premiumpremium 27.03.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 A w zasadzie to nic nam wczoraj na usg nie pokazał i nie wiemy, co nam sie urodzi I to jest właśnie najpiekniejsze Cud narodzin Ewentualnie mały złośnik Jeszcze się nie urodził, a już charakterek pokazuje A chcecie razem rodzić ? Na studiach widziałam kilka porodów i było to niesamowite przeżycie . Za każdym razem prawie beczałam , takie to piekne i wruszające . Ja nie wiem, a mąż chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.03.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 AAAAaaaaaaha, odebrałam wczoraj prawko!!!!!!!!!!!! I woziłam Kubę po mieście jego bryką musze wejsc zaraz na piotkowska stronke , sprawdzic kronike policyjna Jak w ogolnpolskiej nie mówia znaczy nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.03.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 AAAAaaaaaaha, odebrałam wczoraj prawko!!!!!!!!!!!! I woziłam Kubę po mieście jego bryką musze wejsc zaraz na piotkowska stronke , sprawdzic kronike policyjna No proszę Cię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.03.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 AAAAaaaaaaha, odebrałam wczoraj prawko!!!!!!!!!!!! I woziłam Kubę po mieście jego bryką musze wejsc zaraz na piotkowska stronke , sprawdzic kronike policyjna Jak w ogolnpolskiej nie mówia znaczy nie jest źle Hahahahaha Jeszcze, złośliwce, bedziecie chciały, zeby Was gdzieś zawieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.03.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 A w zasadzie to nic nam wczoraj na usg nie pokazał i nie wiemy, co nam sie urodzi I to jest właśnie najpiekniejsze Cud narodzin Ewentualnie mały złośnik Jeszcze się nie urodził, a już charakterek pokazuje A chcecie razem rodzić ? Na studiach widziałam kilka porodów i było to niesamowite przeżycie . Za każdym razem prawie beczałam , takie to piekne i wruszające . Ja nie wiem, a mąż chce To świetnie , z reguły panowie wymiekają i nie chcą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.03.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 AAAAaaaaaaha, odebrałam wczoraj prawko!!!!!!!!!!!! I woziłam Kubę po mieście jego bryką musze wejsc zaraz na piotkowska stronke , sprawdzic kronike policyjna Jak w ogolnpolskiej nie mówia znaczy nie jest źle Hahahahaha Jeszcze, złośliwce, bedziecie chciały, zeby Was gdzieś zawieźć No jasne , się wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.03.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 A w zasadzie to nic nam wczoraj na usg nie pokazał i nie wiemy, co nam sie urodzi I to jest właśnie najpiekniejsze Cud narodzin Ewentualnie mały złośnik Jeszcze się nie urodził, a już charakterek pokazuje A chcecie razem rodzić ? Na studiach widziałam kilka porodów i było to niesamowite przeżycie . Za każdym razem prawie beczałam , takie to piekne i wruszające . Ja nie wiem, a mąż chce To świetnie , z reguły panowie wymiekają i nie chcą . Bo mój chyba jeszcze nie wie o co chodzi Wczoraj na usg tak się gapił w tej monitor i gapił, aż w końcu walnął "Eeeeee jaki do mnie z oczodołów podobny" Wymiękłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.03.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 pepitka ....i co my tam mamy ? sprzatamy w ogrodku , bo straz miejska rozpoczela kontrole placow dostaniesz podwyzke w przyszlym roku ale najlepszy jest dodatkowy nabor na francuski dla sredniozaawansowanych z dolaczonej fotki wynika , ze na drogach jest spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.03.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Wczoraj na usg tak się gapił w tej monitor i gapił, aż w końcu walnął "Eeeeee jaki do mnie z oczodołów podobny" Wymiękłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.03.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 pepitka ....i co my tam mamy ? sprzatamy w ogrodku , bo straz miejska rozpoczela kontrole placow dostaniesz podwyzke w przyszlym roku ale najlepszy jest dodatkowy nabor na francuski dla sredniozaawansowanych z dolaczonej fotki wynika , ze na drogach jest spokojnie To ja idę na ten francuski A spokój na drogach, bo Kuba w szkole, a ja jeszcze w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.03.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Wczoraj na usg tak się gapił w tej monitor i gapił, aż w końcu walnął "Eeeeee jaki do mnie z oczodołów podobny" Wymiękłam.... Noooooo.... Mówiłam Ci, ze mam fajnego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.03.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Bo mój chyba jeszcze nie wie o co chodzi Wczoraj na usg tak się gapił w tej monitor i gapił, aż w końcu walnął "Eeeeee jaki do mnie z oczodołów podobny" Wymiękłam.... Ja też Ma poczucie humoru Jak chcesz żebyście razem rodzili nie uświadamiaj Go za duzo bo zdezerteruje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.03.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 pepitka ....i co my tam mamy ? sprzatamy w ogrodku , bo straz miejska rozpoczela kontrole placow dostaniesz podwyzke w przyszlym roku ale najlepszy jest dodatkowy nabor na francuski dla sredniozaawansowanych z dolaczonej fotki wynika , ze na drogach jest spokojnie To ja idę na ten francuski A spokój na drogach, bo Kuba w szkole, a ja jeszcze w domku ty sie slaskiego ucz , a nie dzieciaka demoralizowac swinskimi myslami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.03.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Bo mój chyba jeszcze nie wie o co chodzi Wczoraj na usg tak się gapił w tej monitor i gapił, aż w końcu walnął "Eeeeee jaki do mnie z oczodołów podobny" Wymiękłam.... Ja też Ma poczucie humoru Jak chcesz żebyście razem rodzili nie uświadamiaj Go za duzo bo zdezerteruje . Nie, nie, ja mu za dużo nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.03.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Wczoraj na usg tak się gapił w tej monitor i gapił, aż w końcu walnął "Eeeeee jaki do mnie z oczodołów podobny" Wymiękłam.... Noooooo.... Mówiłam Ci, ze mam fajnego męża mowilam ci juz, ze masz fajnego meza , tylko daczego sie jeszcze z nim nie spotkalam ß maxi , pp sama jeszcze nieswiadoma , wiec oboje szczesliwi ja tam bardzo bym chciala , zeby ojciec mojego dziecka byl przy porodzie niestety to marzenie juz nieaktualne moj ex nie chcial sie zgodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.03.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 pepitka ....i co my tam mamy ? sprzatamy w ogrodku , bo straz miejska rozpoczela kontrole placow dostaniesz podwyzke w przyszlym roku ale najlepszy jest dodatkowy nabor na francuski dla sredniozaawansowanych z dolaczonej fotki wynika , ze na drogach jest spokojnie To ja idę na ten francuski A spokój na drogach, bo Kuba w szkole, a ja jeszcze w domku ty sie slaskiego ucz , a nie dzieciaka demoralizowac swinskimi myslami Oj tam od razu demoralizować..... Nauczę się, to i mądra będę i juzek też odziedziczy Na naukę śląskiego to go do ciotki Froszki zaprowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.03.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 pepitka , naucze go tez przeklinac i pic i palic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.03.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 to froschka korki daje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.03.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 mowilam ci juz, ze masz fajnego meza , tylko daczego sie jeszcze z nim nie spotkalam ß maxi , pp sama jeszcze nieswiadoma , wiec oboje szczesliwi Nie wiem, ale go spotkasz. Musisz Lekarz mój też sie ze mnie śmieje, że ja chyba nigdy się nie przyzwyczaję do tego, ze mam rodzić Uciekam na budowę. Zobaczę jak mi rureczki co i wod-kan rozprowadzają Odezwę się do was stamtąd Buziaki!!!!!!!!!!!! Od juzia tez!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.03.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Wczoraj na usg tak się gapił w tej monitor i gapił, aż w końcu walnął "Eeeeee jaki do mnie z oczodołów podobny" Wymiękłam.... Noooooo.... Mówiłam Ci, ze mam fajnego męża mowilam ci juz, ze masz fajnego meza , tylko daczego sie jeszcze z nim nie spotkalam ß maxi , pp sama jeszcze nieswiadoma , wiec oboje szczesliwi ja tam bardzo bym chciala , zeby ojciec mojego dziecka byl przy porodzie niestety to marzenie juz nieaktualne moj ex nie chcial sie zgodzic Jak ja rodziłam facet na porodówce był intruzem i rozgrywały sie pod oknami piękne sceny balkonowe jak z Romea i Julii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts