Maxtorka 22.03.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Sie wie Tylko żeby mnie te holenderki nie wymęczyły!!!!!! Dobrz, że żonka na plotkach heheheheeee Holenderki podobno niepiękne są i strasznie tymi drewniakami stukają Nie szkodzi byle z nimi do łóżeczka nie wchodziły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fakt BHP to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Sie wie Tylko żeby mnie te holenderki nie wymęczyły!!!!!! Dobrz, że żonka na plotkach heheheheeee Holenderki podobno niepiękne są i strasznie tymi drewniakami stukają Nie szkodzi byle z nimi do łóżeczka nie wchodziły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fakt BHP to podstawa Ale z tymi drewniakami to może nie taki głupi pomysł! ? Tak jak troszkę pustukać stuk stuk puk stuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.03.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witam z zimnej północy. Stukpuk, pytanko mam. Dawno, dawno temu, w Słupsku grał zespół rockowy WRAK. Czy kojarzysz to, czy za młody jesteś Pierwsze słysze!!!!!!!! Chyba faktycznie młody jestem a może innej muzyki słuchasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witam z zimnej północy. Stukpuk, pytanko mam. Dawno, dawno temu, w Słupsku grał zespół rockowy WRAK. Czy kojarzysz to, czy za młody jesteś Pierwsze słysze!!!!!!!! Chyba faktycznie młody jestem a może innej muzyki słuchasz No innej Czy to źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Sie wie Tylko żeby mnie te holenderki nie wymęczyły!!!!!! Dobrz, że żonka na plotkach heheheheeee Holenderki podobno niepiękne są i strasznie tymi drewniakami stukają Nie szkodzi byle z nimi do łóżeczka nie wchodziły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fakt BHP to podstawa Ale z tymi drewniakami to może nie taki głupi pomysł! ? Tak jak troszkę pustukać stuk stuk puk stuk Tylko żeby sie sąsiedzi z dolu nie skarżyli Spadam do pracki Do wieczorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.03.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witam z zimnej północy. Stukpuk, pytanko mam. Dawno, dawno temu, w Słupsku grał zespół rockowy WRAK. Czy kojarzysz to, czy za młody jesteś Pierwsze słysze!!!!!!!! Chyba faktycznie młody jestem a może innej muzyki słuchasz No innej Czy to źle? a tego nie wiem, czy źle, bo nie wiem czego słuchasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Do wieczora!!!! Idę troszke pomieszkać w pokoju http://images2.fotosik.pl/57/s0vphdxcjqnzdza9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.03.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Spadam do pracki Do wieczorka Maxi nie znęcaj się tylko grubą igłą przy znieczuleniu dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witam z zimnej północy. Stukpuk, pytanko mam. Dawno, dawno temu, w Słupsku grał zespół rockowy WRAK. Czy kojarzysz to, czy za młody jesteś Pierwsze słysze!!!!!!!! Chyba faktycznie młody jestem a może innej muzyki słuchasz No innej Czy to źle? a tego nie wiem, czy źle, bo nie wiem czego słuchasz Cranberries może być??????? Bo bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.03.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witam niewitanych Coś czasu mało ostatnio, żeby sobie z Wami pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witam niewitanych Coś czasu mało ostatnio, żeby sobie z Wami pogadać Czuje się w pełni przywitany!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.03.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Wake Up and Smell the Coffee nie był najlepszym albumem, ale chyba najbliższym młodemu pokoleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.03.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witam niewitanych Coś czasu mało ostatnio, żeby sobie z Wami pogadać Czuje się w pełni przywitany!!!!!!! Bardzo mnie to cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Wake Up and Smell the Coffee nie był najlepszym albumem, ale chyba najbliższym młodemu pokoleniu Młodemu rocznikowi? Kurcze aż taki młody jestem? hihiihhiiiii I gratki za pykniecie nowej stronki!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.03.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Zagladam do Was na chwilę i idę chorować dalej Zjadłam wczoraj kawałeczek oscypka, dziś umieram z bólu, atrakcje mam niesamowite, wszystko mnie boli, do tego małe wyjątkowo dokazuje Chyba go wyjmę z brzucha, bo boli mnie każdy cm ciała. Jak mi się polepszy to na chwilę tu później przyjdę. PS. U mnie wiosna - jedyna pocieszająca sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.03.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 tola gratki gatki dostaniesz lekko pozniej , bo teraz mam tylko 3sek marjucha , co to za sliczny domek ? bardzo podobny do mojego hmmm bosia, wsadze te krzaczory w kwietniu, niech sie hartuja i wystawie je na pokuszenie potencjalnych zlodziei ...krrzak musi byc twardy a nie mientki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.03.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 tola gratki gatki dostaniesz lekko pozniej , bo teraz mam tylko 3sek marjucha , co to za sliczny domek ? bardzo podobny do mojego hmmm bosia, wsadze te krzaczory w kwietniu, niech sie hartuja i wystawie je na pokuszenie potencjalnych zlodziei ...krrzak musi byc twardy a nie mietki Taki projekt wczoraj zakupiłem i dostarczyłem projektantowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 22.03.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 ...i zasypało mi wszystko na biało... u Was też zimowo? Nie, u mnie tylko pochmurno jest Ale wolę to niż śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 22.03.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Zagladam do Was na chwilę i idę chorować dalej Zjadłam wczoraj kawałeczek oscypka, dziś umieram z bólu, atrakcje mam niesamowite, wszystko mnie boli, do tego małe wyjątkowo dokazuje Chyba go wyjmę z brzucha, bo boli mnie każdy cm ciała. Jak mi się polepszy to na chwilę tu później przyjdę. PS. U mnie wiosna - jedyna pocieszająca sprawa Biedulka... Szybko zdrowiej juzek dokazuje, bo tez odczuwa Twoje złe samopoczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 22.03.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 marjucha, super Wklej link, to popatrzymy w domek "od środka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts