premiumpremium 28.03.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 AAAAAAAAAAAA Zapomniałabym!! Uwaga: NINIEJSZYM OGŁASZAM, ŻE MÓJ SZANOWNY MAŁŻ, NIEJAKI MACIEJ ZDAŁ DZIŚ EGZAMIN USTNY (Z WYNIKIEM BDB ) I OD DZIŚ JEST Z NIEGO DOKTÓR - SPECJALISTA HURRRRAAAAAA!!!!!!!!!!!! Super!!!!!!!!!! To jaki z Niego doktór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.03.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 coś się dziś dzieje z fotosikiem, ja nie mogłam wstawić nowego avatara ( piękny prawda? ) Piękny, piękny A jak u mnie na działeczce dziś pięknie...... Jaki dom piękny..... Jakie tynki piękne.... Jaki staw piękny..... A jak pięknie nasze psy wpadły do tego stawu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.03.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 coś się dziś dzieje z fotosikiem, ja nie mogłam wstawić nowego avatara ( piękny prawda? ) Piękny, piękny A jak u mnie na działeczce dziś pięknie...... Jaki dom piękny..... Jakie tynki piękne.... Jaki staw piękny..... A jak pięknie nasze psy wpadły do tego stawu..... Jak pieknie mieć staw Sami go robiliście czy juz był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.03.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 coś się dziś dzieje z fotosikiem, ja nie mogłam wstawić nowego avatara ( piękny prawda? ) Piękny, piękny A jak u mnie na działeczce dziś pięknie...... Jaki dom piękny..... Jakie tynki piękne.... Jaki staw piękny..... A jak pięknie nasze psy wpadły do tego stawu..... to ostatnie zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.03.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 coś się dziś dzieje z fotosikiem, ja nie mogłam wstawić nowego avatara ( piękny prawda? ) Piękny, piękny A jak u mnie na działeczce dziś pięknie...... Jaki dom piękny..... Jakie tynki piękne.... Jaki staw piękny..... A jak pięknie nasze psy wpadły do tego stawu..... Jak pieknie mieć staw Sami go robiliście czy juz był? Sami go robiliśmy, już jakiś czas temu. Zdążył obrosnąć trawką, wodnymi badylami i jest z nim superowo Tylko pomościk musimy poprawić, bo już jest wysłużony. Mogę wstawić Wam dzisiejszą fotkę, ale to dopiero wieczorem, bo nie mam tu kabla usb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.03.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 coś się dziś dzieje z fotosikiem, ja nie mogłam wstawić nowego avatara ( piękny prawda? ) Piękny, piękny A jak u mnie na działeczce dziś pięknie...... Jaki dom piękny..... Jakie tynki piękne.... Jaki staw piękny..... A jak pięknie nasze psy wpadły do tego stawu..... to ostatnie zdanie Pierwszy raz tyle wody widziały, szczeniaki I nie wyrobiły z prędkością..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.03.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 coś się dziś dzieje z fotosikiem, ja nie mogłam wstawić nowego avatara ( piękny prawda? ) Piękny, piękny A jak u mnie na działeczce dziś pięknie...... Jaki dom piękny..... Jakie tynki piękne.... Jaki staw piękny..... A jak pięknie nasze psy wpadły do tego stawu..... to ostatnie zdanie Pierwszy raz tyle wody widziały, szczeniaki I nie wyrobiły z prędkością..... musiał być piękny widok!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.03.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 musiał być piękny widok!!!! Daj spokój, aż mnie brzuch ze śmiechu bolał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.03.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Tylko musicie ten staw jakoś potem odgrodzić od juzka Aż strach pomyśleć......tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.03.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Tylko musicie ten staw jakoś potem odgrodzić od juzka Aż strach pomyśleć......tfu też tak pomyślałam ale nie wypowiedziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.03.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Tylko musicie ten staw jakoś potem odgrodzić od juzka Aż strach pomyśleć......tfu też tak pomyślałam ale nie wypowiedziałam... też miałam przemilczeć, ale moja córa wpadła do oczka wodnego na szczęście było płytko, na szczęście byliśmy na miejscu, na szczęscie nic jej się nie stało też nie wyrobiła na zakręcie, miała 1,5roku.......tfuuuu na następny dzień teściowie zasypali oczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.03.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 coś się dziś dzieje z fotosikiem, ja nie mogłam wstawić nowego avatara ( piękny prawda? ) Piękny, piękny A jak u mnie na działeczce dziś pięknie...... Jaki dom piękny..... Jakie tynki piękne.... Jaki staw piękny..... A jak pięknie nasze psy wpadły do tego stawu..... Jak pieknie mieć staw Sami go robiliście czy juz był? Sami go robiliśmy, już jakiś czas temu. Zdążył obrosnąć trawką, wodnymi badylami i jest z nim superowo Tylko pomościk musimy poprawić, bo już jest wysłużony. Mogę wstawić Wam dzisiejszą fotkę, ale to dopiero wieczorem, bo nie mam tu kabla usb. Jak się robi taki staw? Będe miała dużą działkę, może by tak tez o stawiku pomysleć. Małych Jozkw juz się raczej nie spodziewam, bociany odganiam na razie skutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.03.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Na RW nikogo, na czacie nikogo... dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 28.03.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 POMOCY!!! Wstawiłam gif z napisem "U mnie pada" i ktoś zmienia tekst na wulgarny, co robić???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.03.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Najprościej zrezygnować z napisu. Niestety nie wiem jak inaczej temu zaradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 28.03.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 andre59 ale jak to zrobić?? Ściągnęłam go bezpośrednio ze strony "gifownika", gdzie są takie możliwości i wpisałam własny tekst, ale nie przypuszczałam, że ktoś ma nad tym kontrolę i świetnie się bawi moim kosztem ...SZOK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 28.03.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Napisałam do REDAKCJI....zadziałali ... DROGA REDAKCJO - DZIĘKUJĘ SERDECZNIE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.03.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Monikach, ja słabo obeznany z komputerami jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 28.03.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Z kompa na fotosik i na forum http://images22.fotosik.pl/73/108ee385d9ef5224.gif Z kompa na ImageShack i na forum http://img515.imageshack.us/img515/2580/an8ya2im0.gif Ale moich animacji nie potrafie http://img250.imageshack.us/img250/8841/animation2sa4.th.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.03.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Tylko musicie ten staw jakoś potem odgrodzić od juzka Aż strach pomyśleć......tfu też tak pomyślałam ale nie wypowiedziałam... On jest i będzie odgrodzony płotkiem Staw, nie juzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts