monikach 26.03.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Byłam ze starszą córą na zakupach: 3 bluzeczki, dwie kurteczki, kapelusik i buciki....jeszcze rowerek sobie upatrzyła za skromne 650 zeta... http://www.bikeman.pl/images/2k7_gnt_taffy-125-fs.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.03.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 mikopiko trzymam kciuki za zdrowko synka .....będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 26.03.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 dzień dobry / wieczór w końcu nie wiadomo kiedy to pójdzie Witaj Ewa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.03.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 mikopiko trzymam kciuki za zdrowko synka .....będzie dobrze dzięki, ale niestety z tego nie wyjdzie trzeba będzie decydować się na operacje albo na próbę ostrzykiwania teflonem(w znieczuleniu i 70% że będzie ok ) ale będzie dobrze i nie chce już o tym gadać, ...lepiej powiedzcie co tam się działo ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.03.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 dzień dobry / wieczór w końcu nie wiadomo kiedy to pójdzie Witaj Ewa! czesc Monia dawne czestochowskie ? a teraz jakie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 26.03.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 dzień dobry / wieczór w końcu nie wiadomo kiedy to pójdzie Witaj Ewa! czesc Monia dawne czestochowskie ? a teraz jakie ? ŚLĄSKIE ... Wiesz ze mnie ślązak jak z koziej... .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.03.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 ja tez kiedys miałam woj czestochowskie ....teraz opolskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 26.03.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Ewa, mam pytanie ... jak zaciągasz te wiśnie mąką ziemn. to nie robią się krupy ?? Jak Ty to robisz? Zajrzałam do KAWIARNI jak serwowałaś deserek ... Znacie się jak łyse konie i...nie miałam śmiałości zapytać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 26.03.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 ja tez kiedys miałam woj czestochowskie ....teraz opolskie Toś Ty "ziomal" jest .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.03.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Ewa, mam pytanie ... jak zaciągasz te wiśnie mąką ziemn. to nie robią się krupy ?? Jak Ty to robisz? Zajrzałam do KAWIARNI jak serwowałaś deserek ... Znacie się jak łyse konie i...nie miałam śmiałości zapytać ... barzdo prosto ...otóż troszke zimnej wody w szklance do tego łyzeczkę lub mniej mąki ziemniaczznej ( zależy ile masz soku z wiśni -zawsze lepiej dac mniej mąki -zawsze można zagęścić ) ....rozmieszasz i ciurkiem na gotujące sie wiśnie-stale mieszasz - taki rzadki kisiel wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.03.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 i ja też Ew-ka z pytaniem nietypowym... to twoje połączenie gresu z parkietem to wycięte laserem czy nie? i jak duży jest twój taras bo jestem na etapie planowania wielkości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.03.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Monika ja z Olesna nadaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.03.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 ja tez kiedys miałam woj czestochowskie ....teraz opolskie Toś Ty "ziomal" jest .. Ja też kiedyś "medalik" Witam wszystkich wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 26.03.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 ewa, mam pytanie ... Jak zaciągasz te wiśnie mąką ziemn. To nie robią się krupy ?? Jak ty to robisz? Zajrzałam do kawiarni jak serwowałaś deserek ... Znacie się jak łyse konie i...nie miałam śmiałości zapytać ... barzdo prosto ...otóż troszke zimnej wody w szklance do tego łyzeczkę lub mniej mąki ziemniaczznej ( zależy ile masz soku z wiśni -zawsze lepiej dac mniej mąki -zawsze można zagęścić ) ....rozmieszasz i ciurkiem na gotujące sie wiśnie-stale mieszasz - taki rzadki kisiel wyjdzie ewcia dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.03.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 i ja też Ew-ka z pytaniem nietypowym... to twoje połączenie gresu z parkietem to wycięte laserem czy nie? i jak duży jest twój taras bo jestem na etapie planowania wielkości? gres ciety normalnie -przez płytkarza taras mam 10 x 3,30 ale teraz zrobiłabym metr szerszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.03.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 czesc ziomalki i pseudoziomalki ja jestem slazaczka , mam chlopa z opolskiego a bede mieszkac .......wy juz wiecie ...dawne czestochowskie mikopiko , badz dobrej mysli jestesmy z toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.03.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 i ja też Ew-ka z pytaniem nietypowym... to twoje połączenie gresu z parkietem to wycięte laserem czy nie? i jak duży jest twój taras bo jestem na etapie planowania wielkości? gres ciety normalnie -przez płytkarza taras mam 10 x 3,30 ale teraz zrobiłabym metr szerszy a dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 26.03.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Monika ja z Olesna nadaję Ode mnie z domku do Olesna 40 min. to jak rzut beretem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.03.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 i ja też Ew-ka z pytaniem nietypowym... to twoje połączenie gresu z parkietem to wycięte laserem czy nie? i jak duży jest twój taras bo jestem na etapie planowania wielkości? gres ciety normalnie -przez płytkarza taras mam 10 x 3,30 ale teraz zrobiłabym metr szerszy a dlaczego? co dlaczego ? bo za wąski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.03.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 czesc ziomalki i pseudoziomalki ja jestem slazaczka , mam chlopa z opolskiego a bede mieszkac .......wy juz wiecie ...dawne czestochowskie mikopiko , badz dobrej mysli jestesmy z toba znowuś się na nas wypieła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts