Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

mikopiko :-? trzymam kciuki za zdrowko synka .....będzie dobrze 8)

dzięki, ale niestety z tego nie wyjdzie :( trzeba będzie decydować się na operacje albo na próbę ostrzykiwania teflonem(w znieczuleniu i 70% że będzie ok :( )

ale będzie dobrze i nie chce już o tym gadać, ...lepiej powiedzcie co tam się działo ciekawego :lol:

Ewa, mam pytanie :oops: ... jak zaciągasz te wiśnie mąką ziemn. to nie robią się krupy :-? ?? Jak Ty to robisz? Zajrzałam do KAWIARNI jak serwowałaś deserek :D :D...

Znacie się jak łyse konie i...nie miałam śmiałości zapytać :oops: :oops: ...

barzdo prosto ...otóż troszke zimnej wody w szklance do tego łyzeczkę lub mniej mąki ziemniaczznej ( zależy ile masz soku z wiśni -zawsze lepiej dac mniej mąki -zawsze można zagęścić ) ....rozmieszasz i ciurkiem na gotujące sie wiśnie-stale mieszasz - taki rzadki kisiel wyjdzie :wink:

ewa, mam pytanie :oops: ... Jak zaciągasz te wiśnie mąką ziemn. To nie robią się krupy :-? ?? Jak ty to robisz? Zajrzałam do kawiarni jak serwowałaś deserek :D :D...

Znacie się jak łyse konie i...nie miałam śmiałości zapytać :oops: :oops: ...

barzdo prosto ...otóż troszke zimnej wody w szklance do tego łyzeczkę lub mniej mąki ziemniaczznej ( zależy ile masz soku z wiśni -zawsze lepiej dac mniej mąki -zawsze można zagęścić ) ....rozmieszasz i ciurkiem na gotujące sie wiśnie-stale mieszasz - taki rzadki kisiel wyjdzie :wink:

ewcia dzięki wielkie :D :D :D

i ja też Ew-ka z pytaniem nietypowym...

to twoje połączenie gresu z parkietem to wycięte laserem czy nie? i jak duży jest twój taras bo jestem na etapie planowania wielkości? :-?

gres ciety normalnie -przez płytkarza :lol:

taras mam 10 x 3,30 ale teraz zrobiłabym metr szerszy :-?

i ja też Ew-ka z pytaniem nietypowym...

to twoje połączenie gresu z parkietem to wycięte laserem czy nie? i jak duży jest twój taras bo jestem na etapie planowania wielkości? :-?

gres ciety normalnie -przez płytkarza :lol:

taras mam 10 x 3,30 ale teraz zrobiłabym metr szerszy :-?

a dlaczego?

co dlaczego ? :lol:

bo za wąski :-?