bosia 22.03.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 frosch, wysadzisz juz te rododendrony do gruntu?? Nie za zimno jeszcze??[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.03.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 widze w oknie moja kwitnaca forsycje, wiatr nia miota niemilosiernie.. nie chce sie z domu wyjsc, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.03.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 A w ogóle mój szwagier jest ze Słupska I dopiero teraz mówisz? czy to lepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 A w ogóle mój szwagier jest ze Słupska I dopiero teraz mówisz? Teraz mnie dopiero olśniło Ale nie mieszka już w Słupsku ino w Gdyni ( ak nie jest na morzu ofkors ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.03.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 no nie wytrzymam ..musze sie pochwalic tralala lalalla ..kupilam sobie rododendrony sztukow dwa bialy i czerwony rozowe byly obszkubane ale tez se kupie jak napotkam froschka pochwalila sie i uciekla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 widze w oknie moja kwitnaca forsycje, wiatr nia miota niemilosiernie.. nie chce sie z domu wyjsc, Uwielbiam forsycje , zawsze z utęsknieniem czekam na ich kwiaty W zeszlym roku moje niestety zmarzły i kwiatów nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 no nie wytrzymam ..musze sie pochwalic tralala lalalla ..kupilam sobie rododendrony sztukow dwa bialy i czerwony rozowe byly obszkubane ale tez se kupie jak napotkam froschka pochwalila sie i uciekla Do pracy uciekła bo ona pracowita dziołcha jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.03.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Teraz mnie dopiero olśniło lepiej pozno niz wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.03.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 no nie wytrzymam ..musze sie pochwalic tralala lalalla ..kupilam sobie rododendrony sztukow dwa bialy i czerwony rozowe byly obszkubane ale tez se kupie jak napotkam froschka pochwalila sie i uciekla Do pracy uciekła bo ona pracowita dziołcha jest wiadomo ; slazaczka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Waga plecaka na godzinę 11.09 to 20 kg, bez jedzenia, spirytusu, fajek i kilku drobiazgów!!!!Mniejszego nie waże, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 stuku a na jakie rybki jeździsz ? Mam w domu wędkarza muszkarza To całkiem inna bajka muszkarstwo!!!!! To nie moja metoda! Nigdy nie łowiłem na muchę, To już w naszej gważe "elita" Ale łowi też na spining Kiedyś razem jeździliśmy , teraz mnie się nie chce , za dużo chodzenia po wodzie . Wolę po górach pobiegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.03.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Póki co jezdem stuku drogi gadać to my umiemy o wszystkim Baby takie som jeszcze im piwa przynieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.03.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Uwielbiam forsycje , zawsze z utęsknieniem czekam na ich kwiaty W zeszlym roku moje niestety zmarzły i kwiatów nie bylo a w tym roku odbily mam nadzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Waga plecaka na godzinę 11.09 to 20 kg, bez jedzenia, spirytusu, fajek i kilku drobiazgów!!!! Mniejszego nie waże, Dobrze że samolotem nie śmigasz , płaciłbyś za nadbagaż A w ogóle to przeciez paczkę można wysłać w razie gdyby co . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.03.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 czailes sie ?? Gratki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Kurcze nawt nie zaważyłem kiedy stronka padła!!!!Gratuluje!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Póki co jezdem stuku drogi gadać to my umiemy o wszystkim Baby takie som jeszcze im piwa przynieś Podstępniku Ty jeden Gaciorki I to co jamlesiki lubią najbardziej http://www.gorzowiacy.com/piwo.tyskie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.03.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 jamles, dla ciebie http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/85.gif tak wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Uwielbiam forsycje , zawsze z utęsknieniem czekam na ich kwiaty W zeszlym roku moje niestety zmarzły i kwiatów nie bylo a w tym roku odbily mam nadzieje ? One i w zeszłym roku odbiły tylko pączki kwiatowe im zmarzły . Teraz mam nadzieję ze zaden mróz juz ich nie ruszy Pąki sa całkiem całkiem . A w mieście niektóre krzewy isteczki juz rozwijają . Cudnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.03.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 czailes sie ?? Gratki !! co Ty .... co jo zrobioł, co jo zrobioł miesiąc chyba z zielonooką na jednym stołku ......chyba poleca na Wyspy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts