andre59 23.03.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Domkupodsosnami, znalazłaś mnie na "gębach"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Pozdrowienia urodzinowe dla Olusi Dzieńdoberek dziekuje bardzo z tymi wlosami Piotrka bylby problem , bo ona nie lubi ddlugowlosych facetow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.03.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 kurna !!!ale z ciebie laska i pp miała rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Lolek w tym roku w listopadzie kończy 18... Buuuuu... Mój malutki syneczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Domkupodsosnami, znalazłaś mnie na "gębach"? Andre, ja wiedziałam, że Ty przystojny jesteś, ale nie, że aż tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 kurna !!!ale z ciebie laska i pp miała rację nastepny ogrodnik depeeska , a Lolek to od leona? faktycznie malenstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.03.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Froschka... ale.... ten tego.... w tym czerwonym wdzianku.... no nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.03.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witam Was i przesyłam wiosenne promyki słońca !! Ja tu pierwszy raz jestem...no..może nie pierwszy, gdzieś tam już się przewinęłam Widzę, ze tu poranny pośpiech panuje ale Wam zazdroszczę A ja od długiego czasu nie mam się gdzie śpieszyć A co poniektórzy avatary na wiosenne pozmieniali Piknie Froschka - przesyłam z Julcią urodzinowe usciski dla Twojej Oli - fajna laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.03.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Domkupodsosnami, znalazłaś mnie na "gębach"? Andre, ja wiedziałam, że Ty przystojny jesteś, ale nie, że aż tak! Miło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Froschka... ale.... ten tego.... w tym czerwonym wdzianku.... no nareszcie coooooooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Froszka, a ta w czerwonym (że nie użyję określenia prezydenta) to koleżanka Oli? Bo na mamę to ona nie wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witam Was i przesyłam wiosenne promyki słońca !! Ja tu pierwszy raz jestem...no..może nie pierwszy, gdzieś tam już się przewinęłam Widzę, ze tu poranny pośpiech panuje ale Wam zazdroszczę A ja od długiego czasu nie mam się gdzie śpieszyć A co poniektórzy avatary na wiosenne pozmieniali Piknie Froschka - przesyłam z Julcią urodzinowe usciski dla Twojej Oli - fajna laska dziekuje slicznie tez bylam kiedys piekna i mloda , teraz tylko i zostalo twoja corcia i ty tez niezle laski jestescie wpadaj tutaj czesciej jesli bedziesz miala ochote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.03.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witam Was i przesyłam wiosenne promyki słońca !! Ja tu pierwszy raz jestem...no..może nie pierwszy, gdzieś tam już się przewinęłam Widzę, ze tu poranny pośpiech panuje ale Wam zazdroszczę A ja od długiego czasu nie mam się gdzie śpieszyć A co poniektórzy avatary na wiosenne pozmieniali Piknie Froschka - przesyłam z Julcią urodzinowe usciski dla Twojej Oli - fajna laska Witaj Arcobaleno, prosimy zaglądaj częściej, tu zawsze miło i sympatycznie jest i prezent można dostać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Froszka, a ta w czerwonym (że nie użyję określenia prezydenta) to koleżanka Oli? Bo na mamę to ona nie wygląda... no matka prawdziwa teraz wiesz dlaczego w szkole mnie z nia myla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.03.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Froschka... ale.... ten tego.... w tym czerwonym wdzianku.... no nareszcie coooooooo? już zech myśloł, że Cie nie obocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 kurna !!!ale z ciebie laska i pp miała rację nastepny ogrodnik depeeska , a Lolek to od leona? faktycznie malenstwo Jakże bym mogła skrzywdzić dziecko takim imieniem... Nieee, to Karol Olgierd, na cześć kapitana Karola Olgierda Borchardta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Froschka... ale.... ten tego.... w tym czerwonym wdzianku.... no nareszcie coooooooo? już zech myśloł, że Cie nie obocza przeciez juz mnie nie raz widziales co sciemniasz !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 kurna !!!ale z ciebie laska i pp miała rację nastepny ogrodnik depeeska , a Lolek to od leona? faktycznie malenstwo Jakże bym mogła skrzywdzić dziecko takim imieniem... Nieee, to Karol Olgierd, na cześć kapitana Karola Olgierda Borchardta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.03.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Froschka... ale.... ten tego.... w tym czerwonym wdzianku.... no nareszcie coooooooo? już zech myśloł, że Cie nie obocza przeciez juz mnie nie raz widziales co sciemniasz !!!! Ale miło zobaczyć jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.03.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Domku, wklej swoją fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts