Olkalybowa 20.03.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 wlasnie mi corka powiedziala , ze jak znowu na jej urodziny bedzie snieg , to popelni harakiri co robic ? przeciez to moje dziecko wybij je te głupoty z głowy przez tyłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.03.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 wlasnie mi corka powiedziala , ze jak znowu na jej urodziny bedzie snieg , to popelni harakiri co robic ? przeciez to moje dziecko zafunduj karnet na solarium! Noooo, w solarium śniegu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.03.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 co tu sie kuna dzieje... kto te tempo dyktuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.03.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 wlasnie mi corka powiedziala , ze jak znowu na jej urodziny bedzie snieg , to popelni harakiri co robic ? przeciez to moje dziecko wybij je te głupoty z głowy przez tyłek Ale będzie z Ciebie MAMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.03.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 ja juz sie wkurzylam ...2 strony wczesniej i co ? już Ci przeszło ? O kurcze, sami meteopaci. Ja sobie walnę drugą kawkę i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.03.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 co tu sie kuna dzieje... kto te tempo dyktuje? Pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.03.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 wlasnie mi corka powiedziala , ze jak znowu na jej urodziny bedzie snieg , to popelni harakiri co robic ? przeciez to moje dziecko A to dziś ma urodziny? Powiedz jej, ze tak nie można. Nie bedzie miała okazji mnie poznać ma w piatek i wiesz jak to jest ......bluzeczka jaks kusa , nery odsloniete na disco sie wybiera w sobote on aco drugi rok ma snieg mowi , ze w zeszlym roku byl , wiec teraz to juz swinstwo powiem jej o tobie , moze cos pomozesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.03.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 wlasnie mi corka powiedziala , ze jak znowu na jej urodziny bedzie snieg , to popelni harakiri co robic ? przeciez to moje dziecko A to dziś ma urodziny? Powiedz jej, ze tak nie można. Nie bedzie miała okazji mnie poznać ma w piatek i wiesz jak to jest ......bluzeczka jaks kusa , nery odsloniete na disco sie wybiera w sobote on aco drugi rok ma snieg mowi , ze w zeszlym roku byl , wiec teraz to juz swinstwo powiem jej o tobie , moze cos pomozesz Musi pomóc Nery mówisz...... Cos wymyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.03.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 dzieki za wszystkie rady solarium odpada ale ten tylek ? kto wie , kto wie ? niech wie kto w domu rzadzi siksa jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.03.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Dobra, zmykam na trochę. Przyczłapiemy za jakąś godzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.03.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 co tu sie kuna dzieje... kto te tempo dyktuje? Pogoda nic sie nie dzieje jea mikopiko rozwija swoj talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.03.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 dzieki za wszystkie rady solarium odpada ale ten tylek ? kto wie , kto wie ? niech wie kto w domu rzadzi siksa jedna ZOŁZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.03.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 a tu Tomek odstrasza zimęhttp://www.olkalybowa.republika.pl/Tomek/tom8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.03.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 a tu Tomek odstrasza zimę http://www.olkalybowa.republika.pl/Tomek/tom8.jpg adin...dwa....tri... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.03.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 a tu Tomek odstrasza zimę http://www.olkalybowa.republika.pl/Tomek/tom8.jpg] Szaman forumowy nam rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.03.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 dzieki za wszystkie rady solarium odpada ale ten tylek ? kto wie , kto wie ? niech wie kto w domu rzadzi siksa jedna ZOŁZA tez bedziesz kiedys matka musisz byc twardy !!! olus , no teraz to moja olus bedzie szczesliwa uwielbia ogladac twojego Tomka (swojego nie za bardzo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.03.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.03.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 moja Olka sie smieje !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.03.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 dzieki za wszystkie rady solarium odpada ale ten tylek ? kto wie , kto wie ? niech wie kto w domu rzadzi siksa jedna ZOŁZA tez bedziesz kiedys matka musisz byc twardy !!! olus , no teraz to moja olus bedzie szczesliwa uwielbia ogladac twojego Tomka (swojego nie za bardzo ) To co, może kiedyś i ojcem będę co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.03.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 takie białe g.... leżu u mnie http://www.mFoto.pl/uploads/1204/zima-11_e79f2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts