mikopiko 30.03.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 czesc pepicia chcesz po ......? mialas dbac o siebie Cześć Froszko Dbam. Miałam wiecej przerw w sprzątaniu, niż ustawa przewiduje Zaczyna się powoli wykończeniówka, pewne osoby zaczynają mnie wkurzać i kto tu jest szalony????? to tu to tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 czesc pepicia chcesz po ......? mialas dbac o siebie Cześć Froszko Dbam. Miałam wiecej przerw w sprzątaniu, niż ustawa przewiduje Zaczyna się powoli wykończeniówka, pewne osoby zaczynają mnie wkurzać tesciowa wypuscili z sanatorium ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 czesc pepicia chcesz po ......? mialas dbac o siebie Cześć Froszko Dbam. Miałam wiecej przerw w sprzątaniu, niż ustawa przewiduje Zaczyna się powoli wykończeniówka, pewne osoby zaczynają mnie wkurzać i kto tu jest szalony????? to tu to tam Nadrabiam zaległości za cały dzień, bo zaraz idziemy lulać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 czesc pepicia chcesz po ......? mialas dbac o siebie Cześć Froszko Dbam. Miałam wiecej przerw w sprzątaniu, niż ustawa przewiduje Zaczyna się powoli wykończeniówka, pewne osoby zaczynają mnie wkurzać tesciowa wypuscili z sanatorium ? Nie, ale istnieją telefony...... Zamiast się zająć czym potrzeba, to się interesują głupotami, a ważne sprawy odkładali cały rok. I jak zwykle wszystko na naszej głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.03.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 dobry wieczór Dobry dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Gdzie poszliscie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 czesc pepicia chcesz po ......? mialas dbac o siebie Cześć Froszko Dbam. Miałam wiecej przerw w sprzątaniu, niż ustawa przewiduje Zaczyna się powoli wykończeniówka, pewne osoby zaczynają mnie wkurzać tesciowa wypuscili z sanatorium ? Nie, ale istnieją telefony...... Zamiast się zająć czym potrzeba, to się interesują głupotami, a ważne sprawy odkładali cały rok. I jak zwykle wszystko na naszej głowie to sie jeszcze oprocz mnie glupotami interesuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 W sumie to same babki, tak więc gdzie POSZŁYŚCIE??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 czesc pepicia chcesz po ......? mialas dbac o siebie Cześć Froszko Dbam. Miałam wiecej przerw w sprzątaniu, niż ustawa przewiduje Zaczyna się powoli wykończeniówka, pewne osoby zaczynają mnie wkurzać tesciowa wypuscili z sanatorium ? Nie, ale istnieją telefony...... Zamiast się zająć czym potrzeba, to się interesują głupotami, a ważne sprawy odkładali cały rok. I jak zwykle wszystko na naszej głowie to sie jeszcze oprocz mnie glupotami interesuje ? A daj spokój. Zdenerwowali mnie dzis teściowie. Grrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 W sumie to same babki, tak więc gdzie POSZŁYŚCIE??? babcie juz tak maja , czego jestem wiernym przykladem ew-ka tam pisze ze to jest buk zwyczajny (36 szt) ja myslalam , ze to bukszpan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.03.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 jestem, jestem , ino foruma przeglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 nadawaj pp na tych tesciow jak mnie wkurza , to im szyby powybijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 jestem, jestem , ino foruma przeglądam Myślałam, żem sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 nadawaj pp na tych tesciow jak mnie wkurza , to im szyby powybijam A co ja nadawać będę. To złożona sprawa Nie chce mi sie pisać, bo się jeszcze bardziej zirytuję. w każdym razie nie pilnują swojej "działki", wszystko później spada na nas - czyli moich rodziców. A interesują sie tym, co nie potrzeba - np. jakie kafelki ja chcę w łazience i dlaczego takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 nadawaj pp na tych tesciow jak mnie wkurza , to im szyby powybijam A co ja nadawać będę. To złożona sprawa Nie chce mi sie pisać, bo się jeszcze bardziej zirytuję. w każdym razie nie pilnują swojej "działki", wszystko później spada na nas - czyli moich rodziców. A interesują sie tym, co nie potrzeba - np. jakie kafelki ja chcę w łazience i dlaczego takie olej ich powiedz mi tylko , ktore to pietro sie wkurzylam...zeby mi mojego krojcoka denerwowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 nadawaj pp na tych tesciow jak mnie wkurza , to im szyby powybijam A co ja nadawać będę. To złożona sprawa Nie chce mi sie pisać, bo się jeszcze bardziej zirytuję. w każdym razie nie pilnują swojej "działki", wszystko później spada na nas - czyli moich rodziców. A interesują sie tym, co nie potrzeba - np. jakie kafelki ja chcę w łazience i dlaczego takie olej ich powiedz mi tylko , ktore to pietro sie wkurzylam...zeby mi mojego krojcoka denerwowac Krojcok ma ich gdzieś. Tak go rozkołysałam dzis przy grabieniu, ze aż chrapie Do jutra mi przejdzie, wyśpię się, wypocznę A co ja się będę przejmować.... Liczę tylko dni do przeprowadzki męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 nadawaj pp na tych tesciow jak mnie wkurza , to im szyby powybijam A co ja nadawać będę. To złożona sprawa Nie chce mi sie pisać, bo się jeszcze bardziej zirytuję. w każdym razie nie pilnują swojej "działki", wszystko później spada na nas - czyli moich rodziców. A interesują sie tym, co nie potrzeba - np. jakie kafelki ja chcę w łazience i dlaczego takie olej ich powiedz mi tylko , ktore to pietro sie wkurzylam...zeby mi mojego krojcoka denerwowac Krojcok ma ich gdzieś. Tak go rozkołysałam dzis przy grabieniu, ze aż chrapie Do jutra mi przejdzie, wyśpię się, wypocznę A co ja się będę przejmować.... Liczę tylko dni do przeprowadzki męża ty nie szalej za bardzo z tymi grabiami nie zartuje ciesze sie , ze Krzysiu bedzie juz na stale z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 ty nie szalej za bardzo z tymi grabiami nie zartuje ciesze sie , ze Krzysiu bedzie juz na stale z wami Oj nie szaleję, robię to powoli i spokojnie Proszę Cię, tylko nie Krzysiu.... To działa na mnie jak płachta na byka! Nawet ja tak nie mówię, ino wiesz-kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.03.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 przykra sparawa z teściami, bo pasowałoby prawdę między oczy, a z drugiej strony to jednak rodzice małża.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts