stukpuk 22.03.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 A to co innego!!!!!!!Ja w strumyczku łapałem minogi i cierniki!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.03.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Słoneczko się pokazało, przed chwilą było u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 A to co innego!!!!!!! Ja w strumyczku łapałem minogi i cierniki!!!!!!!! Ja też Moi dziadkowie mieszkali w górach a tam były takie fajne strumyczki Jak lał deszcz zamieniały się w rwącą kawową rzekę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 22.03.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Do zobaczenia wieczorkiem Paaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Słoneczko się pokazało, przed chwilą było u mnie Mnie nie zaszczyciło Ale przynajmniej śnieg nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 22.03.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Słoneczko się pokazało, przed chwilą było u mnie Do mnie nie zaglada juz kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 A to co innego!!!!!!! Ja w strumyczku łapałem minogi i cierniki!!!!!!!! Ja też Moi dziadkowie mieszkali w górach a tam były takie fajne strumyczki Jak lał deszcz zamieniały się w rwącą kawową rzekę . I chcielismy je chodować w akwarium! Ale nie chciały współpracować!!!!! Wolały krainę wiecznej czystej wody!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 A to co innego!!!!!!! Ja w strumyczku łapałem minogi i cierniki!!!!!!!! Ja też Moi dziadkowie mieszkali w górach a tam były takie fajne strumyczki Jak lał deszcz zamieniały się w rwącą kawową rzekę . I chcielismy je chodować w akwarium! Ale nie chciały współpracować!!!!! Wolały krainę wiecznej czystej wody!!!!!!!!!! Nie dziwię się , jak bym tez w akwarium mieszkać nie chiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.03.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 a mój drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.03.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 a mój drugi ale masz Wiejską ...atmosferę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 a mój drugi Wpis na RW ? Nie bój nic , będą następne , to wciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 a mój drugi Wpis na RW ? Nie bój nic , będą następne , to wciąga Wciąga...... wykorzystuje......... i ......... wypluwa........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 a mój drugi Wpis na RW ? Nie bój nic , będą następne , to wciąga Wciąga...... wykorzystuje......... i ......... wypluwa........ Ale zawsze spływa spowrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 a mój drugi Wpis na RW ? Nie bój nic , będą następne , to wciąga Wciąga...... wykorzystuje......... i ......... wypluwa........ Ale zawsze spływa spowrotem Nie wiem jak wy ale ja czuje sie wykorzystany I wyssany!!!!!!! Taki pusty Tak mnie to Rw wciągło!!!!!!!! hihihhiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 a mój drugi Wpis na RW ? Nie bój nic , będą następne , to wciąga Wciąga...... wykorzystuje......... i ......... wypluwa........ Ale zawsze spływa spowrotem Nie wiem jak wy ale ja czuje sie wykorzystany I wyssany!!!!!!! Taki pusty Tak mnie to Rw wciągło!!!!!!!! hihihhiiiiiii Wykorzystaj wyjazd na regenerację Wrócisz z nowymi siłami i ......dasz sie jeszcze bardziej wyssać To takie przyjemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Sie wie Tylko żeby mnie te holenderki nie wymęczyły!!!!!! Dobrz, że żonka na plotkach heheheheeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.03.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witam z zimnej północy. Stukpuk, pytanko mam. Dawno, dawno temu, w Słupsku grał zespół rockowy WRAK. Czy kojarzysz to, czy za młody jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Sie wie Tylko żeby mnie te holenderki nie wymęczyły!!!!!! Dobrz, że żonka na plotkach heheheheeee Holenderki podobno niepiękne są i strasznie tymi drewniakami stukają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witam z zimnej północy. Stukpuk, pytanko mam. Dawno, dawno temu, w Słupsku grał zespół rockowy WRAK. Czy kojarzysz to, czy za młody jesteś Pierwsze słysze!!!!!!!! Chyba faktycznie młody jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Sie wie Tylko żeby mnie te holenderki nie wymęczyły!!!!!! Dobrz, że żonka na plotkach heheheheeee Holenderki podobno niepiękne są i strasznie tymi drewniakami stukają Nie szkodzi byle z nimi do łóżeczka nie wchodziły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts