wartownik 23.03.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Do pracy rodacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.03.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Biedna pepitka Dobrze, ze juz jestes... Ale nie wiem jak ja urodzę juzka w szpitalu... Ta szpitalna atmosfera jest tak przytłaczająca, ze już sie zaczynam bać... Na oddziale położniczym bedzie inaczej.... Ja na oddziale połozniczym leżałam. Normalnie urodzisz, podczas porodu jest inaczej, nie myślisz o "przytłaczającej atmosferze' , nie ma na to czasu Będzie dobrze, ja ci to mówię, a jak mówię, to wiem!!!! Dobrze, wierzę Ci na słowo! W ogóle leżałam z dwiema dziewczynami, które cały czas marudziły Ja wrzuciłam sobie słuchawki w uszy i słuchałam muzyki. Tylko, ze cholerka, krótkie łóżka tam mają i musiałam spać z podkurczonymi nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 23.03.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 W samo poludnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 23.03.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Inwestor mnie udusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.03.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 a poza tym pp leżałaś zapewne, na ginekologii lub patologii ciąży, a tam atmosfera jest nędzna Na położnictwie leżą położnice.. :wink:a to dopiero przed tobą U nas jest oddział ginekologiczno-położniczy W nocy rodziła dziewczyna, matko, jak krzyczała, jak się echo niosło... A później maluszki płakały i płakały W ogóle wyż demograficzny jest niesamowity. Od początku roku, w jednym miesiącu urodziło się średnio 50 obywateli Piotrkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.03.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Inwestor mnie udusi CIEBIE????????!!!!!!!!!!!!! W, ja cie własną piersią obronię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.03.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 W samo poludnie To uważaj, bo szczelam http://www.dubbing.pl/fotki/baza/filmy/noweprzygodyluckyluka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 23.03.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Inwestor mnie udusi CIEBIE????????!!!!!!!!!!!!! W, ja cie własną piersią obronię Dzieki , dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.03.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Inwestor mnie udusi Czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.03.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 a poza tym pp leżałaś zapewne, na ginekologii lub patologii ciąży, a tam atmosfera jest nędzna Na położnictwie leżą położnice.. :wink:a to dopiero przed tobą U nas jest oddział ginekologiczno-położniczy W nocy rodziła dziewczyna, matko, jak krzyczała, jak się echo niosło... A później maluszki płakały i płakały W ogóle wyż demograficzny jest niesamowity. Od początku roku, w jednym miesiącu urodziło się średnio 50 obywateli Piotrkowa To że wyż jest to bardzo dobrze, będzie kogo uczyć A w nocy to rzeczywiście musiała rodzić dziewczyna, kobieta, która wie co się z nia dzieje, ma świadomość chwili, nie drze się, choć ból ją rozrywa Dosłownie i w przenośni Ale będzie dobrze, na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.03.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Inwestor mnie udusi CIEBIE????????!!!!!!!!!!!!! W, ja cie własną piersią obronię Dzieki , dzieki Haha, jaka forumowa solidarność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.03.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 pp, ale sie wątek zrobił,nie???? chłopaki chyba sie nie nudzą, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.03.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 a poza tym pp leżałaś zapewne, na ginekologii lub patologii ciąży, a tam atmosfera jest nędzna Na położnictwie leżą położnice.. :wink:a to dopiero przed tobą U nas jest oddział ginekologiczno-położniczy W nocy rodziła dziewczyna, matko, jak krzyczała, jak się echo niosło... A później maluszki płakały i płakały W ogóle wyż demograficzny jest niesamowity. Od początku roku, w jednym miesiącu urodziło się średnio 50 obywateli Piotrkowa To że wyż jest to bardzo dobrze, będzie kogo uczyć A w nocy to rzeczywiście musiała rodzić dziewczyna, kobieta, która wie co się z nia dzieje, ma świadomość chwili, nie drze się, choć ból ją rozrywa Dosłownie i w przenośni Ale będzie dobrze, na 100% No ja, jako pajdagog, też się tym wyzem cieszę Ale się skosiłam, jak krzyczała, dajcie spokój. Powiedziałam sobie, ze nie ze mną takie numery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 23.03.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 O dzieki ci losie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.03.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 No to do usłyszenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za gatki nie dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.03.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 pp, ale sie wątek zrobił,nie???? chłopaki chyba sie nie nudzą, co?? Chyba tak... Nie ma kotów-morderców, ani stukowego stukania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.03.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 O dzieki ci losie W, dla cię wszytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.03.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Froschka, a tu jeszcze dla Oli różę mamy http://www.strykowski.net/fotografia_kwiaty_zdjecia/Roza_klasycznie_604.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.03.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 pp, a ty czego usiłujesz nauczyć??? ja angielskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.03.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 pp, a ty czego usiłujesz nauczyć??? ja angielskiego Też angielskiego, ale w przedszkolu i klasach 1-3. Poza tym mam uprawnienia do zwykłego uczenia w przedszkolu i kl. 1-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts