frosch 30.03.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 prosiem umprzejmnie maxiu http://www.dosenstrom.org/bilder/kaffeemaschine_dose_kl.jpg ale jaja byly ......Froscha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.03.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 olus , a jak tam z karmieniem ? udaje se jeszcze ? Po akcji z pogryzieniem i gorączką odciągam pokarm laktatorem i daje z butelki. Nie zawsze starcza i dokarmiam sztucznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.03.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 prosiem umprzejmnie maxiu http://www.dosenstrom.org/bilder/kaffeemaschine_dose_kl.jpg ale jaja byly ......Froscha Dzięki dobra kobieto A po czym poznałaś , ciemno było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 olus , a jak tam z karmieniem ? udaje se jeszcze ? Po akcji z pogryzieniem i gorączką odciągam pokarm laktatorem i daje z butelki. Nie zawsze starcza i dokarmiam sztucznym. podsluchiwalam , jak gadalas ance w dzielna jestes mimo wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Dzięki dobra kobieto A po czym poznałaś , ciemno było to wy widzialyscie ja sie kapalam w tym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.03.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Dzięki dobra kobieto A po czym poznałaś , ciemno było to wy widzialyscie ja sie kapalam w tym czasie Znaczy że odezwała sie do nas ? A to łobuz , nawet słowem sie nie zajaknał że to On Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Dzięki dobra kobieto A po czym poznałaś , ciemno było to wy widzialyscie ja sie kapalam w tym czasie Znaczy że odezwała sie do nas ? A to łobuz , nawet słowem sie nie zajaknał że to On on jest niesmialy , tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.03.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Dzięki dobra kobieto A po czym poznałaś , ciemno było to wy widzialyscie ja sie kapalam w tym czasie Znaczy że odezwała sie do nas ? A to łobuz , nawet słowem sie nie zajaknał że to On on jest niesmialy , tak jak ja Tak nas szpetnie oszukać biedne sierotki Buziak dla Froscha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.03.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Muszę spadać bo sie do roboty spóźnię Miłego dzionka wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Tak nas szpetnie oszukać biedne sierotki Buziak dla Froscha od dzisiaj sie nie myje kombinujecie cos za moimi plecami buziaka przekaze wieczorem milego maxi , tez bede sie zbierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 30.03.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Cześć ranne ptaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.03.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Allo, allo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 czesc beti ew-ka , zobacz co takiego ciekawego wczoraj wypatrzylam w gazecie , specjalnie zeskanowalam dla ciebie , bo pomyslalm o tarasie (niezla oslona co?) http://images21.fotosik.pl/126/bcab5f7d739567c8med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Allo, allo odbior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.03.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Allo, allo odbior Cześć co słychać u froscha, pozdrów Go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Allo, allo odbior Cześć co słychać u froscha, pozdrów Go co ty sie nim tak interesujesz ? (chcesz jego fotke ? ) ja ci nie wystarczam ? od godziny jest w pracy , pozdrowie go , nawet bardzo serdecznie ide po kase , milego dnia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 30.03.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 No cóż, musze sie ubrać i śniadanie zrobić... Zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.03.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Allo, allo odbior Cześć co słychać u froscha, pozdrów Go co ty sie nim tak interesujesz ? (chcesz jego fotke ? ) ja ci nie wystarczam ? od godziny jest w pracy , pozdrowie go , nawet bardzo serdecznie ide po kase , milego dnia zycze tak tylko z grzeczności pytam a dużo tej kasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.03.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Allo, allo odbior Cześć co słychać u froscha, pozdrów Go co ty sie nim tak interesujesz ? (chcesz jego fotke ? ) ja ci nie wystarczam ? od godziny jest w pracy , pozdrowie go , nawet bardzo serdecznie ide po kase , milego dnia zycze tak tylko z grzeczności pytam a dużo tej kasy? a na trzy da się podzielić na cyfrówkę zbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.03.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 w tak pięknych okolicznościach przyrody, niepowtarzalnej witam was wszystkich cieplutko i słonecznie Ale jestem szcześliwa!!!!!!!! (ciągle przeżywam, jak stonka oprysk, egzamin małza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts