DPS 23.03.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 A Borchardt to mój idol od 16 roku życia, niesamowity człowiek. Jak wiadomo było, że będzie dziecko, to od razu powiedziałam mężowi, że jeśli syn, to tylko Karol Olgierd. I urodził się 4 listopada - w imieniny Karola i Olgierda! Osłupiałam, jak to zobaczyłam w kalendarzu! I wiem, że jest pod opieką Kapitana... Fajnie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 no to masz andre, teraz nie zasniesz caly weekend .... z powodu koszmarow ponawiam moja ankiete odnosnie mojego avatara (jest wazna do niedzieli ) 1.jestem za tym aby froschka sie ubrala 2.jestem za tym , zeby zostala w tym , w czym jest 3.chce aby sie rozebrala jak narazie : 1. verka 2. 3. stuk, ew-ka 1,2,3 maxi, wartownik 4. mikopiko prosze sie dopisywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Domku, wklej swoją fotkę Wstydzę się... Nie żartuję. Jestem niezbyt ładna, noszę wielkie okulary i nie lubię swojego wyglądu. Przy Was... nie czuję się taka brzydka, a jak wkleję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 A Borchardt to mój idol od 16 roku życia, niesamowity człowiek. Jak wiadomo było, że będzie dziecko, to od razu powiedziałam mężowi, że jeśli syn, to tylko Karol Olgierd. I urodził się 4 listopada - w imieniny Karola i Olgierda! Osłupiałam, jak to zobaczyłam w kalendarzu! I wiem, że jest pod opieką Kapitana... Fajnie, nie? super pokazuj nam tu szybciutko siebie i synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 23.03.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witam Was i przesyłam wiosenne promyki słońca !! A co poniektórzy avatary na wiosenne pozmieniali Piknie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Domku, wklej swoją fotkę Wstydzę się... Nie żartuję. Jestem niezbyt ładna, noszę wielkie okulary i nie lubię swojego wyglądu. Przy Was... nie czuję się taka brzydka, a jak wkleję... mam tak samo pewnie ztoba nie jest tak jak piszesz , lepiej daj nam to ocenic dlatego pokazuje sie tylko na tym watku , bo ludzie tu piszacy przywiazuja wage do takich wartosci czlowieka ja charakter i usposobienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 ponawiam moja ankiete odnosnie mojego avatara (jest wazna do niedzieli ) 1.jestem za tym aby froschka sie ubrala 2.jestem za tym , zeby zostala w tym , w czym jest 3.chce aby sie rozebrala jak narazie : 1. verka 2. dompodsosnami 3. stuk, ew-ka 1,2,3 maxi, wartownik 4. mikopiko prosze sie dopisywac Te dopiski to tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 ponawiam moja ankiete odnosnie mojego avatara (jest wazna do niedzieli ) 1.jestem za tym aby froschka sie ubrala 2.jestem za tym , zeby zostala w tym , w czym jest 3.chce aby sie rozebrala jak narazie : 1. verka 2. dompodsosnami 3. stuk, ew-ka 1,2,3 maxi, wartownik 4. mikopiko prosze sie dopisywac Te dopiski to tak? taak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 23.03.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Wszystkiego najlepszegohttp://images21.fotosik.pl/106/3a91d296eeca01aamed.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Domku, wklej swoją fotkę Wstydzę się... Nie żartuję. Jestem niezbyt ładna, noszę wielkie okulary i nie lubię swojego wyglądu. Przy Was... nie czuję się taka brzydka, a jak wkleję... mam tak samo pewnie ztoba nie jest tak jak piszesz , lepiej daj nam to ocenic dlatego pokazuje sie tylko na tym watku , bo ludzie tu piszacy przywiazuja wage do takich wartosci czlowieka ja charakter i usposobienie No dobra, ale jak zrobię jakąś fotkę. Może wieczorem. Bo ja nie lubię się fotografować, bo jestem brzydka i nie mam zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 wartownik , dziekuje dalam na tapete musze zaraz sie zwijac do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.03.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 no to masz andre, teraz nie zasniesz caly weekend .... z powodu koszmarow ponawiam moja ankiete odnosnie mojego avatara (jest wazna do niedzieli ) 1.jestem za tym aby froschka sie ubrala 2.jestem za tym , zeby zostala w tym , w czym jest 3.chce aby sie rozebrala jak narazie : 1. verka 2. 3. stuk, ew-ka 1,2,3 maxi, wartownik, andre59 4. mikopiko prosze sie dopisywac no nie mogłem inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Domku, wklej swoją fotkę Wstydzę się... Nie żartuję. Jestem niezbyt ładna, noszę wielkie okulary i nie lubię swojego wyglądu. Przy Was... nie czuję się taka brzydka, a jak wkleję... mam tak samo pewnie ztoba nie jest tak jak piszesz , lepiej daj nam to ocenic dlatego pokazuje sie tylko na tym watku , bo ludzie tu piszacy przywiazuja wage do takich wartosci czlowieka ja charakter i usposobienie No dobra, ale jak zrobię jakąś fotkę. Może wieczorem. Bo ja nie lubię się fotografować, bo jestem brzydka i nie mam zdjęć... trzymamy cie za slowo na odwage mozemy cos pomoc , jakas flaszeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.03.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.03.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Froszka- przekaż Olusi piekne życzenia urodzinowe ..niech spotyka na swej drodze samych prawych ludzi i tę jedną -jedyną Miłość na całe długie życie http://img80.imageshack.us/img80/3498/pieszrozatz9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.03.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Gratki froschka zaraz gatek poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.03.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 froschka - nie ściemniaj - w gębach też się pokazałaś Jeśli chodzi o ankietę to ja głosuję za wersją 2 - podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Wartownik, Ty jednak masz świetny ten program i robisz w nim NAPRAWDĘ fajne rzeczy. Sama przyjemność popatrzeć. Jesteś jak mim - mówisz obrazowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 no to masz andre, teraz nie zasniesz caly weekend .... z powodu koszmarow ponawiam moja ankiete odnosnie mojego avatara (jest wazna do niedzieli ) 1.jestem za tym aby froschka sie ubrala 2.jestem za tym , zeby zostala w tym , w czym jest 3.chce aby sie rozebrala jak narazie : 1. verka 2. 3. stuk, ew-ka 1,2,3 maxi, wartownik, andre59 4. mikopiko prosze sie dopisywac no nie mogłem inaczej czyli jak narazie mam byc kobieta zmienna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 froschka - nie ściemniaj - w gębach też się pokazałaś Jeśli chodzi o ankietę to ja głosuję za wersją 2 - podoba mi się tylko troszeczke i z daleka przy was mlodych ja wymiekam i wpadam w kompleksy ponawiam moja ankiete odnosnie mojego avatara (jest wazna do niedzieli ) 1.jestem za tym aby froschka sie ubrala 2.jestem za tym , zeby zostala w tym , w czym jest 3.chce aby sie rozebrala jak narazie : 1. verka 2. dompodsosnami, arcobaleno 3. stuk, ew-ka 1,2,3 maxi, wartownik, andre59 4. mikopiko prosze sie dopisywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts