frosch 23.03.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 czy ktos widzial moje dzieci ? nie ma zanego z nich na gg impreza w chacie trza zadzwonic Ja ich nie widziałam, ale męża mogę podesłać, zeby zobaczył, czy się dobrze bawią Krzysiu pojdzie i zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.03.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Kaśka - jesteś tutaj zbyt krótko żeby wiedzieć że im kto wyżej w rankingu tym więcej czaił się w krzakach Czulam, ze ktos mnie obserwuje, jak gadam sama do siebie I na dodatek będzie miał 100% szans na ustrzelenie stronki, nawet, jak jest 10 czajników naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 froschka jak tam Twoje rododendrony ?i , pisalam ci , ale ty wogle nie zwracasz na mnie uwagi zostal dokupiony jeszcze jeden w kolorze lila wsadze je na dzialke w czasie Swiat wielkanocnych bardziej niz mrozow boje sie zlodziei froschka , kajam sie, tudziez w pierwsi bije, niedoczytalam... i obiecuje natychmiastowa poprawe na kolana nie musisz , wystarczy , ze ja klecze myslisz , ze zmarzna ? maja ok .60-70 centymow ja sie nie znam, ja tu tylko sprzatam , zalezy czy zaszczci Cie wiosna na Wielkanoc . Ja wysadzalam w pol kwietnia, kwitly juz, ale jeden po roku padl... zycz mi wobec tego szczescia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 23.03.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Ide moi mili, bawcie sie dobrz, choc beze mnie Sprawdze przy okazji kto tym razem sie czail Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 23.03.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 froschka jak tam Twoje rododendrony ?i , pisalam ci , ale ty wogle nie zwracasz na mnie uwagi zostal dokupiony jeszcze jeden w kolorze lila wsadze je na dzialke w czasie Swiat wielkanocnych bardziej niz mrozow boje sie zlodziei froschka , kajam sie, tudziez w pierwsi bije, niedoczytalam... i obiecuje natychmiastowa poprawe na kolana nie musisz , wystarczy , ze ja klecze myslisz , ze zmarzna ? maja ok .60-70 centymow ja sie nie znam, ja tu tylko sprzatam , zalezy czy zaszczci Cie wiosna na Wielkanoc . Ja wysadzalam w pol kwietnia, kwitly juz, ale jeden po roku padl... zycz mi wobec tego szczescia masz jak w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 czy ktos widzial moje dzieci ? nie ma zanego z nich na gg impreza w chacie trza zadzwonic A liczyłaś, że Oleńka nie zrobi imprezy??? dzwonilam siedza grzecznie z babcia , opa , ciotkami , wujkami , kuzynami ...ale impra hahhahha ...ani nic wypic , ani zajarac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Ide moi mili, bawcie sie dobrz, choc beze mnie Sprawdze przy okazji kto tym razem sie czail Pa! idzie sie czaic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.03.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Justynka , caly czas tobie w pracy myslalam i chcialam nawet esiola wyslac , ale fonek w domciu zostal ciesze sie , ze wszystko jest juz w porzadku dbaj o siebie prosze , bo .... Miałam Ci pisać smsa ze szpitala, ale nie wiedziałam, na który numer, zebyś odczytała Dbam o siebie, dbam. I nie tylko o siebie. Dostałam wytyczne od mojego doktorka kiedys mialam dwa fony i nie musialam karty zmieniac ,ale jeden mi w Pl zarabali teraz pisz na niemiecki zwlaszcza w pon po usg jak sie dowiem , ze zaniedbujesz mojego krojcoka , to..... W poniedziałek na niemiecki number? Nie ma sprawy. Nie zaniedbuję krojcoka, ale żal mi go było bardzo, od wczoraj nic nie jadł.... To się chociaż dziś jabłek gotowanych najadłam, zeby mu w brzuszku nie burczało nic mu nie bedzie , ja z Tomkiem bylam tydzien na glodzie (dostawalam w szpitalu ampicyline , na ktora nie wiedzialam , ze jestem uczulona ) i widziaals jaki kawal chlopka z niego dzisiaj jest najpierw dzidzia sciagnie zapasy z ciebe No i chyba skutecznie te zapasy ściągał Ale i tak gotuję mu kompot z jabłek Ano Tomek jest kawał chłopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.03.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Halojest tu kto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.03.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 czy ktos widzial moje dzieci ? nie ma zanego z nich na gg impreza w chacie trza zadzwonic Ja ich nie widziałam, ale męża mogę podesłać, zeby zobaczył, czy się dobrze bawią Krzysiu pojdzie i zostanie Hahahahahahahahahaha Uwielbiam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.03.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 idzie ktoś na czata dziś, czy nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.03.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Halo jest tu kto?? Halo, to ja... Pędzę do Ciebie światłowodem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 No i chyba skutecznie te zapasy ściągał Ale i tak gotuję mu kompot z jabłek Ano Tomek jest kawał chłopa a widzialas Tomka ? ja zarlam tydzien wegiel , myslalm ze murzyn albo gornik mi sie urodzi bylam w siodmym miesiacu , ciaza zagrozona , strasznie sie balam , ale wszystko bylo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.03.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.03.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 idzie ktoś na czata dziś, czy nie?? A czajom się??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.03.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 no to pomału do ataku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Pp i pamiętaj, że trzeba dużo leżeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.03.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Kto się tam czai????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.03.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 No i chyba skutecznie te zapasy ściągał Ale i tak gotuję mu kompot z jabłek Ano Tomek jest kawał chłopa a widzialas Tomka ? ja zarlam tydzien wegiel , myslalm ze murzyn albo gornik mi sie urodzi bylam w siodmym miesiacu , ciaza zagrozona , strasznie sie balam , ale wszystko bylo ok A na zdjęciu nie?? No chyba, ze masz takie dwa kawały chłopów w domu Poza tym z opowieści Twoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts