mundzia 13.03.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 witajcie frosch, andre, Ewka popijam kawe i przegladam internet, szukam parkietu... które drewno lepsze, doussie czy teak?? wiecie może?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.03.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 szukam parkietu... które drewno lepsze, doussie czy teak?? wiecie może?? ja wiem ,ale nie chce mi sie gadać cześć mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 skad wy wiecie kto i kiedy ma imieniny ? wiem , z kalendarza ja nigdy nie wiem , bo na Slasku obchodzimy tylko Barborke , Mikolajki i Sylwestra ale.........widze w kalendarzu , ze dzisiaj imieniny obchodzą: Bożena, Ernest, Ernestyn, Kasjan, Krystyna, Marek, Patrycja, Roderyk, Rodryg, Rodryk, Trzebisław. Krysiu Maxtorkowa ...wszystkiego naj naj naj http://www.e-kwiaty.pl/photo/tulipany_d.jpg musze zadzwonic do mojej bratowej -Bozenki ..dostanie zawalu , jeszcze takiego numeru jej nie odpalilam ,zeby zlozyc jej zyczenia imieninowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 13.03.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 szukam parkietu... które drewno lepsze, doussie czy teak?? wiecie może?? ja wiem ,ale nie chce mi sie gadać cześć mundzia no to w takim razie jatoba :D:D:D hmmmm doussie albo jatoba... no, nie bede tu gadac o parkietach... masz racje Ewka już milknę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 szukam parkietu... które drewno lepsze, doussie czy teak?? wiecie może?? ja wiem ,ale nie chce mi sie gadać cześć mundzia a ja nie mam pojecia wiem tylko , ze mnie sie podoba olcha (chyba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 13.03.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 wszystkiego najlepszego Maxtronko i dla wszystkich Kryś, Bożenek, Patrycji i innych solenizantów dzni dzisiejszego http://www.bogucin.pl/archiwum/kwiaty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.03.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 a ja mam parkiet dębowy ...też ładny idę myć okna ...jeszcze jest moja Kaśka muszę ją wykorzystać ,bo popołudniu wyjedża i znowu jej nie będzie dość długo do miłego .....papaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 a ja mam parkiet dębowy ...też ładny idę myć okna ...jeszcze jest moja Kaśka muszę ją wykorzystać ,bo popołudniu wyjedża i znowu jej nie będzie dość długo do miłego .....papaa ja mam juz umyte ale za tydzien beda sie nadawac do ponownego mycia sprawnego mycia zycze , mysle , ze w twoim stanie nie bedzie ci latwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 poszukalam znaczenia imion i tak np . Krysia-Osoba o tym imieniu posiada wybitną osobowość, jest wrażliwa, posiada zmysł dyplomatyczny. Czasem przy swojej wygórowanej ambicji i przezorności, popada w kłopoty. Przy życzliwości osób przeciwnej płci wychodzi z nich cało. Lubi kierować osobami przeciwnej płci. Jest towarzyska, lubi podróże, nie posiada uzdolnień artystycznych, ale swoje dzieci kieruje do roli aktorskiej lub lekarskiej. W zasadzie osoby te są konserwatystami, ale konieczne zmiany akceptują. To może przysporzyć im zmartwień, a nawet kłopotów, z których zawsze wychodzą jednak zwycięsko. Max - Człowiek tak nazwany jest człowiekiem szczęśliwym, wszystko mu w życiu sprzyja, ma dobrego współmałżonka, zdolne dzieci, szanowanych ojców, zajmuje wysokie stanowiska. Sam jest inteligentnym, kulturalnym, dobrym, pracowitym i uzdolnionym przywódcą. Spotyka go uznanie w społeczeństwie i szaczunek współziomków. Jest przy tym odważny, potrafi łanie przemawiać, prezentuje się korzystnie. Jest wrażliwy na ludzką dolę, posiada twórczy umysł, chętnie służy innym. Dba również o rodzinę, dom prowadzi wzorowo. Troszczy się o dobre imię swoich współpracowników. Jest dobrym, współmałżonkiem, uczciwym rodzicem, i wzorowym gospodarzem. ciekawe co na to maxi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.03.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Cześć wszystkim obecnym To dzisiaj Krystyny? w takim razie muszę zadzwonić do gazowni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.03.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 MAXI WSZYSTKIEGO DOBREGO... http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/1/5/3/2/5329_52935329_919.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.03.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 i Bożeny :) Na wszelki wypadek - wszystkim Krysiom i Boziom : http://www.roza-kwiaty.pl/media/products/118_prv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.03.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 a w ogóle to DZIEŃ DOBRY ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 czesc Neferko !!! nie wpadasz tu za czesto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.03.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Dzieńdoberek Jaki ten świat piękny jest , ledwie się człowiek obudzi i już go takie miłe rzeczy spotykają Ślicznie Wam dziękuję za życzenia I również wszystkim Krysiom i Bożenkom samych radosnych chwil życzę To co frosiu napisałaś to samiuteńka prawda , zwłaszcza to o Maxie , wypisz wymaluj moja druga połowa Nasz psiunek też był Max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.03.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 czesc Neferko !!! nie wpadasz tu za czesto A Ty chowasz się za liść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.03.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam znowu przelotnie. Maxi najlepszości http://d21c.com/AnnesPlace/Spring2/CarnBskt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.03.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 czesc Neferko !!! nie wpadasz tu za czesto udziela się tera w psychiatryku NSa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 czesc Neferko !!! nie wpadasz tu za czesto A Ty chowasz się za liść ...bo celujesz do mnie spluwom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 czesc Neferko !!! nie wpadasz tu za czesto udziela się tera w psychiatryku NSa... widzialam , widzialam ale zachowuje sie nadzwyczaj spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts