Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Witam słonecznie!

Czy można się wkręcić pod pretekstem rocznicy Frosch? :wink:

Frosch wcale nie pretekstowo - gratule z okazji okrągłej i piknego awatarka! :D

nie pytaj tylko lec po wpisowe 8) :wink: :lol: :lol: :lol:

dziekuje , mam nadzieje , ze wam sie nie naprzykrzylam za bardzo przez ten rok :oops: :roll:

kurka wodna... ja nie kumam z ta rocznicą... przecież frosch jutro ma rocznice, dzis jest 14 marca, nie??? czy mi kalendarz źle chodzi???? :roll: :roll: :roll: :roll: :-? :-? :-?

nie kumam, nie kumam...

ja nie kumam czemu ty nie kumasz skoro wkrecilam sie tu dokladnie 14 marca :roll:

jutro to moze i mam rocznice ...skurczow przedporodowych sprzed 17 lat :lol: :lol: :lol:

andre ty to masz talent :roll: nawet sztrykowac poradzisz :o :o :o , dziekuje pieknie :D

kurka wodna... ja nie kumam z ta rocznicą... przecież frosch jutro ma rocznice, dzis jest 14 marca, nie??? czy mi kalendarz źle chodzi???? :roll: :roll: :roll: :roll: :-? :-? :-?

nie kumam, nie kumam...

ja nie kumam czemu ty nie kumasz skoro wkrecilam sie tu dokladnie 14 marca :roll:

jutro to moze i mam rocznice ...skurczow przedporodowych sprzed 17 lat :lol: :lol: :lol:

andre ty to masz talent :roll: nawet sztrykowac poradzisz :o :o :o , dziekuje pieknie :D

no to ja teraz nie kumam czemu masz pod avartem napisane tak:

czyzbym miała zły kalendarz albo jak??? :roll: :roll: :roll:

Czy ja już taki stary jestem?

Wczoraj na czacie dowiedziałem sie, że to chyba nie wypada w moim wieku.... że na czacie to sami młodzi... :roll: :wink:

E tam!

Ty za stary :o a ja za młoda :o (patrz wyżej) :lol: :lol: :lol:

Wiem, ale pełnoletnia to już jesteś :wink: 8)

Inżynier napisał, że od 18 lat wpuszczają ! a mnie nie wpuścili!

To ile mam lat?

A skąd wiesz, że jestem pełnoletnia?

Szybko zaczęłam! :wink: :D

heloł :D

A na tym czacie to tak fajnie jest? :roll: Już parę razy próbowałam tam wejść, ale nic z tego. Wyskakuje komunikat żeby pobrać jakieś kable czy wtyczki :wink: potem wyskakuje error :x .

czesc

nie wiem o co chodzi z tym kablowaniem , ale ja np w Pl na Operze nie wejde , musze wchodzic z IE , a w De wchodze na Operze bez zadnego paralizu :o

jest fajnie Olunia , prawie jak na RW 8) (ale to nie to samo naturalnie , bo nie ma nigdzie tak zajefajnie jak tutaj )

heloł :D

A na tym czacie to tak fajnie jest? :roll: Już parę razy próbowałam tam wejść, ale nic z tego. Wyskakuje komunikat żeby pobrać jakieś kable czy wtyczki :wink: potem wyskakuje error :x .

witaj Olka...

mam to samo :-? :-? :-? jakieś wtyczki czy cos,... :-?

i mi też i mi też - mamy mniej niż 18 lat!!!! :lol:

(wpuszczają pełnoletnich :o )