mundzia 16.03.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Mundzia, gaciorki http://www.microkitten.com/images/c3ru/micro-mini-bikini.jpg fajne.......... i tanie musza byc , bo za duzo materialu nie uzyto do ich uszycia ale wcześniej trzeba specjalistę od fryzur odwiedzić mam wprawę kurcze.. no to taka fryzura "kodżaka" jest... tak zupełnie na łyso.... no nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 16.03.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 iii??? Mundzia czajnik ooo, marjucha, czy Ty do mnie pijesz?? Czekaj, jak to szło? Ja kawę piję Ale dzisiaj Froschka znowu wody żałowała no dlatego właśnie o czjnik zadbałam żebyś mógł zrobic dolewke i pić... no te kawe oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.03.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 ale wcześniej trzeba specjalistę od fryzur odwiedzić mam wprawę aaaaa , to juz moze wyjsc drogo ile bierzesz? masz dobre referencje ? wynagrodzenie biorę w naturze , referencje?... 20 lat praktyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.03.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 mundzia , widze , ze strasznie chytra na te gatki sie zrobilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.03.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 iii??? Mundzia czajnik ooo, marjucha, czy Ty do mnie pijesz?? Czekaj, jak to szło? Ja kawę piję Ale dzisiaj Froschka znowu wody żałowała no dlatego właśnie o czjnik zadbałam żebyś mógł zrobic dolewke i pić... no te kawe oczywiście A jak tak, to dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.03.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 mundzia , widze , ze strasznie chytra na te gatki sie zrobilas Ucieka ode mnie w rankingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 16.03.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 mundzia , widze , ze strasznie chytra na te gatki sie zrobilas to z racji "sportowego" charakteru :D:D jak są jakieś "miejsca" i można sie wspinać to sie wspinam :D taki odruch... a tak na prawde to wiosna idzie i by sie przydało garderobe uzupełnić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.03.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 mundzia , widze , ze strasznie chytra na te gatki sie zrobilas to z racji "sportowego" charakteru :D:D jak są jakieś "miejsca" i można sie wspinać to sie wspinam :D taki odruch... a tak na prawde to wiosna idzie i by sie przydało garderobe uzupełnić :D Po co Teraz ciepełko idzie i raczej ludzie będą się rozbierać a nie ubierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 16.03.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 mundzia , widze , ze strasznie chytra na te gatki sie zrobilas Ucieka ode mnie w rankingu no to musisz mnie teraz gonić, no!! o to chodzi ja sie przecież nie cofne... zobacz jak czołówka peleton odstawiła! trza ich pogonic troche!! dawaj!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.03.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 mundzia , widze , ze strasznie chytra na te gatki sie zrobilas Ucieka ode mnie w rankingu no to musisz mnie teraz gonić, no!! o to chodzi ja sie przecież nie cofne... zobacz jak czołówka peleton odstawiła! trza ich pogonic troche!! dawaj!!!!! Nie chce mi się, bo trzeba rankingi i streszczenia robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 16.03.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 mundzia , widze , ze strasznie chytra na te gatki sie zrobilas to z racji "sportowego" charakteru :D:D jak są jakieś "miejsca" i można sie wspinać to sie wspinam :D taki odruch... a tak na prawde to wiosna idzie i by sie przydało garderobe uzupełnić :D Po co Teraz ciepełko idzie i raczej ludzie będą się rozbierać a nie ubierać no ale ja mam Ci tłumaczyc po co no jak to... tak na waleta nikt nie chodzi, nie??? a jak cos przebija pod spodem to musi być ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.03.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 ale wcześniej trzeba specjalistę od fryzur odwiedzić mam wprawę aaaaa , to juz moze wyjsc drogo ile bierzesz? masz dobre referencje ? wynagrodzenie biorę w naturze , referencje?... 20 lat praktyki jakiego sprzetu uzywasz? takiego ? http://www.solingen.pl/images/Brzytwa%209200%20klinge.jpg czy takiego ? http://www.alejahandlowa.pl/obr/WAMAK020/1193971_1143967699_d.jpeg P.S. pozdrowienia z miasta Solingen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.03.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 mundzia , widze , ze strasznie chytra na te gatki sie zrobilas to z racji "sportowego" charakteru :D:D jak są jakieś "miejsca" i można sie wspinać to sie wspinam :D taki odruch... a tak na prawde to wiosna idzie i by sie przydało garderobe uzupełnić :D Po co Teraz ciepełko idzie i raczej ludzie będą się rozbierać a nie ubierać no ale ja mam Ci tłumaczyc po co no jak to... tak na waleta nikt nie chodzi, nie??? a jak cos przebija pod spodem to musi być ładne No co Ty mówisz? Serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 16.03.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 ale wcześniej trzeba specjalistę od fryzur odwiedzić mam wprawę aaaaa , to juz moze wyjsc drogo ile bierzesz? masz dobre referencje ? wynagrodzenie biorę w naturze , referencje?... 20 lat praktyki jakiego sprzetu uzywasz? takiego ? http://www.solingen.pl/images/Brzytwa%209200%20klinge.jpg czy takiego ? http://www.alejahandlowa.pl/obr/WAMAK020/1193971_1143967699_d.jpeg P.S. pozdrowienia z miasta Solingen o kurde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.03.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Froschka, używam znacznie bardziej wyszukanego sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.03.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 mundzia , widze , ze strasznie chytra na te gatki sie zrobilas to z racji "sportowego" charakteru :D:D jak są jakieś "miejsca" i można sie wspinać to sie wspinam :D taki odruch... a tak na prawde to wiosna idzie i by sie przydało garderobe uzupełnić :D Po co Teraz ciepełko idzie i raczej ludzie będą się rozbierać a nie ubierać zeby sie rozebrac najpierw trzeba sie ubrac i nie obijac sie kolego , nie obijac sie , tylko stronki pykac !!!!!!! do dnia naszych urodzin masz byc kolo mnie i Ani W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 16.03.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Froschka, używam znacznie bardziej wyszukanego sprzętu wyczuwam jakis patent , zdradzisz nam jaki to sprzęt??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.03.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 mundzia , widze , ze strasznie chytra na te gatki sie zrobilas to z racji "sportowego" charakteru :D:D jak są jakieś "miejsca" i można sie wspinać to sie wspinam :D taki odruch... a tak na prawde to wiosna idzie i by sie przydało garderobe uzupełnić :D Po co Teraz ciepełko idzie i raczej ludzie będą się rozbierać a nie ubierać zeby sie rozebrac najpierw trzeba sie ubrac i nie obijac sie kolego , nie obijac sie , tylko stronki pykac !!!!!!! do dnia naszych urodzin masz byc kolo mnie i Ani W Ale Cię wyobraźnia poniosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.03.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Froschka, używam znacznie bardziej wyszukanego sprzętu takiego ??? http://th.interia.pl/20,b19b3192f693596/kosa.jpg dlatego nie masz referencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.03.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Chyba obiecałem to Froschce, to dotrzymam słowa. Wizyta u lekarza została wyznaczona na nowo. Termin zmienił się z 8 maja na 2 kwietnia. Patrz, dało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts