mikopiko 14.03.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 a ja odswiezam poprzednia strone i sie dziwie ze nic nie piszecie przepraszam ze nie uzywam ogonkow ale jedna reka trzymam Tomka jak to??????? 60 postów i nic? a te stosunki, majteczki ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.03.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 frosch, nie cierpie sie pakować, Za to ja uwielbiam. Bo umiem! ja nie posiadłam tej umiejetności, maż robi to doskonale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 14.03.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 frosch, nie cierpie sie pakować, Za to ja uwielbiam. Bo umiem! no to tylko pozazdrościc... ja tam nigdy nie wiem co zabrać i zawsze biore za dużo... i potem mam ciężko bo wszystko może sie przydac... tak juz mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 frosch, nie cierpie sie pakować, Za to ja uwielbiam. Bo umiem! no to tylko pozazdrościc... ja tam nigdy nie wiem co zabrać i zawsze biore za dużo... i potem mam ciężko bo wszystko może sie przydac... tak juz mam... a ja lubie się pakować ! za to rozpakowanki...........beeeee! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.03.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 frosch, nie cierpie sie pakować, Za to ja uwielbiam. Bo umiem! no to tylko pozazdrościc... ja tam nigdy nie wiem co zabrać i zawsze biore za dużo... i potem mam ciężko bo wszystko może sie przydac... tak juz mam... a u mnie jest tak że się nie mogę pomieścić w 2 torbach za to mąż pomieści to w jednej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 14.03.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 frosch, nie cierpie sie pakować, Za to ja uwielbiam. Bo umiem! no to tylko pozazdrościc... ja tam nigdy nie wiem co zabrać i zawsze biore za dużo... i potem mam ciężko bo wszystko może sie przydac... tak juz mam... a ja lubie się pakować ! za to rozpakowanki...........beeeee! rozpakowanka jest prosta!!! wszytko do prania, a kosmetyki na półę i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.03.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 frosch, nie cierpie sie pakować, Za to ja uwielbiam. Bo umiem! no to tylko pozazdrościc... ja tam nigdy nie wiem co zabrać i zawsze biore za dużo... i potem mam ciężko bo wszystko może sie przydac... tak juz mam... ja biore tylko to , co niezbedne ....czyli duza waliche na 3 dni ( i cwana jestem ..walizke na kolkach mam ) olus , czy Tomek widzi jak macham do niego lapka ? zaslon mu oczka jak gacie leca ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 14.03.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 frosch, nie cierpie sie pakować, Za to ja uwielbiam. Bo umiem! no to tylko pozazdrościc... ja tam nigdy nie wiem co zabrać i zawsze biore za dużo... i potem mam ciężko bo wszystko może sie przydac... tak juz mam... a u mnie jest tak że się nie mogę pomieścić w 2 torbach za to mąż pomieści to w jednej no właśnie... doskonale Cie rozumiem ale mąż zawsze mnie ratuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 frosch, nie cierpie sie pakować, Za to ja uwielbiam. Bo umiem! no to tylko pozazdrościc... ja tam nigdy nie wiem co zabrać i zawsze biore za dużo... i potem mam ciężko bo wszystko może sie przydac... tak juz mam... a ja lubie się pakować ! za to rozpakowanki...........beeeee! rozpakowanka jest prosta!!! wszytko do prania, a kosmetyki na półę i już a układanie....pranie.... a prasowanie...... najgorzej jak się wszystko z toreb wywali i...... nie wiadomo co z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.03.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 olus , czy Tomek widzi jak macham do niego lapka ? zaslon mu oczka jak gacie leca ) widzi i się do Ciebie uśmiecha, nie zasłaniam mu oczu a niech sobie popatrzy na piękne panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 14.03.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 ja biore tylko to , co niezbedne no własnie, a ja nigdy nie wiem co będzie niezbędne... i tu się zaczynaja problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 14.03.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 a układanie....pranie.... a prasowanie...... najgorzej jak się wszystko z toreb wywali i...... nie wiadomo co z tym zrobić no właśnie wiadomo to co napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.03.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 mundzia, a wczoraj to się wysiedziałam na słońcu u mamy na tarasie za wszystkie czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 A ja mam już na działce pustaki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 14.03.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 mundzia, a wczoraj to się wysiedziałam na słońcu u mamy na tarasie za wszystkie czasy no właśnie widziałam wczoraj dwa krzesełka na tarasie ale miałaś fajno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 i w poniedziałek zaczynam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 14.03.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 i w poniedziałek zaczynam.... miko, no to trzymamy kciuki!! żeby prosto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.03.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 A ja mam już na działce pustaki!!!! http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a070.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a070.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 A gdzie inni ? bo widzę, że wy to sąsiadki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 A ja mam już na działce pustaki!!!! http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a070.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a070.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts