SławekD-żonka 23.03.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witaj Kasiu Prorok jakiś cy cóś?? witam wszystkich Ja też jestem Kasia PS: Witam nie witanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 23.03.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witaj Kasiu Prorok jakiś cy cóś?? witam wszystkich Ha ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 23.03.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 cztery godziny i kwadrans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.03.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Ja też witam nowo przybyłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.03.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 cztery godziny i kwadrans Takie spóźnienie????????? To chyba efekt wczorajszego czacika Wartownik, tyś jest mój idol!!! To co robisz, ze zdjęciami, przechodzi ludzkie(moje ) pojęcie... I ten avatar, jednak dałej sie namówić No uwielbiam cię, jednym słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 23.03.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 I ten avatar, jednak dałej sie namówić To dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.03.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Uciekam do zajęć domowych Miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.03.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Hej! Wrócilismy niedawno ze szpitala... Jednak oscypek wyrządził dużo wiecej szkód niz przypuszczałam i musieliśmy zostać na obserwacji, pod kroplówą A ja tylko kęska spróbowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.03.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Hej! Wrócilismy niedawno ze szpitala... Jednak oscypek wyrządził dużo wiecej szkód niz przypuszczałam i musieliśmy zostać na obserwacji, pod kroplówą A ja tylko kęska spróbowałam... Ale już lepiej??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.03.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Hej! Wrócilismy niedawno ze szpitala... Jednak oscypek wyrządził dużo wiecej szkód niz przypuszczałam i musieliśmy zostać na obserwacji, pod kroplówą A ja tylko kęska spróbowałam... To współczuję Ale już wszytko ok?? Ja jakoś nie mam przekonania do tych oscypków, wiadomo ile to leży na tych straganach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.03.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Froschka, dla twojej Olci (klona ) ode mnie i juzka http://www.gifownia.info/libs/3rdparty/phpThumb/images/Okazyjne/Urodziny/tort3.gif By się spełniły Twoje życzenia By się ziściły Twoje marzenia By uśmiech często gościł na Twej twarzy Byś zdobyła w życiu, szczyt swoich marzeń Wszystko co chciałabyś By się zdarzyło Wszystko czego pragniesz By Twoim było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.03.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Hej! Wrócilismy niedawno ze szpitala... Jednak oscypek wyrządził dużo wiecej szkód niz przypuszczałam i musieliśmy zostać na obserwacji, pod kroplówą A ja tylko kęska spróbowałam... To współczuję Ale już wszytko ok?? Ja jakoś nie mam przekonania do tych oscypków, wiadomo ile to leży na tych straganach??? Nie jadłam od wczoraj nic, dzis mam w planie sucharki i kompot z jabłek A oscypka przywiózł znajomy i dosłownie gryzka małego wzięłam... No i się zaczęło Czuję się lepiej, ale nie mam siły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 23.03.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Biedna pepitka Dobrze, ze juz jestes... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.03.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Biedna pepitka Dobrze, ze juz jestes... Ale nie wiem jak ja urodzę juzka w szpitalu... Ta szpitalna atmosfera jest tak przytłaczająca, ze już sie zaczynam bać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 23.03.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Biedna pepitka Dobrze, ze juz jestes... Ale nie wiem jak ja urodzę juzka w szpitalu... Ta szpitalna atmosfera jest tak przytłaczająca, ze już sie zaczynam bać... Na oddziale położniczym bedzie inaczej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.03.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Biedna pepitka Dobrze, ze juz jestes... Ale nie wiem jak ja urodzę juzka w szpitalu... Ta szpitalna atmosfera jest tak przytłaczająca, ze już sie zaczynam bać... Na oddziale położniczym bedzie inaczej.... Ja na oddziale połozniczym leżałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.03.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Biedna pepitka Dobrze, ze juz jestes... Ale nie wiem jak ja urodzę juzka w szpitalu... Ta szpitalna atmosfera jest tak przytłaczająca, ze już sie zaczynam bać... Na oddziale położniczym bedzie inaczej.... Ja na oddziale połozniczym leżałam. Normalnie urodzisz, podczas porodu jest inaczej, nie myślisz o "przytłaczającej atmosferze' , nie ma na to czasu [color=red]Będzie dobrze, ja ci to mówię, a jak mówię, to wiem!!!! [/color] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.03.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 NO miał być kolor czerwony Daltoniści, czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.03.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 a poza tym pp leżałaś zapewne, na ginekologii lub patologii ciąży, a tam atmosfera jest nędznaNa położnictwie leżą położnice.. :wink:a to dopiero przed tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.03.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts