stukpuk 22.03.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Spokojnie bosia Ja jezdem Jezdeśmy! Stukowa wybyła na ploty do koleżanki (nie wiem o czym mozna tak gadać i gadać)!!!!!!! To moge do woli buszować po forum!!!!!!! I plecak w przerwie spakuje na próbę!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.03.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Spokojnie bosia Ja jezdem Jezdeśmy! Stukowa wybyła na ploty do koleżanki (nie wiem o czym mozna tak gadać i gadać)!!!!!!! To moge do woli buszować po forum!!!!!!! I plecak w przerwie spakuje na próbę!!!!!!! gadac mozna dlugo, byleby nie do siebie stukpuk , ale ty juz ten plecak pakowales o ile pamietam, cos nie wyszlo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Póki co jezdem stuku drogi gadać to my umiemy o wszystkim Baby takie som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Spokojnie bosia Ja jezdem Jezdeśmy! Stukowa wybyła na ploty do koleżanki (nie wiem o czym mozna tak gadać i gadać)!!!!!!! To moge do woli buszować po forum!!!!!!! I plecak w przerwie spakuje na próbę!!!!!!! gadac mozna dlugo, byleby nie do siebie stukpuk , ale ty juz ten plecak pakowales o ile pamietam, cos nie wyszlo? A bo z termny mi sie kilka razy pzresuneły i siedzę na plecaku cały tydzień! Tylko kanapki pakuję! Odwołują wyjadaz to je wyjmuje i zjadam i tak wkoło. hahahahahah I teraz muszę go na próbe spakować by w piątek niespodzianki nie było!!!!!! I zważyć czy go udźwignę!!!!! I jeszcze po spirytusik musze do sklepu iść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.03.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Brawo Jasiu , jeszcze mnie nie wywaliło Póki co jezdem ale nie gniewajcie sie jak nagle w pół słowa zniknę Maxtorko , nie znikaj, szkoda byloby Cie ! sila woli podobno dziala cuda, moze Tobie tez sie uda zapanowac nad materia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Póki co jezdem stuku drogi gadać to my umiemy o wszystkim Baby takie som Ja tak nie mogę!hahahahaha Gadam lub tłumaczę 2-3 razy i koniec ma być z dyskutowaniem!!!!!!! A nie ple ple ple ple ple pleeeeeeee Jak nie skutkuje tłumaczenie to.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.03.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Spokojnie bosia Ja jezdem Jezdeśmy! Stukowa wybyła na ploty do koleżanki (nie wiem o czym mozna tak gadać i gadać)!!!!!!! To moge do woli buszować po forum!!!!!!! I plecak w przerwie spakuje na próbę!!!!!!! gadac mozna dlugo, byleby nie do siebie stukpuk , ale ty juz ten plecak pakowales o ile pamietam, cos nie wyszlo? A bo z termny mi sie kilka razy pzresuneły i siedzę na plecaku cały tydzień! Tylko kanapki pakuję! Odwołują wyjadaz to je wyjmuje i zjadam i tak wkoło. hahahahahah I teraz muszę go na próbe spakować by w piątek niespodzianki nie było!!!!!! I zważyć czy go udźwignę!!!!! I jeszcze po spirytusik musze do sklepu iść! to masz znowu pelne rece roboty . spirytusik na droge , czy na dobry humor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.03.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 póki co jezdem stuku drogi gadać to my umiemy o wszystkim Baby takie som ja tak nie mogę!hahahahaha gadam lub tłumaczę 2-3 razy i koniec ma być z dyskutowaniem!!!!!!! A nie ple ple ple ple ple pleeeeeeee Jak nie skutkuje tłumaczenie to.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Brawo Jasiu , jeszcze mnie nie wywaliło Póki co jezdem ale nie gniewajcie sie jak nagle w pół słowa zniknę Maxtorko , nie znikaj, szkoda byloby Cie ! sila woli podobno dziala cuda, moze Tobie tez sie uda zapanowac nad materia ? Nie takie rzeczy my ze szwagrem po pijaku robili za duzo mniejsze pieniądze Czekam aż nas Netia podlączy i póki co korzystamy z sieci kolegi sąsiada . Dobrze że mamy bezprzewodówke bo inaczej byłaby kaplica Ale cosik mi sie zdaje ze sie jeszcze z Neostrada przeprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Spokojnie bosia Ja jezdem Jezdeśmy! Stukowa wybyła na ploty do koleżanki (nie wiem o czym mozna tak gadać i gadać)!!!!!!! To moge do woli buszować po forum!!!!!!! I plecak w przerwie spakuje na próbę!!!!!!! gadac mozna dlugo, byleby nie do siebie stukpuk , ale ty juz ten plecak pakowales o ile pamietam, cos nie wyszlo? A bo z termny mi sie kilka razy pzresuneły i siedzę na plecaku cały tydzień! Tylko kanapki pakuję! Odwołują wyjadaz to je wyjmuje i zjadam i tak wkoło. hahahahahah I teraz muszę go na próbe spakować by w piątek niespodzianki nie było!!!!!! I zważyć czy go udźwignę!!!!! I jeszcze po spirytusik musze do sklepu iść! to masz znowu pelne rece roboty . spirytusik na droge , czy na dobry humor? Dla zdrowotności I szybszej integracji z autochtonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Spokojnie bosia Ja jezdem Jezdeśmy! Stukowa wybyła na ploty do koleżanki (nie wiem o czym mozna tak gadać i gadać)!!!!!!! To moge do woli buszować po forum!!!!!!! I plecak w przerwie spakuje na próbę!!!!!!! gadac mozna dlugo, byleby nie do siebie stukpuk , ale ty juz ten plecak pakowales o ile pamietam, cos nie wyszlo? A bo z termny mi sie kilka razy pzresuneły i siedzę na plecaku cały tydzień! Tylko kanapki pakuję! Odwołują wyjadaz to je wyjmuje i zjadam i tak wkoło. hahahahahah I teraz muszę go na próbe spakować by w piątek niespodzianki nie było!!!!!! I zważyć czy go udźwignę!!!!! I jeszcze po spirytusik musze do sklepu iść! to masz znowu pelne rece roboty . spirytusik na droge , czy na dobry humor? Niepijący i niepalący egzemplaż jestem To dla tych co dojadą potem do mnie. No chyba, że zostanie na jakąś impreze, jeszcze nie wiem, Jeszcze fajki dla tych co juz są. Mi humor poprawia wyopad na rybki, ale teraz nie mam jak Albo cos fajnego do jedzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.03.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Spokojnie bosia Ja jezdem Jezdeśmy! Stukowa wybyła na ploty do koleżanki (nie wiem o czym mozna tak gadać i gadać)!!!!!!! To moge do woli buszować po forum!!!!!!! I plecak w przerwie spakuje na próbę!!!!!!! gadac mozna dlugo, byleby nie do siebie stukpuk , ale ty juz ten plecak pakowales o ile pamietam, cos nie wyszlo? A bo z termny mi sie kilka razy pzresuneły i siedzę na plecaku cały tydzień! Tylko kanapki pakuję! Odwołują wyjadaz to je wyjmuje i zjadam i tak wkoło. hahahahahah I teraz muszę go na próbe spakować by w piątek niespodzianki nie było!!!!!! I zważyć czy go udźwignę!!!!! I jeszcze po spirytusik musze do sklepu iść! to masz znowu pelne rece roboty . spirytusik na droge , czy na dobry humor? Niepijący i niepalący egzemplaż jestem To dla tych co dojadą potem do mnie. No chyba, że zostanie na jakąś impreze, jeszcze nie wiem, Jeszcze fajki dla tych co juz są. Mi humor poprawia wyopad na rybki, ale teraz nie mam jak Albo cos fajnego do jedzenia! stuk toz ty jestes strasznie pozadnym czlowiekiem i do tego kanapki zrobisz, plecak sam spakujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 stuku a na jakie rybki jeździsz ? Mam w domu wędkarza muszkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.03.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 no nie wytrzymam ..musze sie pochwalic tralala lalalla ..kupilam sobie rododendrony sztukow dwa bialy i czerwony rozowe byly obszkubane ale tez se kupie jak napotkam maxi ,pamietaj , jak pojdziemy to razem ..wiesz gdzie stuk, ja pale , pije i p.....rzeklinam (myslisz , ze jestem stuknieta ? ) mykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 A w ogóle mój szwagier jest ze Słupska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Spokojnie bosia Ja jezdem Jezdeśmy! Stukowa wybyła na ploty do koleżanki (nie wiem o czym mozna tak gadać i gadać)!!!!!!! To moge do woli buszować po forum!!!!!!! I plecak w przerwie spakuje na próbę!!!!!!! gadac mozna dlugo, byleby nie do siebie stukpuk , ale ty juz ten plecak pakowales o ile pamietam, cos nie wyszlo? A bo z termny mi sie kilka razy pzresuneły i siedzę na plecaku cały tydzień! Tylko kanapki pakuję! Odwołują wyjadaz to je wyjmuje i zjadam i tak wkoło. hahahahahah I teraz muszę go na próbe spakować by w piątek niespodzianki nie było!!!!!! I zważyć czy go udźwignę!!!!! I jeszcze po spirytusik musze do sklepu iść! to masz znowu pelne rece roboty . spirytusik na droge , czy na dobry humor? Niepijący i niepalący egzemplaż jestem To dla tych co dojadą potem do mnie. No chyba, że zostanie na jakąś impreze, jeszcze nie wiem, Jeszcze fajki dla tych co juz są. Mi humor poprawia wyopad na rybki, ale teraz nie mam jak Albo cos fajnego do jedzenia! stuk toz ty jestes strasznie pozadnym czlowiekiem i do tego kanapki zrobisz, plecak sam spakujesz... A widzisz!!! A żonka jeszcza na mnie nażeka!!!!!!! I pranie kiedyś sam zrobiłem z instrukcją w łapie.! I teraz sam sobie będe gotować Ciekawe ile teraz plecak waży? zaraz zobaczę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 no nie wytrzymam ..musze sie pochwalic tralala lalalla ..kupilam sobie rododendrony sztukow dwa bialy i czerwony rozowe byly obszkubane ale tez se kupie jak napotkam maxi ,pamietaj , jak pojdziemy to razem ..wiesz gdzie stuk, ja pale , pije i p.....rzeklinam (myslisz , ze jestem stuknieta ? ) mykam Wiem frosiu , wiem , już sie cieszę Ja nie palę ale pije i przeklinam , zwłaszcza w aucie Niemniej jednak w pracy mnie chwalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 stuku a na jakie rybki jeździsz ? Mam w domu wędkarza muszkarza To całkiem inna bajka muszkarstwo!!!!! To nie moja metoda! Nigdy nie łowiłem na muchę, To już w naszej gważe "elita" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.03.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 no nie wytrzymam ..musze sie pochwalic tralala lalalla ..kupilam sobie rododendrony sztukow dwa bialy i czerwony rozowe byly obszkubane ale tez se kupie jak napotkam mialam ci ja 3 rozowe, piekne byly, ale jeden padl byl , zwyczajnie odmowil dalszej wspolpracy. Musze cos dokupic na jego miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 A w ogóle mój szwagier jest ze Słupska I dopiero teraz mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts