Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Otwierasz program do grafiki i w nim otwierasz rzeczony obrazek. Po czym z menu Plik wybierasz Zapisz jako... i w oknie dialogowym definiujesz miejsce pobytu obrazka na HDD (twardym) oraz pod nazwą pliku z rozwijanej listy przy opcji Typ pliku wybierasz *.gif Gotowe! Jeśli na liście typów plików nie masz gifa to szukaj na płytkach czasopism komputerowych programów, które to potrafią (czytaj: mają na liście). Net chce mieć format *.gif dla wszystkich ruszających się obrazków poza filmikami, to jest najpopularniejszy format.

Mikopiko, możesz iść tam:

http://forum.muratordom.pl/viewforum.php?f=101&sid=595611925f89a5a1ba273a682aa59d04

i wybrać sobie temat, np. o hipokryzji czy usuwaniu postów albo o tym, że robi się niemiło. Uprzedzam: czytać też niemiło. :(

:cry: :cry:

......ale mialam sen powalony :o :roll:

A co Ci się śniło? :roll:

bylo dwoch facioli ( ale ja podejzewam , ze jeden to byl babka :o ) lazili po miescie , w takich plaszczach skorzanych jak z matrixa , w koncu wlezli na jakies strasznie syfiate podworko i tam stal gosciu , taki menel i cos gadal , ale miuzik mi zagluszal slowa ( normalnie mialam sciezke dzwiekowa ) .nie wiem o co poszlo , ale ten nieoogolony menel chlusnal fusami z kawy jednemu z tych matrixow .a oni szukali kuchni , wiec poszli do piwnicy , w ktorej byla sypialnia , wlezli do szafy z takimi rozsuwanymi drzwiami , cos tam sie zakotlowalo i z glowy jednego zaczely wyskakiwac rybki , lorowe jak nemo i strasznie duze . anajlepsze bylo to pluuum za kazdym razem

:o :lol: :lol: :lol:

......ale mialam sen powalony :o :roll:

A co Ci się śniło? :roll:

bylo dwoch facioli ( ale ja podejzewam , ze jeden to byl babka :o ) lazili po miescie , w takich plaszczach skorzanych jak z matrixa , w koncu wlezli na jakies strasznie syfiate podworko i tam stal gosciu , taki menel i cos gadal , ale miuzik mi zagluszal slowa ( normalnie mialam sciezke dzwiekowa ) .nie wiem o co poszlo , ale ten nieoogolony menel chlusnal fusami z kawy jednemu z tych matrixow .a oni szukali kuchni , wiec poszli do piwnicy , w ktorej byla sypialnia , wlezli do szafy z takimi rozsuwanymi drzwiami , cos tam sie zakotlowalo i z glowy jednego zaczely wyskakiwac rybki , lorowe jak nemo i strasznie duze . anajlepsze bylo to pluuum za kazdym razem

:o :lol: :lol: :lol:

:o :o :o :lol:

Chyba umyję okna ...a co se bede :wink: ...

gratuluję ...dobrego pomysłu :lol:

.....oraz zdobycia punkcika :D

do mycia okien to raczej zbyt prowokujące ,ale potem .....kto wie ? :wink:

http://www.misterna.pl/zdjecia/stringi_Mat_fs614_m.jpg

kiedyś widziałam kobitkę w takich stringach, która kosiła trawę a na ulicy robotnicy układali kostkę....biedni nie mogli się skupić :lol: