premiumpremium 15.03.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Ja urodziłam synka 9 czerwca, Bliźnięta to pogodne dzieci... Sama też jestem Bliżniakiem Hmmm.... Mój tato - Bliźniak Mój mąż - Bliźniak Mój juzek - Bliźniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.03.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Nie ma co, Bliźnięta Rulez PP a co to za juzek, bo ja nowa jezdem i nie w temacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.03.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Ja urodziłam synka 9 czerwca, Bliźnięta to pogodne dzieci... Sama też jestem Bliżniakiem Kasiu witaj u nas serdecznie nie przymilaj sie do nowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.03.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Ja urodziłam synka 9 czerwca, Bliźnięta to pogodne dzieci... Sama też jestem Bliżniakiem Potwierdzam - bliżniaki są NAJLEPSZE !!!!!!!!! nieprawda !!! prawda Aniu W. i Marjucha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.03.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Ja urodziłam synka 9 czerwca, Bliźnięta to pogodne dzieci... Sama też jestem Bliżniakiem Kasiu witaj u nas serdecznie nie przymilaj sie do nowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.03.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Ja urodziłam synka 9 czerwca, Bliźnięta to pogodne dzieci... Sama też jestem Bliżniakiem Hmmm.... Mój tato - Bliźniak Mój mąż - Bliźniak Mój juzek - Bliźniak moja babcia blizniak moj syn blizniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.03.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Nie ma co, Bliźnięta Rulez PP a co to za juzek, bo ja nowa jezdem i nie w temacie?? Juziorek jest mieszkańcem mojego brzucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.03.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Bry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.03.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Ja urodziłam synka 9 czerwca, Bliźnięta to pogodne dzieci... Sama też jestem Bliżniakiem Potwierdzam - bliżniaki są NAJLEPSZE !!!!!!!!! może i najlepsze ale skręcone na maxa, energia aż tryska!! wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.03.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Ja urodziłam synka 9 czerwca, Bliźnięta to pogodne dzieci... Sama też jestem Bliżniakiem Kasiu witaj u nas serdecznie nie przymilaj sie do nowej do kogo sie usmiechasz ? do mnie czy do jea ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.03.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Ja urodziłam synka 9 czerwca, Bliźnięta to pogodne dzieci... Sama też jestem Bliżniakiem Kasiu witaj u nas serdecznie nie przymilaj sie do nowej Hahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.03.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Nie ma co, Bliźnięta Rulez PP a co to za juzek, bo ja nowa jezdem i nie w temacie?? Juziorek jest mieszkańcem mojego brzucha mieszancem (czyt. krojcokiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.03.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Ja urodziłam synka 9 czerwca, Bliźnięta to pogodne dzieci... Sama też jestem Bliżniakiem Kasiu witaj u nas serdecznie nie przymilaj sie do nowej do kogo sie usmiechasz ? do mnie czy do jea ? No pewnie , że do ciebie A jak tam moje ulubione się przydały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.03.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Bry wieczór bry dawno cie nie widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.03.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Ja urodziłam synka 9 czerwca, Bliźnięta to pogodne dzieci... Sama też jestem Bliżniakiem Kasiu witaj u nas serdecznie nie przymilaj sie do nowej do kogo sie usmiechasz ? do mnie czy do jea ? No pewnie , że do ciebie A jak tam moje ulubione się przydały? wystapie w nich przed snem ale krotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.03.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Ja urodziłam synka 9 czerwca, Bliźnięta to pogodne dzieci... Sama też jestem Bliżniakiem Kasiu witaj u nas serdecznie nie przymilaj sie do nowej Hahahahaha co ty tak chichrasz ? kolki dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.03.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Bry wieczór bry dawno cie nie widzialam no, dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.03.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 czajniki , wychodzic!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.03.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Ja urodziłam synka 9 czerwca, Bliźnięta to pogodne dzieci... Sama też jestem Bliżniakiem Kasiu witaj u nas serdecznie nie przymilaj sie do nowej Hahahahaha co ty tak chichrasz ? kolki dostaniesz Już dostałam, przebywając z Kuberem w jednym pokoju jest bardzo niebezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.03.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 czajniki , wychodzic!!!!!!!!!!!!! chyba za wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts