Olkalybowa 30.03.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 no właśnie co za krzywy skan skandal chcialam wam pokazac wnetrze mojej drukarki aaa to zmienia postać rzeczy masz bardzo ładne wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 i jakieś litery mało widoczne pozycze ci cala gazete jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 no właśnie co za krzywy skan skandal chcialam wam pokazac wnetrze mojej drukarki aaa to zmienia postać rzeczy masz bardzo ładne wnętrze eeee tam takie szare i nijakie pedze po kase , narazicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.03.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Witam w piątkowe popołudnie Pusto jakoś dzisiaj , wszyscy pewnie wiosnę w ogródkach witają Ti i ja się za chwasty zabrać muszę . Miłego łikendu Pewnie w poniedzialek dopiero zawitam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.03.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Witam wszystkich!! frosch, no w końcu jesteś!! Musiałam pójść na bilans czterolatków z moją córą i synem na kontrolę płaskich stópek( sorki, stóp, rozmiar 37 ) Wszystko git, znaczy zdrowe mam dziecięcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.03.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 fajnie masz max, że masz już ogórdekmoja działka to ściernisko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 30.03.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Kasiu, moja działka to jedna wielka skorupa gliny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.03.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Witam w piątkowe popołudnie Pusto jakoś dzisiaj , wszyscy pewnie wiosnę w ogródkach witają Ti i ja się za chwasty zabrać muszę . Miłego łikendu Pewnie w poniedzialek dopiero zawitam . wieczorami też wyrywasz? w sumie je też ino co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.03.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Kasiu, moja działka to jedna wielka skorupa gliny... a u mnie na dodatek psy zrobiły sobie wc....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.03.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Witam w piątkowe popołudnie Pusto jakoś dzisiaj , wszyscy pewnie wiosnę w ogródkach witają Ti i ja się za chwasty zabrać muszę . Miłego łikendu Pewnie w poniedzialek dopiero zawitam . wieczorami też wyrywasz? w sumie je też ino co innego A co takiego ? Od piątku po południa nic nie wyrywam , chyba że chwasty na działce , tak wieęc Kasiu nie masz czego , prznajmniej na razie zazdrościć . Ale za kilka dni sie nimi uporam i czas będzie słoneczniki i maciejkę posiać . Ja nawet jak mieliśmy ugór coś tam już w ziemi dłubałam . Polecam słoneczniki , prawie zawsze się udają a ile radości i słoneczka na plac budowy wnoszą Kaśka polecam , wiesz jaka to radość jak coś Ci wyrośnie ? Temi rencami zasiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 30.03.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Jea gratki Powalcze sobie z kabelkiem , chyba juz wiem jaki blad popelnilem , Polsat Cyfrowy nie jest na Astrze ..... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.03.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Witam wszystkich!! frosch, no w końcu jesteś!! Musiałam pójść na bilans czterolatków z moją córą i synem na kontrolę płaskich stópek( sorki, stóp, rozmiar 37 ) Wszystko git, znaczy zdrowe mam dziecięcia.... to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.03.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Jea gratki Powalcze sobie z kabelkiem , chyba juz wiem jaki blad popelnilem , Polsat Cyfrowy nie jest na Astrze ..... chyba No to wróć z tarczą Dziś niestety nie będę osobiście Ci kibicować ale mam nadzieję że i tak dasz radę Tylko z dachu ni zleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.03.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Jea gratki Powalcze sobie z kabelkiem , chyba juz wiem jaki blad popelnilem , Polsat Cyfrowy nie jest na Astrze ..... chyba dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 30.03.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Witam wszystkich!! frosch, no w końcu jesteś!! Musiałam pójść na bilans czterolatków z moją córą i synem na kontrolę płaskich stópek( sorki, stóp, rozmiar 37 ) Wszystko git, znaczy zdrowe mam dziecięcia.... Przypomniałaś mi, ze mnie a raczej moją córke, też czeka za chwilę bilans 4-latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 a jestem ,a le ino na chwilunie zur warze i lece dalej wartownik , potrzymac ci ? kabelek kaska dobrze ze z dziecmi jest dobrze , bo to najwazniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.03.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Dzień dobry czesc Sympatyczny pogodaa u mnie sie spipcyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 30.03.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 wartownik , potrzymac ci ? kabelek ... no bylo by latwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 wartownik , potrzymac ci ? kabelek ... no bylo by latwiej ..dobra , to ja trzymam a ty wsadzaj ,byle nie tak jak wczoraj ......zreszta co ja ci bede mowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts