inż. Mamoń 12.03.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Witam Znalazłem w internecie taką oto fotkę. Kto zgadnie kogo przedstawia? http://lynn17.w.interia.pl/turcja4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.03.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Witam Znalazłem w internecie taką oto fotkę. Kto zgadnie kogo przedstawia? http://lynn17.w.interia.pl/turcja4.jpg Ten z lewej mi kogoś przypomina Hannawald czy jak mu szło, tego skoczka, co wieści o nim ucichły Inżyniero a kto to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.03.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Witam Znalazłem w internecie taką oto fotkę. Kto zgadnie kogo przedstawia? http://lynn17.w.interia.pl/turcja4.jpg Ten z lewej mi kogoś przypomina Hannawald czy jak mu szło, tego skoczka, co wieści o nim ucichły Inżyniero a kto to??? a z prawej Marcin S. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.03.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 w Bytku super wiosennie jea dziex za kaffusie pp ....leczko za daleczko .... nie za maco... a marynarzy i tak nawpuszczałem gaci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.03.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 w Bytku super wiosennie jea dziex za kaffusie pp ....leczko za daleczko .... Rozumiem. Przyjedziesz jak już będzie posprzątane powiedz Krzysiowi , zeby przywiozl caly ten kram do Bytomia ...........ide dalej malowac ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.03.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 w Bytku super wiosennie jea dziex za kaffusie pp ....leczko za daleczko .... Rozumiem. Przyjedziesz jak już będzie posprzątane powiedz Krzysiowi , zeby przywiozl caly ten kram do Bytomia ...........ide dalej malowac ............ I jeszcze mnie z tym kramem Teraz prowadzę wojnę z mężem oraz z tatą, którzy uważają, ze nie ma sensu kupować mi autka, bo niepotrzebne. To po co ja prawko robiłam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.03.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Witam Znalazłem w internecie taką oto fotkę. Kto zgadnie kogo przedstawia? http://lynn17.w.interia.pl/turcja4.jpg Ten z lewej mi kogoś przypomina Hannawald czy jak mu szło, tego skoczka, co wieści o nim ucichły Inżyniero a kto to??? a z prawej Marcin S. ? Co Ty tam Mamońku robiłes ???? Nie chwaliłeś mi się że się znacie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.03.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Jakoś pustawo tu dzisiaj Czyżby wszyscy poczuli wiosnę i poszli na wagary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.03.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 w Bytku super wiosennie jea dziex za kaffusie pp ....leczko za daleczko .... Rozumiem. Przyjedziesz jak już będzie posprzątane powiedz Krzysiowi , zeby przywiozl caly ten kram do Bytomia ...........ide dalej malowac ............ I jeszcze mnie z tym kramem Teraz prowadzę wojnę z mężem oraz z tatą, którzy uważają, ze nie ma sensu kupować mi autka, bo niepotrzebne. To po co ja prawko robiłam??? wez ty przenies dzialke i chate bedziesz miala na miejscu auto do swojej dyspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.03.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Jakoś pustawo tu dzisiaj Czyżby wszyscy poczuli wiosnę i poszli na wagary? oj pracowity dzionek mialam czuje sie jak ew-ka po wczorajszej rowerowej eskapadzie ale nie ma co biadolic tylko trzeba sie zwijac na fiki-miki , coby jutro wiecej zakwasow miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.03.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 witajcie jaki pięknisty dzień dzisiaj miałam słoneczko niesamowicie świeciło ,bez wiatru , z błękitnym niebem ....aż sie nie chciało siedziec w pracy ,a w pracy-pracy po pachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.03.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Dora zadławiła sie kośćią i wylądowaliśmy u weterynarza Mam nową sąsiadkę ,ktora resztki wystawia w misce dla psów i kotów .Mimo próśb..... wystawia kości ......a dla psów kości to śmierć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.03.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 w Bytku super wiosennie jea dziex za kaffusie pp ....leczko za daleczko .... Rozumiem. Przyjedziesz jak już będzie posprzątane powiedz Krzysiowi , zeby przywiozl caly ten kram do Bytomia ...........ide dalej malowac ............ I jeszcze mnie z tym kramem Teraz prowadzę wojnę z mężem oraz z tatą, którzy uważają, ze nie ma sensu kupować mi autka, bo niepotrzebne. To po co ja prawko robiłam??? Oj, premijka, wiecej determinacji- tupnij noga, rozpłacz się, zrob oczy kota ze Shreka, w twoim stanie sie odmawia kobiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.03.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Pomyślałam sobie Niech spadają A jak któryś przyjdzie, żeby go gdzieś zawieźć, to wtedy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.03.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Dora zadławiła sie kośćią i wylądowaliśmy u weterynarza Mam nową sąsiadkę ,ktora resztki wystawia w misce dla psów i kotów .Mimo próśb..... wystawia kości ......a dla psów kości to śmierć ja mialam to samo z robotnikami u sąsiada Zauwazyłam że dokarmiają mi psa i to jakimś świnstwem- kosci, skory z boczku itp. Moj pies nie wygląda na zagłodzonego, wiec poco to robili? Jak ich raz na tym przypłapałam to ich opieprzylam. Ale przychodzili nowi i robili to samo na szczęście sąsiad się juz wybudował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.03.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Pomyślałam sobie Niech spadają A jak któryś przyjdzie, żeby go gdzieś zawieźć, to wtedy..... Nie odpuszczaj, własne autko to świetna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.03.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Dora zadławiła sie kośćią i wylądowaliśmy u weterynarza Mam nową sąsiadkę ,ktora resztki wystawia w misce dla psów i kotów .Mimo próśb..... wystawia kości ......a dla psów kości to śmierć ja mialam to samo z robotnikami u sąsiada Zauwazyłam że dokarmiają mi psa i to jakimś świnstwem- kosci, skory z boczku itp. Moj pies nie wygląda na zagłodzonego, wiec poco to robili? Jak ich raz na tym przypłapałam to ich opieprzylam. Ale przychodzili nowi i robili to samo na szczęście sąsiad się juz wybudował. U mnie potwory pozamykane w kojcach, ale najstarsza, najgrubsza i najłagodniej usposobiona do ludzi Sara zawsze w porze śniadania i obiadu idzie do blaszaka, gdzie moja ekipa ma swój rewir i czeka, aż któryś z murarzy jej coś do jedzenia rzuci Wstrętna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.03.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Moja to regularnie podkradała kanapki panu kafelkarzowi. W końcu się nauczyl i przynosił podwojna porcję i jak przychodzila pora to wołał- Hera, idziemy na śniadanie. Hera go ubostwiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.03.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Moja to regularnie podkradała kanapki panu kafelkarzowi. W końcu się nauczyl i przynosił podwojna porcję i jak przychodzila pora to wołał- Hera, idziemy na śniadanie. Hera go ubostwiała Haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.03.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 ciekawe, czy będzie jeszcze mroz , dzisiaj zdjęłam juz okrycia roślin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts