Teska 26.03.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 i obudzic sie nie moge.....druga kawusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 I co powiecie na te obrazki w miniaturkach (czytaj posty wyżej)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 26.03.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Chyba umyję okna ...a co se bede ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.03.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 26.03.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Otwierasz program do grafiki i w nim otwierasz rzeczony obrazek. Po czym z menu Plik wybierasz Zapisz jako... i w oknie dialogowym definiujesz miejsce pobytu obrazka na HDD (twardym) oraz pod nazwą pliku z rozwijanej listy przy opcji Typ pliku wybierasz *.gif Gotowe! Jeśli na liście typów plików nie masz gifa to szukaj na płytkach czasopism komputerowych programów, które to potrafią (czytaj: mają na liście). Net chce mieć format *.gif dla wszystkich ruszających się obrazków poza filmikami, to jest najpopularniejszy format. Mikopiko, możesz iść tam: http://forum.muratordom.pl/viewforum.php?f=101&sid=595611925f89a5a1ba273a682aa59d04 i wybrać sobie temat, np. o hipokryzji czy usuwaniu postów albo o tym, że robi się niemiło. Uprzedzam: czytać też niemiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.03.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Pust wsiegda budiet sonce pust wsiegda budiet niebo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.03.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 grtulki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Wow, to miło, gdy nas więcej do kawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Chyba umyję okna ...a co se bede ... gratki..... a nie masz ochoty umyc wiecej mam 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.03.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 ......ale mialam sen powalony A co Ci się śniło? bylo dwoch facioli ( ale ja podejzewam , ze jeden to byl babka ) lazili po miescie , w takich plaszczach skorzanych jak z matrixa , w koncu wlezli na jakies strasznie syfiate podworko i tam stal gosciu , taki menel i cos gadal , ale miuzik mi zagluszal slowa ( normalnie mialam sciezke dzwiekowa ) .nie wiem o co poszlo , ale ten nieoogolony menel chlusnal fusami z kawy jednemu z tych matrixow .a oni szukali kuchni , wiec poszli do piwnicy , w ktorej byla sypialnia , wlezli do szafy z takimi rozsuwanymi drzwiami , cos tam sie zakotlowalo i z glowy jednego zaczely wyskakiwac rybki , lorowe jak nemo i strasznie duze . anajlepsze bylo to pluuum za kazdym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.03.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 jezdeś jezdeś!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 26.03.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Qurcze to mój pierwszy raz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.03.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 ......ale mialam sen powalony A co Ci się śniło? bylo dwoch facioli ( ale ja podejzewam , ze jeden to byl babka ) lazili po miescie , w takich plaszczach skorzanych jak z matrixa , w koncu wlezli na jakies strasznie syfiate podworko i tam stal gosciu , taki menel i cos gadal , ale miuzik mi zagluszal slowa ( normalnie mialam sciezke dzwiekowa ) .nie wiem o co poszlo , ale ten nieoogolony menel chlusnal fusami z kawy jednemu z tych matrixow .a oni szukali kuchni , wiec poszli do piwnicy , w ktorej byla sypialnia , wlezli do szafy z takimi rozsuwanymi drzwiami , cos tam sie zakotlowalo i z glowy jednego zaczely wyskakiwac rybki , lorowe jak nemo i strasznie duze . anajlepsze bylo to pluuum za kazdym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.03.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Qurcze to mój pierwszy raz ... nie jesteś już....dziewicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Pust wsiegda budiet sonce pust wsiegda budiet niebo... andre, dzięki za piosenkę z rana! A jeszcze taka wypasiona... Gratki, Monika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.03.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Chyba umyję okna ...a co se bede ... gratuluję ...dobrego pomysłu .....oraz zdobycia punkcika do mycia okien to raczej zbyt prowokujące ,ale potem .....kto wie ? http://www.misterna.pl/zdjecia/stringi_Mat_fs614_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.03.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Chyba umyję okna ...a co se bede ... gratuluję ...dobrego pomysłu .....oraz zdobycia punkcika do mycia okien to raczej zbyt prowokujące ,ale potem .....kto wie ? http://www.misterna.pl/zdjecia/stringi_Mat_fs614_m.jpg kiedyś widziałam kobitkę w takich stringach, która kosiła trawę a na ulicy robotnicy układali kostkę....biedni nie mogli się skupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Kochani, ponawiam prośbę o wstawianie fotek jako miniaturek do rozwinięcia - mam limit transferu danych... Może rozważycie taką opcję? PLLLIIIIIISSSSSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.03.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 monikach gratki witam wszystkich coś mnie ominęło jak mnie nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts