frosch 30.03.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 ty nie szalej za bardzo z tymi grabiami nie zartuje ciesze sie , ze Krzysiu bedzie juz na stale z wami Oj nie szaleję, robię to powoli i spokojnie Proszę Cię, tylko nie Krzysiu.... To działa na mnie jak płachta na byka! Nawet ja tak nie mówię, ino wiesz-kto sorry ino mnie do niej nie porownuj bede mowila Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 przykra sparawa z teściami, bo pasowałoby prawdę między oczy, a z drugiej strony to jednak rodzice małża.. Ano..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 ty nie szalej za bardzo z tymi grabiami nie zartuje ciesze sie , ze Krzysiu bedzie juz na stale z wami Oj nie szaleję, robię to powoli i spokojnie Proszę Cię, tylko nie Krzysiu.... To działa na mnie jak płachta na byka! Nawet ja tak nie mówię, ino wiesz-kto sorry ino mnie do niej nie porownuj bede mowila Kris Nie porównuje, ale tylko ona tak na niego mówi. Chłop jak dąb, a ta wali przy ludziach "Krzysiu.......mama upiecze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.03.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Ja w ostatecznych i kryzysowych sytuacjach stosuję tą pierwszą metodę, przez co mam niekiedy "pod górkę" u teściów.Ale trudno, jak nie umieją zrozumieć po dobroci..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Ja w ostatecznych i kryzysowych sytuacjach stosuję tą pierwszą metodę, przez co mam niekiedy "pod górkę" u teściów. Ale trudno, jak nie umieją zrozumieć po dobroci..... I co im wtedy robisz????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 ty nie szalej za bardzo z tymi grabiami nie zartuje ciesze sie , ze Krzysiu bedzie juz na stale z wami Oj nie szaleję, robię to powoli i spokojnie Proszę Cię, tylko nie Krzysiu.... To działa na mnie jak płachta na byka! Nawet ja tak nie mówię, ino wiesz-kto sorry ino mnie do niej nie porownuj bede mowila Kris Nie porównuje, ale tylko ona tak na niego mówi. Chłop jak dąb, a ta wali przy ludziach "Krzysiu.......mama upiecze" hahhah froschowa mama mowi : Bogus , syneczku ........ a ja mowie ..Bodziulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 hahhah froschowa mama mowi : Bogus , syneczku ........ a ja mowie ..Bodziulek No ale Ty to Ty A ja to ja, mogę na chłopa mówić nawet mróweczko Ale daj spokój.... Krzysiu mnie rozwala. Kubę też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.03.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Ja w ostatecznych i kryzysowych sytuacjach stosuję tą pierwszą metodę, przez co mam niekiedy "pod górkę" u teściów. Ale trudno, jak nie umieją zrozumieć po dobroci..... I co im wtedy robisz????????? prawda między oczy, wygarniam jak leci, ogólnie rzecz ujmując niemiła jestem . Najbardziej mnie wkurza mamcia, jak mi przy dzieciach daje rady jak mam je wychowywać: nie krzycz, nie dawaj kar, nie zakazuj, i takie tam. No normalnie na potwora wychodze Bo ona, to ......słowotok, który przerywam: czasy się zmieniły!! Sposoby wychowania również!! MOje dzieci i moje metody!! I wojna gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Ja w ostatecznych i kryzysowych sytuacjach stosuję tą pierwszą metodę, przez co mam niekiedy "pod górkę" u teściów. Ale trudno, jak nie umieją zrozumieć po dobroci..... I co im wtedy robisz????????? prawda między oczy, wygarniam jak leci, ogólnie rzecz ujmując niemiła jestem . Najbardziej mnie wkurza mamcia, jak mi przy dzieciach daje rady jak mam je wychowywać: nie krzycz, nie dawaj kar, nie zakazuj, i takie tam. No normalnie na potwora wychodze Bo ona, to ......słowotok, który przerywam: czasy się zmieniły!! Sposoby wychowania również!! MOje dzieci i moje metody!! I wojna gotowa Mmmmmmm.... Nice Muszę to wypróbować.... Ale czy staż małżeństwa mojego odgrywa tu rolę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 hahhah froschowa mama mowi : Bogus , syneczku ........ a ja mowie ..Bodziulek No ale Ty to Ty A ja to ja, mogę na chłopa mówić nawet mróweczko Ale daj spokój.... Krzysiu mnie rozwala. Kubę też przypomne ci za 40 lat , jak ci sie wymsknie ...Juziu.....chcesz kakao ? ja tez mowie Tomeczku ( i jaos to trawi), ale Seba , gdy slyszy Bastus to sie w nim gotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 hahhah froschowa mama mowi : Bogus , syneczku ........ a ja mowie ..Bodziulek No ale Ty to Ty A ja to ja, mogę na chłopa mówić nawet mróweczko Ale daj spokój.... Krzysiu mnie rozwala. Kubę też przypomne ci za 40 lat , jak ci sie wymsknie ...Juziu.....chcesz kakao ? ja tez mowie Tomeczku ( i jaos to trawi), ale Seba , gdy slyszy Bastus to sie w nim gotuje .Juziu.....chcesz kakao Wymiekłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Czajom się??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Czajom się??? kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Bo chcę iść spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Bo chcę iść spać pyknij se stronke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Czajom się??? kto? Wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Bo chcę iść spać pyknij se stronke Staram się Ale znając życie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Czajom się??? kto? Wszyscy pyknij se , nie czaj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 ....to....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts