Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Froschka chyba poszła poszperać jeszcze gdzie indziej...? Ja wczoraj wyczytywałam sobie opinie o forum. Ależ tam niektórzy zawzięcie się kłócą! :o A jakie złośliwości i niemiłe posty... :roll: Bardzo mi się to nie podoba. Nie mają nic lepszego do roboty, czy co? :roll:

Dzień dobry, Mikopiko i wartownik!!! Miło Was widzieć z rana! :D :D

Froschka chyba poszła poszperać jeszcze gdzie indziej...? Ja wczoraj wyczytywałam sobie opinie o forum. Ależ tam niektórzy zawzięcie się kłócą! :o A jakie złośliwości i niemiłe posty... :roll: Bardzo mi się to nie podoba. Nie mają nic lepszego do roboty, czy co? :roll:

Dzień dobry, Mikopiko i wartownik!!! Miło Was widzieć z rana! :D :D

A GDZIE TE OPINIE? CHĘTNIE POCZYTAM :roll:

A w ogóle to mam do Was DUUUUUUŻĄ prośbę: BARDZO PROSZĘ Szanownych Państwa pisujących w RW o rozważenie mojego postulatu: aby fotki na forum wstawiać tam gdzie się to da jako miniaturki do powiększenia.

Ja mam internet bezprzewodowy, z limitem transferu danych. I nie mogę z Wami być tyle ile chciałabym, bo za każdym razem nawet jak odświeżam, to ładują mi się obrazki i licznik BARDZOOO bije... Wie, że nie uda się to z wszystkimi obrazkami, ale... można by tak? Radość moja byłaby wielka... :D :D :D

Wartowniku, powiedz wreszcie, czy konwertowałeś animki na gify i co z tego wynikło? :roll:

Otwierasz program do grafiki i w nim otwierasz rzeczony obrazek. Po czym z menu Plik wybierasz Zapisz jako... i w oknie dialogowym definiujesz miejsce pobytu obrazka na HDD (twardym) oraz pod nazwą pliku z rozwijanej listy przy opcji Typ pliku wybierasz *.gif Gotowe! Jeśli na liście typów plików nie masz gifa to szukaj na płytkach czasopism komputerowych programów, które to potrafią (czytaj: mają na liście). Net chce mieć format *.gif dla wszystkich ruszających się obrazków poza filmikami, to jest najpopularniejszy format.

Mikopiko, możesz iść tam:

http://forum.muratordom.pl/viewforum.php?f=101&sid=595611925f89a5a1ba273a682aa59d04

i wybrać sobie temat, np. o hipokryzji czy usuwaniu postów albo o tym, że robi się niemiło. Uprzedzam: czytać też niemiło. :(