andre59 14.03.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Czy ja już taki stary jestem? Wczoraj na czacie dowiedziałem sie, że to chyba nie wypada w moim wieku.... że na czacie to sami młodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Czy ja już taki stary jestem? Wczoraj na czacie dowiedziałem sie, że to chyba nie wypada w moim wieku.... że na czacie to sami młodzi... E tam! Ty za stary a ja za młoda (patrz wyżej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.03.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 frosch, gratki wiosenne http://www.fantasyworld.pl/images/artykuly/zaniolek/majtki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.03.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Czy ja już taki stary jestem? Wczoraj na czacie dowiedziałem sie, że to chyba nie wypada w moim wieku.... że na czacie to sami młodzi... kto ci tak powiedzial ? to ja tez za stara pieknie dziekuje za gatki , sa sliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.03.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 frosch, gratki wiosenne http://www.fantasyworld.pl/images/artykuly/zaniolek/majtki.jpg ja cie nie moge kwitne przy tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.03.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Czy ja już taki stary jestem? Wczoraj na czacie dowiedziałem sie, że to chyba nie wypada w moim wieku.... że na czacie to sami młodzi... E tam! Ty za stary a ja za młoda (patrz wyżej) Wiem, ale pełnoletnia to już jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 14.03.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam słonecznie! Czy można się wkręcić pod pretekstem rocznicy Frosch? Frosch wcale nie pretekstowo - gratule z okazji okrągłej i piknego awatarka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.03.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam słonecznie! Czy można się wkręcić pod pretekstem rocznicy Frosch? Frosch wcale nie pretekstowo - gratule z okazji okrągłej i piknego awatarka! nie pytaj tylko lec po wpisowe dziekuje , mam nadzieje , ze wam sie nie naprzykrzylam za bardzo przez ten rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 14.03.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 kurka wodna... ja nie kumam z ta rocznicą... przecież frosch jutro ma rocznice, dzis jest 14 marca, nie??? czy mi kalendarz źle chodzi???? nie kumam, nie kumam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.03.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Froschka, na szydełku zrobiłem http://www.skrzacik.now.pl/Grafika/stringi/stringi%20biale.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.03.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 heloł A na tym czacie to tak fajnie jest? Już parę razy próbowałam tam wejść, ale nic z tego. Wyskakuje komunikat żeby pobrać jakieś kable czy wtyczki potem wyskakuje error . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 14.03.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 heloł A na tym czacie to tak fajnie jest? Już parę razy próbowałam tam wejść, ale nic z tego. Wyskakuje komunikat żeby pobrać jakieś kable czy wtyczki potem wyskakuje error . witaj Olka... mam to samo jakieś wtyczki czy cos,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.03.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 kurka wodna... ja nie kumam z ta rocznicą... przecież frosch jutro ma rocznice, dzis jest 14 marca, nie??? czy mi kalendarz źle chodzi???? nie kumam, nie kumam... ja nie kumam czemu ty nie kumasz skoro wkrecilam sie tu dokladnie 14 marca jutro to moze i mam rocznice ...skurczow przedporodowych sprzed 17 lat andre ty to masz talent nawet sztrykowac poradzisz , dziekuje pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.03.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Cześć Olka Na czacie niezła jazda jest Sie działo wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.03.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 kurka wodna... ja nie kumam z ta rocznicą... przecież frosch jutro ma rocznice, dzis jest 14 marca, nie??? czy mi kalendarz źle chodzi???? nie kumam, nie kumam... Dziś żeczywiscie jest 14 marca, a froschka dołączyła właśnie 14 marca pod avatorem stoi napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 14.03.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 kurka wodna... ja nie kumam z ta rocznicą... przecież frosch jutro ma rocznice, dzis jest 14 marca, nie??? czy mi kalendarz źle chodzi???? nie kumam, nie kumam... ja nie kumam czemu ty nie kumasz skoro wkrecilam sie tu dokladnie 14 marca jutro to moze i mam rocznice ...skurczow przedporodowych sprzed 17 lat andre ty to masz talent nawet sztrykowac poradzisz , dziekuje pieknie no to ja teraz nie kumam czemu masz pod avartem napisane tak: Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 6215 Skąd: Oberschlesien czyzbym miała zły kalendarz albo jak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Czy ja już taki stary jestem? Wczoraj na czacie dowiedziałem sie, że to chyba nie wypada w moim wieku.... że na czacie to sami młodzi... E tam! Ty za stary a ja za młoda (patrz wyżej) Wiem, ale pełnoletnia to już jesteś Inżynier napisał, że od 18 lat wpuszczają ! a mnie nie wpuścili! To ile mam lat? A skąd wiesz, że jestem pełnoletnia? Szybko zaczęłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.03.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 heloł A na tym czacie to tak fajnie jest? Już parę razy próbowałam tam wejść, ale nic z tego. Wyskakuje komunikat żeby pobrać jakieś kable czy wtyczki potem wyskakuje error . czesc nie wiem o co chodzi z tym kablowaniem , ale ja np w Pl na Operze nie wejde , musze wchodzic z IE , a w De wchodze na Operze bez zadnego paralizu jest fajnie Olunia , prawie jak na RW (ale to nie to samo naturalnie , bo nie ma nigdzie tak zajefajnie jak tutaj ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.03.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Cześć Olka Na czacie niezła jazda jest Sie działo wczoraj to ja też chce tam być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 heloł A na tym czacie to tak fajnie jest? Już parę razy próbowałam tam wejść, ale nic z tego. Wyskakuje komunikat żeby pobrać jakieś kable czy wtyczki potem wyskakuje error . witaj Olka... mam to samo jakieś wtyczki czy cos,... i mi też i mi też - mamy mniej niż 18 lat!!!! (wpuszczają pełnoletnich ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts