frosch 13.03.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Dzieńdoberek Jaki ten świat piękny jest , ledwie się człowiek obudzi i już go takie miłe rzeczy spotykają Ślicznie Wam dziękuję za życzenia I również wszystkim Krysiom i Bożenkom samych radosnych chwil życzę To co frosiu napisałaś to samiuteńka prawda , zwłaszcza to o Maxie , wypisz wymaluj moja druga połowa Nasz psiunek też był Max a wiesz , ze jestes jedyna Krysia , ktora znam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.03.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Dzieńdoberek Jaki ten świat piękny jest , ledwie się człowiek obudzi i już go takie miłe rzeczy spotykają Ślicznie Wam dziękuję za życzenia I również wszystkim Krysiom i Bożenkom samych radosnych chwil życzę To co frosiu napisałaś to samiuteńka prawda , zwłaszcza to o Maxie , wypisz wymaluj moja druga połowa Nasz psiunek też był Max a wiesz , ze jestes jedyna Krysia , ktora znam ? a tej z gazowni nie znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.03.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Zapraszam na kawkę i małe co nieco http://www.spengler.pl/img/kawa_rys.jpghttp://www.pizzaexpress.com.pl/cmsAdmin/NEWS_FOTO/71p3.jpg http://www.barakudaklub.com.pl/GRAFIKA/WESELA1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.03.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Jasny gwint Maxi ale wyżera dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Dzieńdoberek Jaki ten świat piękny jest , ledwie się człowiek obudzi i już go takie miłe rzeczy spotykają Ślicznie Wam dziękuję za życzenia I również wszystkim Krysiom i Bożenkom samych radosnych chwil życzę To co frosiu napisałaś to samiuteńka prawda , zwłaszcza to o Maxie , wypisz wymaluj moja druga połowa Nasz psiunek też był Max a wiesz , ze jestes jedyna Krysia , ktora znam ? a tej z gazowni nie znasz? z gazowni znam tylko Krzysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 maxi , ja chcem mala czarna i bez cukru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 no, przebralam sie w moj roboczy overall i ide do pracuni narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.03.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 froszka coś Ty się tak rozkraczyła liczysz na coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.03.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Cześć! Ale impreza Dla wszystkich Kryś i Bożenek, a szczególnie dla naszej Maxi najserdeczniejsze życzenia zdrówka, uśmiechu i radości na każdy dzień!!! http://www.opoka.org.pl/biblioteka/B/BG/burski/cztery_pory/wiosna/wiosna17.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 froszka coś Ty się tak rozkraczyła liczysz na coś ? aerobic cwicze i licze na liczne propozycje byle nieprzyzwoite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.03.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 froszka coś Ty się tak rozkraczyła liczysz na coś ? Haha Na księciunia http://www.opoka.org.pl/biblioteka/B/BG/burski/cztery_pory/wiosna/wiosna1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 froszka coś Ty się tak rozkraczyła liczysz na coś ? Haha Na księciunia http://www.opoka.org.pl/biblioteka/B/BG/burski/cztery_pory/wiosna/wiosna1.jpg skad masz fotke Froscha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.03.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 skad masz fotke Froscha ? Nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.03.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.03.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 heloł Helou! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.03.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 froszka coś Ty się tak rozkraczyła liczysz na coś ? i wypła się jakoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 skad masz fotke Froscha ? Nie powiem nie musisz ja tam sie go nie wstydze ...niech wszystkie ogladaja i...zazdroszcza mykam pp, mam na 10-ta szychte wpadne w przerwie miedzy scianami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.03.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Froschka ale ava Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.03.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 froszka coś Ty się tak rozkraczyła liczysz na coś ? i wypła się jakoś... Jakbyś miał na nogach takie szpile z palcami to też musiałbyś się "wypłąć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.03.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 skad masz fotke Froscha ? Nie powiem nie musisz ja tam sie go nie wstydze ...niech wszystkie ogladaja i...zazdroszcza mykam pp, mam na 10-ta szychte wpadne w przerwie miedzy scianami Dlatego wkleiłam zdjęcie, zeby zazdrościli i wiedzieli, czemu taki avatarek Wpadaj, wpadaj (ale na forum ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts