Jajcek 24.03.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 My uciekamy spać. Miłego wieczorku wszystkim!! PAPA!!! nie bedzie nastepnych gatek ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.03.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 no to jeszcze ode mnie Jacku króliczki Playboya dzieki Ewcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.03.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 no to jak sie spodobał żart .....to teraz moge spokojnie iść do pewnego przystojniaka przypominam .....spimy JUTRO o jedną godzinę krócej DOBRANOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.03.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 no to jak sie spodobał żart .....to teraz moge spokojnie iść do pewnego przystojniaka przypominam .....spimy JUTRO o jedną godzinę krócej DOBRANOC a ja za to pracuje o godzine krocej Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.03.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 wrzyscy śpiom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.03.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 STRESZCZENIE Poprzednią stronkę ustrzeliła Verunia, wręczyła sobie gatki, które wspaniałomyślnie przyjęła czym rozbawiła Olkę i mnie. Napisała kichowate streszczenie tłumacząc, że przyszła na koniec więc nie miała pojęcia o co biega. Pisałam to streszczenie pod ciebie, wiedziałam, że ci się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.03.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Cześć Verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.03.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 wrzyscy śpiom? Ja jeszcze żyję choć troszku oczadziałam na sąsiedzkim ognisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2007 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Dzień dobry wszystkim!!! Pobudka!!! Już czas wstawać! Pamiętacie, że dziś przestawialiśmy zegarki? Od dziś godzina wysłania postu będzie się zgadzać. Czas dzionek zacząć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2007 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Ja widzę, że Wy tu wczoraj nieźle zaszaleliście. Ewa, króliczki boskie, ha ha ha Jajcek, gratulacje za stronki Mikopiko, coś dla Ciebie na dobry początek dnia http://manta.univ.gda.pl/~mgrzywac/kotek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.03.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Kasia.. Mamoń to najfajniejszy facet na tym forum. Niezwykle inteligentny i z poczuciem humoru. Uwierz mi że tak jest Przez grzeczność nie zaprzeczę. heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.03.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 inż mamoń, jesteś tam jeszcze??? jestem, ale w krzakach mówiłam czesc jajcek!!! wieki cię nie było co u ciebie???? jakos ostatnio czasu malo ale dzienniki na bierzaco czytam I czekam na spotkanie muratora i licze ze tym razem sie nie wylamiecie i ty i mamon i cala ta reszta co w zeszlym, roku nie dopisala bez mamonia nigdzie nie pojadę tylko zebyscie o oli nie zapomnieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Poproszę oświeconych o więcej informacji - gdzie się odbywają te spotkania? Jednodniowe? Kiedy było ostatnie? Ile piwa poszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.03.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Poproszę oświeconych o więcej informacji - gdzie się odbywają te spotkania? Jednodniowe? Kiedy było ostatnie? Ile piwa poszło? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=93549 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.03.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 dzien dobry w niedziele wiosna do mnie przylazla depeeska , zobacz tutaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=93549&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.03.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 hej Froschko na które ustawienie zmieniamy w profilu, aby godzina się zgadzała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Ola, Froschka, dzięki za informację. Poczytałam i już żal mi ... ściska, bo widzę, że nie będę mogła. A taka okazja, kurczę... A Wy jedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.03.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 hej Froschko na które ustawienie zmieniamy w profilu, aby godzina się zgadzała? hej olko , jeszcze nie wiem , ale ide poombinowac i dam ci cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.03.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Ola, Froschka, dzięki za informację. Poczytałam i już żal mi ... ściska, bo widzę, że nie będę mogła. A taka okazja, kurczę... A Wy jedziecie? niestety moja chrzesniaczka ma 20.05 komunie olka na Kalingradzie mi pasuje z ta godzina ide szykowac sniadanie , mam godzine spoznienia tak apropo , nastawilam budzik na 7-ma.......i wstalam po czym chwile grzebalam w fotkach i patrze..... kurde , ale ten czas leci ..po osmej dopiero na RW sie dowiedzialam , ze czas byl przestawiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Ola, Froschka, dzięki za informację. Poczytałam i już żal mi ... ściska, bo widzę, że nie będę mogła. A taka okazja, kurczę... A Wy jedziecie? niestety moja chrzesniaczka ma 20.05 komunie olka na Kalingradzie mi pasuje z ta godzina ide szykowac sniadanie , mam godzine spoznienia tak apropo , nastawilam budzik na 7-ma.......i wstalam po czym chwile grzebalam w fotkach i patrze..... kurde , ale ten czas leci ..po osmej dopiero na RW sie dowiedzialam , ze czas byl przestawiany No tak... Dobrze, że mamy to RW. Froschko, odezwij się na priva, czy wiesz coś o swoim powrocie po świętach i czy zajrzysz (uparta bestia jestem)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts