beti555 27.03.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 12 lat to........ niewiele jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 27.03.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 A mi dzisiaj nie przyśnił sie "mój" przystojniaczek Tak na to liczyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 jea , juz sie dowiedzialam mamo ja wariat a wiecie jak sie czuje matka , ktorej syna chca wziasc do woja ? straaaaaaasznie .............staro No co Ty, Froschka !!! Ty raczej czuj się bojowo! Nie daj dziecka gnidom jednym na zmarnowanie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.03.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 jea , juz sie dowiedzialam mamo ja wariat a wiecie jak sie czuje matka , ktorej syna chca wziasc do woja ? straaaaaaasznie .............staro No co Ty, Froschka !!! Ty raczej czuj się bojowo! Nie daj dziecka gnidom jednym na zmarnowanie!!!! tak cicho liczylam , ze wezma go do tego slynnego trojkacika bermudzkiego , wiesz tego kolo ciebie ....moglabym miec okazje cie odwiedzac ( moj brat tam byl .........i wcale sie nie zmarnowal .......no moze troszke ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 27.03.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Musze zmykać Mam urlop a nie moge z Wami posiedziec Jadę na budowę, bo drzwi wejsciowe nam dzisiaj wstawiają a wczoraj wstawili okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.03.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 witam wsiech w słoneczny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.03.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 wczoraj utknęłam w ogrodach i nie potrafiłam z nich wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.03.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Dziędobry A ja dopiero teraz wstałam A dzionek taki piękny Chyba w ogródku pobuszuję . Ale najpierw kawki sie z Wami napiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.03.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Cześć!!! Tomek bardzo dziękuje za prezenty . Cieszył się jak dziecko . tajny zwiad mi doniosl , ze dziecko pepitki jest zlosliwe i pokazuje rodzicom jezyk i d...upke A w zasadzie to nic nam wczoraj na usg nie pokazał i nie wiemy, co nam sie urodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 jea , juz sie dowiedzialam mamo ja wariat a wiecie jak sie czuje matka , ktorej syna chca wziasc do woja ? straaaaaaasznie .............staro No co Ty, Froschka !!! Ty raczej czuj się bojowo! Nie daj dziecka gnidom jednym na zmarnowanie!!!! tak cicho liczylam , ze wezma go do tego slynnego trojkacika bermudzkiego , wiesz tego kolo ciebie ....moglabym miec okazje cie odwiedzac ( moj brat tam byl .........i wcale sie nie zmarnowal .......no moze troszke ) Froszeńko moja kochana... wzruszyłam się... A tak bez tego wojska to nie możesz zajrzeć? Ja to wiem. MOŻESZ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.03.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 A w zasadzie to nic nam wczoraj na usg nie pokazał i nie wiemy, co nam sie urodzi I to jest właśnie najpiekniejsze Cud narodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.03.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Andrzejko, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!! :) http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/2/4/0/9/4091_113059280030.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.03.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 A w zasadzie to nic nam wczoraj na usg nie pokazał i nie wiemy, co nam sie urodzi I to jest właśnie najpiekniejsze Cud narodzin Ewentualnie mały złośnik Jeszcze się nie urodził, a już charakterek pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Dziewczyny moje kochane, jakie życie jest dziś piękne! Właśnie byłam przez kilka minut w ogrodzie i sadzie - marchewka wschodzi, w sadzie brzoskwinie już zakwitają jak szalone... Wypijam z Wami kawkę i lecę do ogrodu i sadu. Chyba znowu rozpalę sobie ognisko! Komu upiec kiełbaskę? Ja stawiam, a co mi tam! PP, to fajnie jest, gdy dziecko pojawia się na dobre ze swoją "pcią" w chwili narodzin - co by nie było, będziesz wniebowzięta i wzruszona. Przeżycie jedyne na całe życie, wiem, co mówię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.03.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 A w zasadzie to nic nam wczoraj na usg nie pokazał i nie wiemy, co nam sie urodzi I to jest właśnie najpiekniejsze Cud narodzin Ewentualnie mały złośnik Jeszcze się nie urodził, a już charakterek pokazuje albo.............zlosnica dawam popalic wazne ze ma wielkie serce i klate , nie pepitka? hhahha organy przydatne w przypadku jakiejkolwiek plci ja tam ? karnelas sie wozem wczoraj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.03.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 andrzejko spełnij wszystkie swoje marzenia http://www.strykowski.net/fotografia_kwiaty_zdjecia/Biale_kwiaty._Fotgrafie_bialych_tulipanow_1751.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.03.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Dziewczyny moje kochane, jakie życie jest dziś piękne! Właśnie byłam przez kilka minut w ogrodzie i sadzie - marchewka wschodzi, w sadzie brzoskwinie już zakwitają jak szalone... Wypijam z Wami kawkę i lecę do ogrodu i sadu. Chyba znowu rozpalę sobie ognisko! Komu upiec kiełbaskę? Ja stawiam, a co mi tam! PP, to fajnie jest, gdy dziecko pojawia się na dobre ze swoją "pcią" w chwili narodzin - co by nie było, będziesz wniebowzięta i wzruszona. Przeżycie jedyne na całe życie, wiem, co mówię... Mam możliwość zrobienia jeszcze jednego usg, zeby się o płeć dowiedzieć, ale chyba zostawimy sprawę, tak jak jest Ja też dzis jadę na budowę, będę śmigać po moim ogrodzie, muszę wygrabić kawałek przed domem. Od wczoraj robimy porządki, coraz ładniej się wokól naszego domku robi A i ognisko chyba też zrobimy!!! AAAAaaaaaaha, odebrałam wczoraj prawko!!!!!!!!!!!! I woziłam Kubę po mieście jego bryką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.03.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 A w zasadzie to nic nam wczoraj na usg nie pokazał i nie wiemy, co nam sie urodzi I to jest właśnie najpiekniejsze Cud narodzin Ewentualnie mały złośnik Jeszcze się nie urodził, a już charakterek pokazuje A chcecie razem rodzić ? Na studiach widziałam kilka porodów i było to niesamowite przeżycie . Za każdym razem prawie beczałam , takie to piekne i wruszające . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.03.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 A w zasadzie to nic nam wczoraj na usg nie pokazał i nie wiemy, co nam sie urodzi I to jest właśnie najpiekniejsze Cud narodzin Ewentualnie mały złośnik Jeszcze się nie urodził, a już charakterek pokazuje albo.............zlosnica dawam popalic wazne ze ma wielkie serce i klate , nie pepitka? hhahha organy przydatne w przypadku jakiejkolwiek plci ja tam ? karnelas sie wozem wczoraj ? Ma, ma klateczkę i serdeucho :) Froszka, no ba!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam prawko, to młody dał mi samochód. Się wczoraj rozbijalismy Przyjadę nim po Ciebie, zaszpanuję, wiesz.... Fura skóra i komóra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.03.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 AAAAaaaaaaha, odebrałam wczoraj prawko!!!!!!!!!!!! I woziłam Kubę po mieście jego bryką musze wejsc zaraz na piotkowska stronke , sprawdzic kronike policyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts