jea 29.03.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 heloł hej, jak zdrowie? dziękuję, chyba wszystko dobrze a jak u poTomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.03.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Właśnie zauważyłam, ze na forum pojawił się nowy andre.... andre65 Spoko. Na pewno nie ma tak kuszącego dołeczka A co jeśli ma? cześć dziewczyny Niech pokaże Proste? ;) Nawet jak będzie dołeczek, to nie będzie to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.03.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Właśnie zauważyłam, ze na forum pojawił się nowy andre.... andre65 Spoko. Na pewno nie ma tak kuszącego dołeczka A co jeśli ma? cześć dziewczyny Niech pokaże Proste? ;) Nawet jak będzie dołeczek, to nie będzie to samo... a też szarpie druty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.03.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Właśnie zauważyłam, ze na forum pojawił się nowy andre.... andre65 Spoko. Na pewno nie ma tak kuszącego dołeczka A co jeśli ma? cześć dziewczyny Niech pokaże Proste? ;) Nawet jak będzie dołeczek, to nie będzie to samo... a też szarpie druty A szarpie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 29.03.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 heloł hej, jak zdrowie? dziękuję, chyba wszystko dobrze A dlaczego chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.03.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 heloł hej, jak zdrowie? dziękuję, chyba wszystko dobrze A dlaczego chyba? no bo jak się człowiek nie przebada tak gruntownie to chyba nie da rady wiedzieć czy wszystko ok poza tym jeszcze nie doszłam do siebie po tej cholernej cesarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.03.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 heloł hej, jak zdrowie? dziękuję, chyba wszystko dobrze a jak u poTomka super, zdrowy, rośnie jak na drożdżach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.03.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 czy chce mi się samej nastukać 13 postów? hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.03.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 powinnam wykorzystać to że Tomek śpi i posprzątać łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 29.03.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 heloł hej, jak zdrowie? dziękuję, chyba wszystko dobrze A dlaczego chyba? no bo jak się człowiek nie przebada tak gruntownie to chyba nie da rady wiedzieć czy wszystko ok poza tym jeszcze nie doszłam do siebie po tej cholernej cesarce No to dochodź szybko W każdym razie tego Tobie życzę. Ja się przebadałem i wyszło mi WZW typu C. Na szczęście wszystko wskazuje na to, że miałem tylko kontakt z tym wirusem i organizm sam go zwalczył, a pozostały po nim tylko przeciwciała. Trochę odetchnąłem, ale na pewno będę wiedział w poniedziałek. Ucałuj Tomka Tak się czasami zastanawiam, co lepsze. Wiedzieć o chorobie czy żyć w niewiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.03.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 idę taka okazja może się szybko nie powtórzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 29.03.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 idę taka okazja może się szybko nie powtórzyć Ale dokąd? No chyba nie będziesz sprzątała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 29.03.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Dzień dobry!! Jest tu ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.03.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 łazienka posprzątana, chyba pójdę upiec ciasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 29.03.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Kaska - to ja też sie przyłączam do GRATULACJI ( sory .....a jaka specjalizacja ? ) a to dla Ciebie ... Mąż wraca nad ranem do domu. W drzwiach wita go żona: - Oj Ty mój biedaku... Znowu całonocne zebranie? - No... - Daj plaszcz... Masz szminkę na policzku... zaraz wytrzemy... pewnie znowu ta stara ksiegowa wycałowala cię w pracy - No... - Masz też szminkę na kołnierzyku... pewnie ktoś cię ubrudził w autobusie... nie przejmuj się - No... - Ściągaj te łachy i kładź się spać. Musisz odpocząć biedaku... - No... - Jesteś podrapany na plecach... Znowu wpadłeś na ten krzak przed domem - No.... - Stefan! Ty masz na sobie damskie majtki! - No to teraz kombinuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 29.03.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 łazienka posprzątana, chyba pójdę upiec ciasto Ale masz pracowity dzień ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 29.03.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Przy tym słońcu mam totalnego lenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 29.03.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 29.03.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 29.03.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 łazienka posprzątana, chyba pójdę upiec ciasto Masz dzień konia, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts