frosch 14.03.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 bratki , widze , ze trzy lata tu juz siedzisz stawiasz podwojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Uwaga niese! Kanka z wodą oligoceńską i trawki źdźbłem dla okrasy, lekko tylko w krowim placku tycniętym. Lepszej herbatki nie dostaniecie nawet w Anglii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Czatuje sie no i mnie zostawicie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 14.03.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 bratki , widze , ze trzy lata tu juz siedzisz stawiasz podwojnie Taki wyrok Powinnam już parapetówkę robić, a tu jeszcze pierwszych pieczątek brak. No to stawiam czaj na te smutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.03.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Uwaga niese! Kanka z wodą oligoceńską i trawki źdźbłem dla okrasy, lekko tylko w krowim placku tycniętym. Lepszej herbatki nie dostaniecie nawet w Anglii. grzeczna dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 lece sie spakowac mundzia , ladna kokardka , fiu , fiu nie zapomnij gaci.. specjalnie je dla ciebie wybierałam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.03.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Uwaga niese! Kanka z wodą oligoceńską i trawki źdźbłem dla okrasy, lekko tylko w krowim placku tycniętym. Lepszej herbatki nie dostaniecie nawet w Anglii. za mocna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Ale fajne te gatki !!! dzięki !!! sie będzie działo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.03.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 lece sie spakowac mundzia , ladna kokardka , fiu , fiu nie zapomnij gaci.. specjalnie je dla ciebie wybierałam!! pamietam , pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.03.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Czatuje sie no i mnie zostawicie???? Chodź na czata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Uwaga niese! Kanka z wodą oligoceńską i trawki źdźbłem dla okrasy, lekko tylko w krowim placku tycniętym. Lepszej herbatki nie dostaniecie nawet w Anglii. za mocna ? no nie widzisz jak mi oczy na wierch wyszli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 14.03.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Uwaga niese! Kanka z wodą oligoceńską i trawki źdźbłem dla okrasy, lekko tylko w krowim placku tycniętym. Lepszej herbatki nie dostaniecie nawet w Anglii. za mocna ? no nie widzisz jak mi oczy na wierch wyszli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Czatuje sie no i mnie zostawicie???? Chodź na czata no kurde nie moge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wczoraj nie mogłam się połączyć z serwerem a dzisiaj hasło nie to!!!!!!!!! Ale wy se tam siedźcie a ja .....stronke pykne kolejną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 14.03.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 frosch, a gdzie Ty się wybierasz??? tego pakowania to nie zazdroszcze, bo nie cierpie sie pakować, ale wyjazd tu juz co innego tez bym chciala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.03.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 bratki , widze , ze trzy lata tu juz siedzisz stawiasz podwojnie Taki wyrok Powinnam już parapetówkę robić, a tu jeszcze pierwszych pieczątek brak. No to stawiam czaj na te smutki. nie boj zaby , nie od razu Wlochy zbudowali postawisz cos wiecej , to moze i pieczatki sie znajda dobry ten czaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.03.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 frosch, a gdzie Ty się wybierasz??? tego pakowania to nie zazdroszcze, bo nie cierpie sie pakować, ale wyjazd tu juz co innego tez bym chciala jade do pracy (do Froscha ja sie nie rozpakowywuje za barzdo , bo mi sie nie oplaca na 3dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 14.03.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 frosch, a gdzie Ty się wybierasz??? tego pakowania to nie zazdroszcze, bo nie cierpie sie pakować, ale wyjazd tu juz co innego tez bym chciala jade do pracy (do Froscha ja sie nie rozpakowywuje za barzdo , bo mi sie nie oplaca na 3dni nooo, to superowo taki wyjazd to miód-malina :):) przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 14.03.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 bratki , widze , ze trzy lata tu juz siedzisz stawiasz podwojnie Taki wyrok Powinnam już parapetówkę robić, a tu jeszcze pierwszych pieczątek brak. No to stawiam czaj na te smutki. nie boj zaby , nie od razu Wlochy zbudowali postawisz cos wiecej , to moze i pieczatki sie znajda dobry ten czaj Włochy mówisz. Na razie to mam Pompeje, takie więcej "zatrzymane w kadrze". No to chlup ten czaj na żyletkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 14.03.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 frosch, nie cierpie sie pakować, Za to ja uwielbiam. Bo umiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.03.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 a ja odswiezam poprzednia strone i sie dziwie ze nic nie piszecie przepraszam ze nie uzywam ogonkow ale jedna reka trzymam Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts