea ile twoja mala ma lat? mundzia ja sie wczoraj goscilam (u mamusi ) , najpierw nie chcialam jechac , bo ona mi zawsze humor zwali , ale musze przyznac , ze bylo bardzo sympatycznie , byl tez moj brat ze swoja rodzinka maxi czytalam , ze swietnie wypoczelas andre mam nadzieje , ze kffiatek zadowolony [/b] z tego co się orientuję, to chyba 8lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.03.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 ooo.. widzę ,że nam sie wontek ogrodniczy rozwija jak co to ja mam szlałfa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.03.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Dzisiaj też trzeba będzie podlać , Moja małżowinka ma urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.03.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 ooo.. widzę ,że nam sie wontek ogrodniczy rozwija wiosna w ogrodzie jest duzo pracy sadzenie, nawozenie , podlewanie ..to bardzo wazne zabiegi pielegnacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts