Ew-ka 21.03.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 a co tu za cuda sie dzieją ? róże z diamentami ....andre z kaktusem ??? dziwy ...panie ...dziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.03.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 witam wszystkich budowniczych i tych ,którzy już siedzą przy własnym kominku Ooooo to o mnie Właśnie pilnuję ogniska domowego Cześc Ewcia cześć Maxi ja też dokładam do ogniska domowego bo nie mam gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 21.03.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Witam kochane forum dawno mnie nie było tyle do nadrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.03.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 adziwy ...panie ...dziwy Bajki bajki panie doktorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.03.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 witam wszystkich budowniczych i tych ,którzy już siedzą przy własnym kominku Ooooo to o mnie Właśnie pilnuję ogniska domowego Cześc Ewcia cześć Maxi ja też dokładam do ogniska domowego bo nie mam gazu Awaria ? Kurcze najgorsze co może być to zima wdomu Ceść karolko Faktycznie wieki całe Cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.03.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Może być na mnie http://images20.fotosik.pl/150/0acd2cdc0d2b3be7med.png to andre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.03.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 ja też dokładam do ogniska domowego bo nie mam gazu Awaria ? Kurcze najgorsze co może być to zima wdomu niezupełnie ...dołączaja jakieś rury i musieli spuścić gaz z sieci ....Zostawili ok 70 m 3 dla nas w rurach ale chyba ciśnienie spadło ,bo piec nie chce sie włączyć do jutra do 13,oo nie mam cieplej wody i zimno w chatce -no nie tak zupelnie bo w kominku palimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 21.03.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 witam wszystkich budowniczych i tych ,którzy już siedzą przy własnym kominku Ooooo to o mnie Właśnie pilnuję ogniska domowego Cześc Ewcia ja też dokładam do ogniska domowego bo nie mam gazu Awaria ? Kurcze najgorsze co może być to zima wdomu Ceść karolko Faktycznie wieki całe Cię nie było Cze Maxi nio ale to się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.03.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 witam wszystkich budowniczych i tych ,którzy już siedzą przy własnym kominku Ooooo to o mnie Właśnie pilnuję ogniska domowego Cześc Ewcia ja też dokładam do ogniska domowego bo nie mam gazu Awaria ? Kurcze najgorsze co może być to zima wdomu Ceść karolko Faktycznie wieki całe Cię nie było Cze Maxi nio ale to się zmieni Obiecujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.03.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 ale mi cieplutko! nagrzałaś! http://img145.imageshack.us/img145/5646/swieta6hj9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.03.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 ja też dokładam do ogniska domowego bo nie mam gazu Awaria ? Kurcze najgorsze co może być to zima wdomu niezupełnie ...dołączaja jakieś rury i musieli spuścić gaz z sieci ....Zostawili ok 70 m 3 dla nas w rurach ale chyba ciśnienie spadło ,bo piec nie chce sie włączyć do jutra do 13,oo nie mam cieplej wody i zimno w chatce -no nie tak zupelnie bo w kominku palimy To jak na biwaku macie Woda zimna i ognisko Stare dobre czasy mi sie przypomniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.03.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 mikopiko dokładnie tak wygląda teraz siedzę sobie z laptokiem na kolanach przy kominku , piję piwko i czekam na synka ,ktory jeszcze z pracy nie przyjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.03.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 mikopiko dokładnie tak wygląda teraz siedzę sobie z laptokiem na kolanach przy kominku , piję piwko i czekam na synka ,ktory jeszcze z pracy nie przyjechał A ja siedzę sobie z łaptokiem przy stole , dorzucam do pieca i czekam na gości Znajomi właśnie kupili działeczkę i chcieliby zasięgnąć języka bo w kwestiach budowlanych są świeżutcy jak szczypiorek na wiosnę , co to przyjść do nas nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.03.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 mikopiko dokładnie tak wygląda teraz siedzę sobie z laptokiem na kolanach przy kominku , piję piwko i czekam na synka ,ktory jeszcze z pracy nie przyjechał A ja siedzę sobie z łaptokiem przy stole , dorzucam do pieca i czekam na gości Znajomi właśnie kupili działeczkę i chcieliby zasięgnąć języka bo w kwestiach budowlanych są świeżutcy jak szczypiorek na wiosnę , co to przyjść do nas nie chce znam to ..... tym sposobem wydałam prawie wszystkie Muratory , Ladne domy i inne katalogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.03.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Cześć laseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 21.03.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Cześć Żabcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.03.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Cześć kobitki widzę, że spokój na RW nastał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.03.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Oj tak ...cicho....spokojnie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 21.03.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 stuk zniknął (chyba po tych fotach ) a mikopiko chyba straciła na chwilę ochote do szaleństw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.03.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 wiecie jaki u nas ciepły wieczór? nie chce się do domu wchodzić, tak przyjemnie na zewnątrz dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts