frosch 23.03.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Justynka , caly czas tobie w pracy myslalam i chcialam nawet esiola wyslac , ale fonek w domciu zostal ciesze sie , ze wszystko jest juz w porzadku dbaj o siebie prosze , bo .... Miałam Ci pisać smsa ze szpitala, ale nie wiedziałam, na który numer, zebyś odczytała Dbam o siebie, dbam. I nie tylko o siebie. Dostałam wytyczne od mojego doktorka kiedys mialam dwa fony i nie musialam karty zmieniac ,ale jeden mi w Pl zarabali teraz pisz na niemiecki zwlaszcza w pon po usg jak sie dowiem , ze zaniedbujesz mojego krojcoka , to..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 23.03.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 froschka jak tam Twoje rododendrony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.03.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Ja stanowczo protestuję!!!!!!!!!!! Czai się gdzieś w krzakach, my tu robotę czarną odwalamy, o on potem chyc i już ma następną stronkę na koncie.... Gratulki, inżynierze Kaśka - jesteś tutaj zbyt krótko żeby wiedzieć że im kto wyżej w rankingu tym więcej czaił się w krzakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 froschka jak tam Twoje rododendrony ?i , pisalam ci , ale ty wogle nie zwracasz na mnie uwagi zostal dokupiony jeszcze jeden w kolorze lila wsadze je na dzialke w czasie Swiat wielkanocnych bardziej niz mrozow boje sie zlodziei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Pp, to Ty w szpitalu byłaś?! Mam nadzieję, że wszystko już w porządku! Frosch ma rację, musisz dbać o siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.03.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 no tak, co ja malutki robaczek świętojański mogę wiedzieć o rw?? NIC.........ZUPEŁNIE NIC Czy przeprosić mogę za tak chamskie zachowanie..............??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 mamon gatki tajniaku http://i55.photobucket.com/albums/g158/gabinet-osobliwosci/Stringi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 23.03.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Ja stanowczo protestuję!!!!!!!!!!! Czai się gdzieś w krzakach, my tu robotę czarną odwalamy, o on potem chyc i już ma następną stronkę na koncie.... Gratulki, inżynierze Dokladnie !! Mozna sie zniechecic Gatki !!!http://www.sunny-dessous.de/files/17312$2$19$5382-87milk-milk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.03.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Gaciorki http://de.fishki.net/picsw/032007/09/beach/tn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Panie Inżynierze, gratki!!! http://stachu.suns.pl/gfx_majty/majtki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 23.03.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 froschka jak tam Twoje rododendrony ?i , pisalam ci , ale ty wogle nie zwracasz na mnie uwagi zostal dokupiony jeszcze jeden w kolorze lila wsadze je na dzialke w czasie Swiat wielkanocnych bardziej niz mrozow boje sie zlodziei froschka , kajam sie, tudziez w pierwsi bije, niedoczytalam... i obiecuje natychmiastowa poprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 czy ktos widzial moje dzieci ? nie ma zanego z nich na gg impreza w chacie trza zadzwonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.03.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Justynka , caly czas tobie w pracy myslalam i chcialam nawet esiola wyslac , ale fonek w domciu zostal ciesze sie , ze wszystko jest juz w porzadku dbaj o siebie prosze , bo .... Miałam Ci pisać smsa ze szpitala, ale nie wiedziałam, na który numer, zebyś odczytała Dbam o siebie, dbam. I nie tylko o siebie. Dostałam wytyczne od mojego doktorka kiedys mialam dwa fony i nie musialam karty zmieniac ,ale jeden mi w Pl zarabali teraz pisz na niemiecki zwlaszcza w pon po usg jak sie dowiem , ze zaniedbujesz mojego krojcoka , to..... W poniedziałek na niemiecki number? Nie ma sprawy. Nie zaniedbuję krojcoka, ale żal mi go było bardzo, od wczoraj nic nie jadł.... To się chociaż dziś jabłek gotowanych najadłam, zeby mu w brzuszku nie burczało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 froschka jak tam Twoje rododendrony ?i , pisalam ci , ale ty wogle nie zwracasz na mnie uwagi zostal dokupiony jeszcze jeden w kolorze lila wsadze je na dzialke w czasie Swiat wielkanocnych bardziej niz mrozow boje sie zlodziei froschka , kajam sie, tudziez w pierwsi bije, niedoczytalam... i obiecuje natychmiastowa poprawe na kolana nie musisz , wystarczy , ze ja klecze myslisz , ze zmarzna ? maja ok .60-70 centymow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.03.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Pp, to Ty w szpitalu byłaś?! Mam nadzieję, że wszystko już w porządku! Frosch ma rację, musisz dbać o siebie! Tak, byłam od wczoraj, na obserwacji i pod kroplówką Ale juz z nami wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 23.03.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Kaśka - jesteś tutaj zbyt krótko żeby wiedzieć że im kto wyżej w rankingu tym więcej czaił się w krzakach Czulam, ze ktos mnie obserwuje, jak gadam sama do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.03.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 czy ktos widzial moje dzieci ? nie ma zanego z nich na gg impreza w chacie trza zadzwonic Ja ich nie widziałam, ale męża mogę podesłać, zeby zobaczył, czy się dobrze bawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Justynka , caly czas tobie w pracy myslalam i chcialam nawet esiola wyslac , ale fonek w domciu zostal ciesze sie , ze wszystko jest juz w porzadku dbaj o siebie prosze , bo .... Miałam Ci pisać smsa ze szpitala, ale nie wiedziałam, na który numer, zebyś odczytała Dbam o siebie, dbam. I nie tylko o siebie. Dostałam wytyczne od mojego doktorka kiedys mialam dwa fony i nie musialam karty zmieniac ,ale jeden mi w Pl zarabali teraz pisz na niemiecki zwlaszcza w pon po usg jak sie dowiem , ze zaniedbujesz mojego krojcoka , to..... W poniedziałek na niemiecki number? Nie ma sprawy. Nie zaniedbuję krojcoka, ale żal mi go było bardzo, od wczoraj nic nie jadł.... To się chociaż dziś jabłek gotowanych najadłam, zeby mu w brzuszku nie burczało nic mu nie bedzie , ja z Tomkiem bylam tydzien na glodzie (dostawalam w szpitalu ampicyline , na ktora nie wiedzialam , ze jestem uczulona ) i widziaals jaki kawal chlopka z niego dzisiaj jest najpierw dzidzia sciagnie zapasy z ciebe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 23.03.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 froschka jak tam Twoje rododendrony ?i , pisalam ci , ale ty wogle nie zwracasz na mnie uwagi zostal dokupiony jeszcze jeden w kolorze lila wsadze je na dzialke w czasie Swiat wielkanocnych bardziej niz mrozow boje sie zlodziei froschka , kajam sie, tudziez w pierwsi bije, niedoczytalam... i obiecuje natychmiastowa poprawe na kolana nie musisz , wystarczy , ze ja klecze myslisz , ze zmarzna ? maja ok .60-70 centymow ja sie nie znam, ja tu tylko sprzatam , zalezy czy zaszczci Cie wiosna na Wielkanoc . Ja wysadzalam w pol kwietnia, kwitly juz, ale jeden po roku padl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 czy ktos widzial moje dzieci ? nie ma zanego z nich na gg impreza w chacie trza zadzwonic A liczyłaś, że Oleńka nie zrobi imprezy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts