Teska 19.05.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 witajcie aleście nastukali Gratulki dla wsiech zaczynających stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.05.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Witam wszystkich Ja po wczorajszym sukcesie nie rozstaję się z.... http://www.aiw.cad.pl/syfon.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.05.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Czesc Kochani Rekordzisci!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.05.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Kasztanka gratuluje kolejnej stronki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.05.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Witam wszystkich Ja po wczorajszym sukcesie nie rozstaję się z.... http://www.aiw.cad.pl/syfon.jpg co suszy po "Odlocie" dobrze wiedzieć sprawdzone marki jednak najlepsze pozostanę wierna "Menello" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.05.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Czesc Kochani Rekordzisci!!!!!!!!! Witaj Moniś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Witam!!! Cholera!! Znowu 10 stron... A tak prosiłem 5-6.. Ludzie, ja musze w pracy mieć czas na pracę a nie tylko na forum... Zlitujcie się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.05.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Noooo w końcu to rekord i nazwa wątku do czegoś zobowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 a tak przy okazji ..... KZE widze ze pracujesz w Aliansie szukam obecnie jakiejs dobrej polisy dla synka .... takiej coby po osiagnieciu 18lat mial pare groszy nazbierane macie cos takiego swojej ofercie? czy to nie pic na wode? oplaca sie? Tak pracuję w TU Allianz Polska S.A. To nie jest pic na wodę. Jak powiesz więcej szczegółów to moge cos doradzić np. na co chcesz zmierać? Jak dużą kwote chcesz zebrać? Jak duże ryzyko akceptujesz? itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 a tak przy okazji ..... KZE widze ze pracujesz w Aliansie szukam obecnie jakiejs dobrej polisy dla synka .... takiej coby po osiagnieciu 18lat mial pare groszy nazbierane macie cos takiego swojej ofercie? czy to nie pic na wode? oplaca sie? Nie pracuję w ubezpieczeniach ale dla mnie to pic na wodę ----itd. Ja mialam taką polisę posagową tzw w p.....u i co dostalam tyle że m=nawet mi bluzka po 20 latach wplat mamy nie wyszla Bo wtedy obowiązywała zasad nominalizmu tzn. jak było powiedziane, że masz dostawać 2500pln to za 20lat bedziesz dostawać 2500 - zapominali indeksować i o tym że istnieje takie coś jak inflacja. W przypadku umów Firma-Klient mozna odejść od zasady nominalizmu. Nalezy udac się do Ubezpeczyciela. Jesli nie idzie sie dogadać, czyli ustalić ile ma wynosić odszkodowanie po urealnieniu go to pozostaje udac się do sądu, aby sąd ustalił wielkość świadczenia. Słuszałem o przypadku gościa, który zawarł ubezpieczenie w latach 70-tych i jak przeszedł na emeryturę miał dostawać 2500pln, tylko po denominacji to wynosi .. 0.25pln. Poszedł do sadu i dostaje chyba 200pln co miesiąc.. Tak więc nie jest to pic na wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 KZE poszlo na maila kze będzie pewnie rano skad wiesz? pisał że nie ma kompa w domu a wieczorkami to korzysta jak jest u siostry...no i że musi rano nadrabiać czytanie tego co nastukamy wieczorem Dobrze pamietasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.05.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 a tak przy okazji ..... KZE widze ze pracujesz w Aliansie szukam obecnie jakiejs dobrej polisy dla synka .... takiej coby po osiagnieciu 18lat mial pare groszy nazbierane macie cos takiego swojej ofercie? czy to nie pic na wode? oplaca sie? Tak pracuję w TU Allianz Polska S.A. To nie jest pic na wodę. Jak powiesz więcej szczegółów to moge cos doradzić np. na co chcesz zmierać? Jak dużą kwote chcesz zebrać? Jak duże ryzyko akceptujesz? itp. nie chce zmierac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chce zapewnic synkowi pare groszy na start Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Ten kto ustrzeli 300 stronę zostanie nagrodzony Królewskim Orederm Ruzinko (z Burundi) o jeju A taaaak, stara się dla Was wszystkich Prezes, stara... a Wy czasem mu nawet samochodu służbowego poskąpicie... Prezesie.. nie ma sprawy... mozemy zrobic zrzutke na samochod.. ale pod warunkiem ze bedziesz zaoptrywał sie w paliwo tylko u mnie, pasuje? A co Ty stacje benzynową masz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 a tak przy okazji ..... KZE widze ze pracujesz w Aliansie szukam obecnie jakiejs dobrej polisy dla synka .... takiej coby po osiagnieciu 18lat mial pare groszy nazbierane macie cos takiego swojej ofercie? czy to nie pic na wode? oplaca sie? Tak pracuję w TU Allianz Polska S.A. To nie jest pic na wodę. Jak powiesz więcej szczegółów to moge cos doradzić np. na co chcesz zmierać? Jak dużą kwote chcesz zebrać? Jak duże ryzyko akceptujesz? itp. nie chce zmierac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chce zapewnic synkowi pare groszy na start Nie zmierać, tylko zbierać. Sorry za literówkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 A to się zdziwi kze znów cały ranek spędzi na czytaniu Takie emocje mnie mineły... Ale się działo... Gratulacje dla Jooli za 300 stronkę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.05.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 AKTUALNY RANKING 1. kze - 392. Kasztanka - 303. Whisper, Sonika - 285. Fizyk - 246. Badi - 227. Moniś - 218. Monka - 149. Joanna i Janusz, maksiu - 1211. Agniesia - 1112. Andrzejka - 913. Aga J.G., joola - 815. Teska, Jezier - 717. jane - 618. Wojty-3, Ania -320. Daria - 221. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa - po 1 punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.05.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Witam w słoneczny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.05.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Znowu tyle nastukaliście że cięzko przeczytać , ale jakoś przebrnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 heloł dajcie maila to wyślę wam coś fajnego To ja też poprosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Znowu tyle nastukaliście że cięzko przeczytać , ale jakoś przebrnęłam Ufffff ja też przebrnąłem... Cięzko było, ale jakoś dałem radę. Chociaz Ty Aga J.G. mnie rozumiesz w temacie czytania tych stron... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts