DPS 23.03.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 A ja bym nie chciała mieć znów 17 lat. U mnie życie zaczęło się po 28... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 beti, gratki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.03.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 A ja tam lubię swój wiek I tak pogodzona z wiekiem mocno średnim oddalam się do pracy Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 23.03.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 http://images20.fotosik.pl/155/900ed92893fc1c5f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 a oto solenizantka http://img.epuls.pl/members/pictures/9220/9220646_l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.03.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 No nie , froschka , super córcia Jeszcze raz Oluś wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.03.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 O NIECH CIE KULE .....PILNUJ JEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 dziekuje wszystkim w imieniu Oleczki za zyczenia to jeszcze wam cos opowiem : tydzien przed jej 6-ymi urodzinami wylecialy jej pierwsze zeby , centralnie dwie jedynki .oczywiscie plaaaaaaaaacz : jak ona bedzie wygladac w ladnej sukience bez zebow .jako , ze moje dzieci dostawaly 5zl odszkodowania za pierwsze zeby , ona dostala dyche .bylismy akurat u tesciow i slysze jak moja ola pyta tesciowa w drugim pokoju , szeptem oczywiscie , gdzie i za ile kupila sobie zeby , bo ona by tez musiala se kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Jaka ładna blondyneczka!!! W sam raz dla mojego synusia by była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 O NIECH CIE KULE .....PILNUJ JEJ bracia jej pilnuja pepitka twierdzi , ze to moj klon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 dziekuje wszystkim w imieniu Oleczki za zyczenia to jeszcze wam cos opowiem : tydzien przed jej 6-ymi urodzinami wylecialy jej pierwsze zeby , centralnie dwie jedynki .oczywiscie plaaaaaaaaacz : jak ona bedzie wygladac w ladnej sukience bez zebow .jako , ze moje dzieci dostawaly 5zl odszkodowania za pierwsze zeby , ona dostala dyche .bylismy akurat u tesciow i slysze jak moja ola pyta tesciowa w drugim pokoju , szeptem oczywiscie , gdzie i za ile kupila sobie zeby , bo ona by tez musiala se kupic Uśmiałam się setnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Jaka ładna blondyneczka!!! W sam raz dla mojego synusia by była... teraz juz troche inaczej wyglada , bo wieesz ...liceum i te sprawy , maluje sie pieruna http://img.epuls.pl/members/pictures/14081/14081199_l.jpg maatko !!!!! jak ja ja kocham !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.03.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 dziekuje wszystkim w imieniu Oleczki za zyczenia to jeszcze wam cos opowiem : tydzien przed jej 6-ymi urodzinami wylecialy jej pierwsze zeby , centralnie dwie jedynki .oczywiscie plaaaaaaaaacz : jak ona bedzie wygladac w ladnej sukience bez zebow .jako , ze moje dzieci dostawaly 5zl odszkodowania za pierwsze zeby , ona dostala dyche .bylismy akurat u tesciow i slysze jak moja ola pyta tesciowa w drugim pokoju , szeptem oczywiscie , gdzie i za ile kupila sobie zeby , bo ona by tez musiala se kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.03.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Pozdrowienia urodzinowe dla Olusi Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.03.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 O NIECH CIE KULE .....PILNUJ JEJ bracia jej pilnuja pepitka twierdzi , ze to moj klon TO DAWAJ...PORÓWNAMY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 dziekuje wszystkim w imieniu Oleczki za zyczenia to jeszcze wam cos opowiem : tydzien przed jej 6-ymi urodzinami wylecialy jej pierwsze zeby , centralnie dwie jedynki .oczywiscie plaaaaaaaaacz : jak ona bedzie wygladac w ladnej sukience bez zebow .jako , ze moje dzieci dostawaly 5zl odszkodowania za pierwsze zeby , ona dostala dyche .bylismy akurat u tesciow i slysze jak moja ola pyta tesciowa w drugim pokoju , szeptem oczywiscie , gdzie i za ile kupila sobie zeby , bo ona by tez musiala se kupic Uśmiałam się setnie! ile twoj syn ma lat ? bo my tu juz z Andre kombinujemy , jakby tu nasze dzieci wyswatac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.03.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 a TAK APROPOS...co jest z pp? ciekawe czy już lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.03.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Jaka ładna blondyneczka!!! W sam raz dla mojego synusia by była... a może dla mojego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.03.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 dziekuje wszystkim w imieniu Oleczki za zyczenia to jeszcze wam cos opowiem : tydzien przed jej 6-ymi urodzinami wylecialy jej pierwsze zeby , centralnie dwie jedynki .oczywiscie plaaaaaaaaacz : jak ona bedzie wygladac w ladnej sukience bez zebow .jako , ze moje dzieci dostawaly 5zl odszkodowania za pierwsze zeby , ona dostala dyche .bylismy akurat u tesciow i slysze jak moja ola pyta tesciowa w drugim pokoju , szeptem oczywiscie , gdzie i za ile kupila sobie zeby , bo ona by tez musiala se kupic Uśmiałam się setnie! ile twoj syn ma lat ? bo my tu juz z Andre kombinujemy , jakby tu nasze dzieci wyswatac Piotrek też blondyn, z włosami do ramion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 O NIECH CIE KULE .....PILNUJ JEJ bracia jej pilnuja pepitka twierdzi , ze to moj klon TO DAWAJ...PORÓWNAMY... moim zdaniem przesadza http://img180.imageshack.us/img180/4586/aufgezeichnet2004812000xa6.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts