andre59 29.03.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 dawać konia, ssak się budzi Verunia ma, ale nie wiem czy Ci sprzeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.03.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 dawać konia, ssak się budzi Verunia ma, ale nie wiem czy Ci sprzeda ja bym sprzedała, ale to koń męza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.03.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 dawać konia, ssak się budzi Verunia ma, ale nie wiem czy Ci sprzeda ja bym sprzedała, ale to koń męza To może chociaz wypożyczy Cel jest zbożny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.03.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 dawać konia, ssak się budzi Verunia ma, ale nie wiem czy Ci sprzeda ja bym sprzedała, ale to koń męza To może chociaz wypożyczy Cel jest zbożny nie ma sprawy, ale obawiam sie ze to koń szybciej zje Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.03.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 dawać konia, ssak się budzi Verunia ma, ale nie wiem czy Ci sprzeda ja bym sprzedała, ale to koń męza To może chociaz wypożyczy Cel jest zbożny nie ma sprawy, ale obawiam sie ze to koń szybciej zje Tomka Koń ludojad ? Trzecie słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.03.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 dawać konia, ssak się budzi Verunia ma, ale nie wiem czy Ci sprzeda ja bym sprzedała, ale to koń męza To może chociaz wypożyczy Cel jest zbożny nie ma sprawy, ale obawiam sie ze to koń szybciej zje Tomka Koń ludojad ? Trzecie słyszę to całkiem prawdopodobne, wyciągasz ręke a ona na nią z zębami, taka jest. No chyba że w ręce jest jabłko lub marchewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.03.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Dzięki za gratki . A tak u nas słońce dziś grzeje http://www.olkalybowa.republika.pl/Tomek/tom12.jpg O rany, czy to jest ten sam Tomek Olkowy????? Rośnie jak na drożdżach... W sumie mnie to nie powinno dziwić, skoro zjada na drugie śniadanie konia z kopytami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam wszystkich wieczorową porą! Jak się macie, kochani? Ola, Ty lepiej poszukaj innego konia... Może rodzaju żeńskiego? Malusio na pewno będzie bardziej zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.03.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam wszystkich wieczorową porą! Jak się macie, kochani? Ola, Ty lepiej poszukaj innego konia... Może rodzaju żeńskiego? Malusio na pewno będzie bardziej zadowolony. A co Ty już za swaty wymyślasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.03.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam wszystkich wieczorową porą! Jak się macie, kochani? Ola, Ty lepiej poszukaj innego konia... Może rodzaju żeńskiego? Malusio na pewno będzie bardziej zadowolony. sugeruje rodzaju jednak męskiego, nasza Zyta jest rodzaju żeńskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.03.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam wszystkich wieczorową porą! Jak się macie, kochani? Ola, Ty lepiej poszukaj innego konia... Może rodzaju żeńskiego? Malusio na pewno będzie bardziej zadowolony. sugeruje rodzaju jednak męskiego, nasza Zyta jest rodzaju żeńskiego. Tomcio to przeciez facecik , na pewno sie dogadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.03.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam wszystkich wieczorową porą! Jak się macie, kochani? Ola, Ty lepiej poszukaj innego konia... Może rodzaju żeńskiego? Malusio na pewno będzie bardziej zadowolony. sugeruje rodzaju jednak męskiego, nasza Zyta jest rodzaju żeńskiego. Tomcio to przeciez facecik , na pewno sie dogadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam wszystkich wieczorową porą! Jak się macie, kochani? Ola, Ty lepiej poszukaj innego konia... Może rodzaju żeńskiego? Malusio na pewno będzie bardziej zadowolony. sugeruje rodzaju jednak męskiego, nasza Zyta jest rodzaju żeńskiego. Tomcio to przeciez facecik , na pewno sie dogadają Bo z żeńskiego to by pożytek miał, nie? Mój Mąż też mówi, że ma ze mnie pożytek, bo gruba baba to latem daje cień, a w zimie można się przy niej ogrzać, hahaha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.03.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam wszystkich wieczorową porą! Jak się macie, kochani? Ola, Ty lepiej poszukaj innego konia... Może rodzaju żeńskiego? Malusio na pewno będzie bardziej zadowolony. sugeruje rodzaju jednak męskiego, nasza Zyta jest rodzaju żeńskiego. Tomcio to przeciez facecik , na pewno sie dogadają Ale tu nie chodzi o gadanie tylko o jedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.03.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam wszystkich wieczorową porą! Jak się macie, kochani? Ola, Ty lepiej poszukaj innego konia... Może rodzaju żeńskiego? Malusio na pewno będzie bardziej zadowolony. sugeruje rodzaju jednak męskiego, nasza Zyta jest rodzaju żeńskiego. Tomcio to przeciez facecik , na pewno sie dogadają Ale tu nie chodzi o gadanie tylko o jedzenie Myślisz ze z jednej miski nie dadzą rady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.03.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam wszystkich wieczorową porą! Jak się macie, kochani? Ola, Ty lepiej poszukaj innego konia... Może rodzaju żeńskiego? Malusio na pewno będzie bardziej zadowolony. sugeruje rodzaju jednak męskiego, nasza Zyta jest rodzaju żeńskiego. Tomcio to przeciez facecik , na pewno sie dogadają Ale tu nie chodzi o gadanie tylko o jedzenie A Tomkowi i tak pewnie wszystko jedno, czy zjada męską czy zeńską wersję konia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.03.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam wszystkich wieczorową porą! Jak się macie, kochani? Ola, Ty lepiej poszukaj innego konia... Może rodzaju żeńskiego? Malusio na pewno będzie bardziej zadowolony. sugeruje rodzaju jednak męskiego, nasza Zyta jest rodzaju żeńskiego. Tomcio to przeciez facecik , na pewno sie dogadają Bo z żeńskiego to by pożytek miał, nie? Mój Mąż też mówi, że ma ze mnie pożytek, bo gruba baba to latem daje cień, a w zimie można się przy niej ogrzać, hahaha... O ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.03.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam wszystkich wieczorową porą! Jak się macie, kochani? Ola, Ty lepiej poszukaj innego konia... Może rodzaju żeńskiego? Malusio na pewno będzie bardziej zadowolony. sugeruje rodzaju jednak męskiego, nasza Zyta jest rodzaju żeńskiego. Tomcio to przeciez facecik , na pewno sie dogadają Bo z żeńskiego to by pożytek miał, nie? Mój Mąż też mówi, że ma ze mnie pożytek, bo gruba baba to latem daje cień, a w zimie można się przy niej ogrzać, hahaha... O ludzie ja bym dała po pysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.03.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 o koniach gadacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 E tam, zaraz po pysku... Ale coraz ciszej ostatnio o tym pożytku mówi, bo schudłam 7 kg i mam zamiar kontynuować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts